Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας! Είμαι η Δ. Είμαι γύρω στο 1.70 με κανονικές αναλογίες, κορμί όσο γυμνασμένο πρέπει και συνεχή όρεξη για πονηρά μπλεξίματα όπως θα διαπιστώσετε.

Τον περσινό χειμώνα είχαμε πάει με κάποιες φίλες μου στα Ζαγοροχώρια σε ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο με σπα. Το πρώτο μας απόγευμα ξεκίνησε με βουτιές στη πισίνα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, καθώς οι υπόλοιποι ένοικοι ήταν κυρίως οικογένειες. Η απογοήτευση μου ήταν εμφανής, καθώς διαπίστωσα ότι το λεοπάρ μπραζίλ μαγιό μου θα περνούσε απαρατήρητο, όπως επίσης και το μικροσκοπικό μου τριγωνάκι.

Μέσα στην πλήξη μου αποφάσισα να απομονωθώ στη σάουνα να ασχοληθώ λίγο με το μουνάκι μου. Μόλις το δωμάτιο γέμισε ατμούς παραμέρισα το μαγιό μου κι άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα μου. Φανταζόμουν το αχόρταγο γαμήσι της προηγούμενης βδομάδας από το σπιτονοικοκύρη μου (θα σας το περιγράψω σε άλλη ιστορία) μέχρι μου άνοιξε η πόρτα και γύρισα στην πραγματικότητα.

Μια αντρική φωνή με ρώτησε αν πειράζει να μοιραστούμε τη σάουνα και χωρίς να το σκεφτώ δέχτηκα. Από τους ατμούς δε μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο του και σκέφτηκα ότι ούτε κι αυτός με βλέπει οπότε μετά από λίγο έκλεισα πάλι τα μάτια κι άρχισα να τρίβω το μουνάκι. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω είχα βάλει ήδη δύο δάχτυλα μέσα μου και η ανάσα μου ήταν πολύ δυνατή. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω όταν ένιωσα κάτι να δροσίζει τη κλειτορίδα μου. Ο άγνωστος κύριος είχε γονατίσει μπροστά μου κι έτρωγε το περιποιημένο μουνάκι μου. Στην αρχή τρόμαξα αλλά ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μου που δε μπορούσα να αντισταθώ. Με γαμούσε δυνατά με τα δάχτυλα του και η γλώσσα του ήταν κολλημένη στη κλειτορίδα μου. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχυσα όπως ποτέ άλλοτε.

Πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να μου γαμάει το στόμα κρατώντας μου το κεφάλι και χτυπώντας τα βυζιά μου μέχρι που μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στο μάγουλο και βγαίνοντας από το στόμα μου με γέμισε παντού με τα χύσια του.

Το μόνο που είχα καταφέρει να διακρίνω ήταν τα μούσια του και ο τεράστιος του πούτσος. Έβαλε το μαγιό του και μου είπε να τον περιμένω την ίδια ώρα φορώντας κάτω απ' το μαγιό ένα μαύρο στρινγκ. Όπως καταλαβαίνετε, σαν καλό πουτανάκι υπάκουσα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 181043Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.