Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας! Είμαι η Δ. Είμαι γύρω στο 1.70 με κανονικές αναλογίες, κορμί όσο γυμνασμένο πρέπει και συνεχή όρεξη για πονηρά μπλεξίματα όπως θα διαπιστώσετε.

Τον περσινό χειμώνα είχαμε πάει με κάποιες φίλες μου στα Ζαγοροχώρια σε ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο με σπα. Το πρώτο μας απόγευμα ξεκίνησε με βουτιές στη πισίνα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, καθώς οι υπόλοιποι ένοικοι ήταν κυρίως οικογένειες. Η απογοήτευση μου ήταν εμφανής, καθώς διαπίστωσα ότι το λεοπάρ μπραζίλ μαγιό μου θα περνούσε απαρατήρητο, όπως επίσης και το μικροσκοπικό μου τριγωνάκι.

Μέσα στην πλήξη μου αποφάσισα να απομονωθώ στη σάουνα να ασχοληθώ λίγο με το μουνάκι μου. Μόλις το δωμάτιο γέμισε ατμούς παραμέρισα το μαγιό μου κι άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα μου. Φανταζόμουν το αχόρταγο γαμήσι της προηγούμενης βδομάδας από το σπιτονοικοκύρη μου (θα σας το περιγράψω σε άλλη ιστορία) μέχρι μου άνοιξε η πόρτα και γύρισα στην πραγματικότητα.

Μια αντρική φωνή με ρώτησε αν πειράζει να μοιραστούμε τη σάουνα και χωρίς να το σκεφτώ δέχτηκα. Από τους ατμούς δε μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο του και σκέφτηκα ότι ούτε κι αυτός με βλέπει οπότε μετά από λίγο έκλεισα πάλι τα μάτια κι άρχισα να τρίβω το μουνάκι. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω είχα βάλει ήδη δύο δάχτυλα μέσα μου και η ανάσα μου ήταν πολύ δυνατή. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω όταν ένιωσα κάτι να δροσίζει τη κλειτορίδα μου. Ο άγνωστος κύριος είχε γονατίσει μπροστά μου κι έτρωγε το περιποιημένο μουνάκι μου. Στην αρχή τρόμαξα αλλά ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μου που δε μπορούσα να αντισταθώ. Με γαμούσε δυνατά με τα δάχτυλα του και η γλώσσα του ήταν κολλημένη στη κλειτορίδα μου. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχυσα όπως ποτέ άλλοτε.

Πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να μου γαμάει το στόμα κρατώντας μου το κεφάλι και χτυπώντας τα βυζιά μου μέχρι που μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στο μάγουλο και βγαίνοντας από το στόμα μου με γέμισε παντού με τα χύσια του.

Το μόνο που είχα καταφέρει να διακρίνω ήταν τα μούσια του και ο τεράστιος του πούτσος. Έβαλε το μαγιό του και μου είπε να τον περιμένω την ίδια ώρα φορώντας κάτω απ' το μαγιό ένα μαύρο στρινγκ. Όπως καταλαβαίνετε, σαν καλό πουτανάκι υπάκουσα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 181043Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy