Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξυπνάω στις 07.30 με την γυναίκα μου και πάμε στις δουλειές μας, ο καθένας στην δίκη του φιλιόμαστε και με ρωτάει αν έχω πολύ δουλειά σήμερα και τις λέω πως όχι χαλαρά θα είμαι μια και έχω δικό μου μαγαζί και...

Ξυπνάω στις 07:30 με τη γυναίκα μου να πάμε στις δουλειές μας, ο καθένας στη δίκη του. Ρωτάει αν έχω πολύ δουλειά σήμερα. Της λέω πως θα είμαι χαλαρά μια και ήταν όλο το προσωπικό εκεί.
 
Γύρω στις 10 και ότι είχα πιει τον καφέ μου, μου έρχεται μήνυμα στο κινητό από τη γυναίκα μου. Το ανοίγω και μου γράφει:

"Πήγαινε σπίτι, σου έχω βγάλει ρούχα στη ντουλάπα μας. Θα τα φορέσεις μέσα από τη φόρμα σου και θα πας στη μάνα μου να τη βοηθήσεις να φτιάξει πίτες για να φάμε το απόγευμα που θα έρθει και η αδερφή μου. Ότι σου πει θα κάνεις, δε θα φέρεις αντίρρηση. Της έχω μιλήσει πως θα πας. Με κατάλαβες;..."

έγραφε στο μήνυμα της και δε σας κρύβω πως καύλωσα στην ιδέα του τι με περίμενε. Η μάνα της ήταν σκύλα κι αυτή σαν τη γυναίκα μου. Φωνάζει αν δεν της κάνεις ότι θέλει. Φεύγω λοιπόν, πάω σπίτι να αλλάξω όπως μου είχε πει για να πάω στο δίπλα χωριό που με περίμενε η πεθερά. Ανοίγω τη ντουλάπα! Ένα κατακόκκινο μεταξωτό κορμάκι, μικρά μαξιλαράκια για το στήθος, ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα χαρτί που έγραφε "θέλω να είσαι γυναίκα κανονική από μέσα. Έχω δώσει ανάλογες οδηγίες κατάλαβες πουτανάκι μου;".
 
Σκεπτόμενος τι με περιμένει η πουτσα μου πήγαινε να σπάσει. Ντύνομαι και φεύγω. Μετά από δέκα λεπτά φτάνω, χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η πεθερά. Φορούσε ένα φόρεμα κολλητό και μια ποδιά άσπρη.

- Καλώς τον, άργησες και με έχει πιάσει η μέση. Έλα γρήγορα να βοηθήσεις να τελειώνουμε.

- Τι να κάνω;... της λέω.
 
Ανοίγει ένα συρτάρι, μου φοράει μια ροζ ποδιά που της είχε κάνει δώρο η γυναίκα μου και μου λέει:

- Για εσένα την έχω. Μου είπε η γυναίκα σου πως είσαι πρώτη νοικοκυρά.

Μου τη σφίγγει δυνατά, με κολλάει στο νεροχύτη και μου λέει "θα κάνεις ότι πω εγώ, με κατάλαβες;" και με πιάνει από το αυτί και με σέρνει στο δωμάτιο της, όπου πιάνει μια παντόφλα και μου ρίχνει στον κωλο δυνατές.

- Θα καθαρίσεις όλο το σπίτι γιατί αλλιώς αν δεν προλάβεις θα σε γαμήσουμε παλιό βρώμα.
 
Πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι η πεθερά, είχα πάθει. Μου πιάνει την πουτσα λέγοντας...

- Για να δω; Έχει δίκιο η γυναίκα σου, άχρηστη είναι, ψόφια.

Κοκκινίζω και ξεκινώ για καθάρισμα στα τέσσερα όλο το σπίτι. Με έβαλε μέχρι τα βρακιά της να της πλύνω και να τα απλώσω έξω να με δουν στην γειτονιά μέχρι που ήρθε η γυναίκα μου με την αδερφή της και δεν είχα τελειώσει ακόμα.
 
- Μα καλά τι κάνεις τόσες ώρες; Άχρηστος είσαι τελείως...

μου λένε και οι δυο και πάνε στη μάνα τους. Κάτι λένε στο μεταξύ του και βάζουν τα γέλια.
 
Βγάζει φαγητό η πεθερά να φάμε όλοι μαζί. Εμένα με παίρνει η γυναίκα μου στο δωμάτιο της μάνα της και μου λέει...

- Βγάλε τη φόρμα.

- Μα... της λέω, από μέσα...

- Σου έχω φέρει άλλο εγώ μη φοβάσαι. Βγάζει από την τσάντα της ένα φόρεμα κοντό, μου φοράει και την ποδιά και μου λέει έτσι θα φας, έτσι θα πλύνεις τα πιάτα και μετά να δεις ποσό γυναικούλα θα γίνεις.
 
- Μάλιστα αφέντρα μου...

της λέω αφού δεν είχα άλλη επιλογή.
 
Βγαίνω στην κουζίνα και γελάνε οι άλλες δυο. Αφού τρώμε, πλένω τα πιάτα, με παίρνει η αδερφή της γυναίκας μου και με πάει στο δωμάτιο της. Με δένει στο κρεβάτι και μου λέει "είσαι δικιά μας". ανοίγει μια τσάντα που είχε φέρει από Αθήνα και δίνει στη γυναίκα μου και στη μάνα τους από ένα στραπόν. άρχισαν να με πηδάνε και οι τρεις, να με δέρνει η πεθερά, η γυναίκα μου με την αδερφή της η μια από το στόμα και η άλλη από τον κώλο.
 
Με πηδούσαν ενώ εγώ ούρλιαζα από πόνο και παρακάλαγα να σταματήσουν. Αυτές με τίποτα. φώναζαν "θα είσαι η τσούλα μας, η γαμιόλα μας, θα σε κάνουμε κορίτσι κανονικό".
 
Αφού με άφησαν οι αδερφές, ήρθε η πεθερά και με μαλάκισε. Με έκανε να στράγγιξω τα χυσια μου στο χέρι της και μου τα έδωσε στο στόμα.
 
- Από δω και στο εξής θα ξεχάσεις πως είσαι άντρας. Θα είσαι η υπηρέτρια μας θα μας υπηρετείς όλες. εμείς θα πράττουμε αναλόγως, γι' αυτο κοιτά να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Τραβά κάνε μας καφέ γρήγορα...

και μου χώνει μια τάπα στον κώλο με μια ουρά φουντωτή να κρέμεται.


Copyright Ref Number: 16151180522S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).