Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλη την ομάδα. Μιας και είμαι νέος και είναι η πρώτη ιστορία που ανεβάζω ζητώ την επιείκειά σας. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός ώστε να μην σας κουράσω.

Πριν 15 χρόνια περίπου, ενώ καθόμασταν στο σπίτι ενός φίλου μας ήρθε ιδέα να πάρουμε μια κοπέλα όλοι μαζί. Προσφέρθηκε ένας φίλος να πάρει μια γνωστή του (ας την πούμε Βάσω) που απ' ότι του είχε πει θα γούσταρε κάτι τέτοιο. Την πήρε τηλέφωνο από το δικό μου κινητό, τελικά όμως δε συμφώνησε η Βάσω και μετά έσβησε τον αριθμό. Μετά από κάποιες μέρες που ήρθε ο αναλυτικός λογαριασμός στο σπίτι μπήκα και έψαξα τον αριθμό της.

Ξεκίνησα να της στέλνω μηνύματα μέχρι που κατάφερα να την πείσω να βρεθούμε οι δύο μας. Η Βάσω ωστόσο μου έλεγε ότι ήταν παρθένα. Στο τελευταίο μήνυμα που της είχα στείλει πριν βρεθούμε από κοντά της ζήτησα να μη φορέσει εσώρουχα και μου είπε ότι θα το σκεφτεί.

Κανονίσαμε λοιπόν ώρα και σημείο που θα βρισκόμασταν και πήγα την πήρα με το αυτοκίνητο. Στην παραλία που αράξαμε το αμάξι δεν υπήρχε ψυχή. Ξεκινάμε τα φιλιά και διαπιστώνω αγγίζοντας την ότι δεν φορούσε τίποτα μέσα από τα ρούχα της. Το μουνάκι της έτρεχε σαν ποτάμι και το χέρι της είχε γίνει ένα με τον πούτσο μου. Ξαφνικά ξεκινάει να με πιπώνει ασταμάτητα. Εγώ της βάζω 2 και 3 δάχτυλα στο μουνάκι της που έτρεχε ασταμάτητα και αυτή να μουγκρίζει από την καύλα. Δεν έλεγε να τον βγάλει από το στόμα της για κανένα λόγο. Κάποια στιγμή νιώθω ότι η ώρα πλησιάζει. Δεν της είπα τίποτα και τη χύνω κατευθείαν βαθιά στο λαρύγγι. Δεν ενοχλήθηκε καν, δεν άφησε τον πούτσο μου καθόλου, ίσα ίσα συνέχισε το καταπληκτικό της τσιμπούκι και ο πούτσος μου... ακόμα κατάρτι.

Τη δεύτερη φορά όμως που ήμουν έτοιμος να χύσω, την ρώτησα αν θέλει και αυτά να τα καταπιεί. Ήταν η μόνη στιγμή που τον έβγαλε από το στόμα της για να μου πει "ναι... τα θέλω όλα". Μόλις καθάρισε και την τελευταία πιθαμή της πούτσας μου, σηκώθηκε και έκατσε δίπλα μου. Προσπαθούσαμε και οι δύο να βρούμε τις ανάσες μας μετά από τόση καύλα που νιώσαμε. Και εκεί που πήγε να ξεκινήσει ο τρίτος και πιο καυτός γύρος όπως πιστεύαμε, χτύπησε το τηλέφωνο της. Την έψαχνε ο αδερφός της να γυρίσει σπίτι.

Μου υποσχέθηκε ότι θα ξαναβρισκόμασταν αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Η Βασούλα όμως εξηγήθηκε πολύ ωραία καθώς επειδή πέρασε τόσο καλά μαζί μου, με σύστησε σε μια φίλη που θα σας διηγηθώ σε άλλη ιστορία.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.