Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια μέρα γυρνώντας από τη δουλειά δε βρήκα τη Ζωή σπίτι. Υπέθεσα ότι θα βγήκε βόλτα με καμιά φίλη της ή ότι θα έκανε μπάνιο. Ξαφνικά την βλέπω να βγαίνει από το δωμάτιο με λεοπάρ εσώρουχα. Ξεροκατάπια γιατί ήξερε η άτιμη ότι όταν φορούσε αυτά τα εσώρουχα με άναβε.

- Ζωούλα μου...

- Ναι…

- Είσαι με τα εσώρουχα.

Γέλασε και ήρθε κοντά μου. Κόλλησε σχεδόν στο στέρνο μου και άρχισα να ανάβω ολόκληρος.

- Είμαι κουρασμένος μωρό μου. Πολύ δουλειά σήμερα.

- Πήδηξε με Δάμο.

- Ζωή σε παρακαλώ. Αύριο.

Με μια κίνηση μου έβγαλε τα ρούχα και με έριξε με ευκολία στον καναπέ. Άρχισε να με φιλάει στο στήθος. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της έπεφταν πάνω στο στήθος μου. Σηκώθηκε, έβγαλε το σουτιέν της και ξανά ανέβηκε πάνω μου.

- Σε θέλω πολύ…

είπε και όση ώρα μου το έλεγε τα χείλη της ήταν μισάνοιχτα.

- Ζωή τι σε έχει πιάσει γαμώτο μου;

- Σε θέλω, πήδηξε με.

Τώρα εγώ ήμουν αυτός που ήμουν από πάνω της και την πηδούσα. Όπως την πήδηξα μέσα στο αυτοκίνητο όταν πήγαμε στο Σέιχ Σου.

- Α… Δάμο τι μου κάνεις;... βογκούσε και φώναζε σαν τρελή.

- Σε αγαπάω μωρό μου, σε θέλω, σταμάτα να βογκάς.

- Γάμησε με. Και ας μας ακούσουν όλοι δεν με νοιάζει.

Έκανε σα λυσσασμένη. Πρώτη φορά το έκανε αυτό. Να βογκάει τόσο πολύ, συνήθως έβγαζε φωνούλες μικρές και αναστέναζε. Άρχισε να αναστενάζει στη συνέχεια όταν της τον έχωσα μέσα.

Βογκούσε ακόμα πιο δυνατά και άρχισε να χύνει. Με καυλώνει τόσο πολύ ακόμα και τώρα. Παίζει να μας άκουσε η πολυκατοικία εκείνο το βράδυ αλλά δε με ένοιαζε.

Τη γαμούσα σα να μην ήξερα πού να σταματήσω. Την κολλούσα στον τοίχο, της έπιανα το στήθος, είχα σαλέψει για τα καλά.

- Ζωή μου αν μας βλέπουν δεν σε νοιάζει;

- Ούτε καν.

Κλείσαμε τις κουρτίνες και τα παντζούρια για να μην μας δουν. Όταν γνωριστήκαμε ήταν τέρμα διαφορετική στο κομμάτι του σεξ, με τον καιρό έγινε πιο καυλιάρα και άγρια.

- Μωρό μου σε παρακαλώ μην σταματάς. Γλείψε με, θα πεθάνω.

Με παρακαλούσε τόσο αθώα και καύλωνα ακόμα πιο πολύ.. Της έκανα γλειφομούνι. Η γλώσσα μου έκαιγε και ένιωσα ότι δεν θα αντέξει άλλο. Της έκανα και ισπανικό. Μπορεί να μην είχε μεγάλο στήθος αλλά της έκανα.

- Μου άρεσε πολύ να ξέρεις... μου είπε καθώς τελειώσαμε.

- Τρέλανες το πουλί μου και δεν λέει να πέσει… της είπα αγκαλιάζοντας την.

Αργότερα κάναμε μπάνιο και πέσαμε για ύπνο.

Έρχονται και άλλες ιστορίες.
Copyright protected OW ref: 181472Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.