Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν εκεί, μια παραλίγο συντηρητική σύζυγος και νοικοκυρά και χόρευα μέσα σε ένα μπαρ στην Πάτρα απόλυτα παραδομένη στην ατελείωτη καύλα και στη λιγωτική λαγνεία.

Χόρευα και έτριβα τον κώλο μου στον πούτσο ενός άλλου άντρα ενώ εσύ με κοιτούσες. Είχα γίνει το πουτανάκι σου και μ’ άρεσε. Πηδιόμουν στο κρεβάτι μας μαζί του κι εσύ κρυμμένος στο σκοτάδι κοιτούσες και τον έπαιζες. Μόλις έφυγε πηδηχτήκαμε και υστέρα έκατσες απέναντι μου σιωπηλός κρατώντας ένα δονητή και με κοιτούσες. "Εγώ" μου είπες "Φτιάχνομαι να χώνω το δονητή στον κώλο μου".

Το μουνί μου σκίρτησε, ένιωθα την κλειτορίδα μου σα μικρή πούτσα να σηκώνεται στο άκουσμα των λέξεων. Οι ρώγες μου τσιτώθηκαν. Ξάφνου ξύπνησες μέσα μου ένα νοσηρό σεξουαλικά αδίστακτο ζώο χωρίς φύλο. Κοίταξα την πόρτα, σε κοίταξα στα ματιά. Από σένα έπρεπε να ξεφύγω ή από την πούτσα που έκρυβα στο κεφάλι μου; Ήρθα κοντά σου σε τράβηξα από τα μαλλιά σε φίλησα βαθιά στο στόμα. Ήθελα να σου ρουφήξω την ψυχή, ήθελα να σε κυριεύσω. Ετοίμασα το δονητή, σ' έβαλα να σκύψεις μπροστά και σίγα στον έχωσα στον κώλο. Άρχισες να βογκάς από ηδονή και ένιωθα το μουνί μου να υγραίνεται και να συσπάται. Τα υγρά μου έτρεχαν στα μπούτια μου. Τα μάζευα με τα δάχτυλα μου και στα τάιζα στο στόμα. Ήθελα να σε πονέσω και μετά να σε παρηγορήσω να σε αγκαλιάσω, ήθελα να σε νιώσω βαθιά μέσα μου.

Το βαθύ σκοτάδι μου συνάντησε το δικό σου και ήταν τόσο λυτρωτικό. Τα χεριά μου άρχισαν να τρέμουν, έβγαλα το δονητή σε τράβηξα κάτω στο πάτωμα σε έσφιξα πάνω μου άρχισα να σε φιλάω, να σε δαγκώνω, έμπηγα τα νυχιά μου στην πλάτη σου. Ήθελα να σε νιώσω βαθιά μες το μουνί μου. Έσκυψα κάτω και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ωμούς σου, πήρα τον πούτσο σου και τον έχωσα μέσα στο μουνί μου. Με κάρφωνες με δύναμη χωρίς να βγαίνεις, με πονούσες και μ' άρεσε, σε ένιωθα μέχρι τη μήτρα μου και ήθελα να με γεμίσεις με τα καυτά σου χύσια.

Το μουνί μου άρχισε να καίγεται, να συσπάται και να σε σφίγγει. Ήθελα να στραγγίσω τον πούτσο σου, ήθελα όλα τα χύσια σου μέσα μου. Με έχυσες την ώρα που σε έχυνα κι εγώ. Υστέρα βγήκες, μου άνοιξες τα πόδια, έχωσες το κεφάλι σου μέσα στο μουνί μου και έγλειψες όλα τα χύσια… και τα δικά μου και τα δικά σου.
Copyright protected OW ref: 183634Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.