Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καθίσαμε στον καναπέ της να της εξηγήσω πως λειτουργεί το τάμπλετ και τα σόσιαλ. Δίπλα δίπλα τα σώματα μας ενωμένα και τα πρόσωπα μας σχεδόν κολλημένα.

- Σε ευχαριστώ...

μου λέει με γλυκιά φωνή και κάνει να με φιλήσει στο μάγουλο. Εκείνη τη στιγμή γυρνάω να της πω "δεν κάνει τίποτα" και τα χείλια μας ενώνονται. Μια στιγμή αμηχανίας και ταυτόχρονα αρχίζουμε να φιλιόμαστε σιγά σιγά και με έντονο πάθος.

Το χέρι μου πιάνει τα μπούτια της και ανεβαίνει προς τα πάνω. Σηκώνω τη φούστα της και αρχίζω να χαϊδεύω το μουνί της πάνω από την κιλότα της. Αναστενάζει και μου ψιθυρίζει "συνέχισε... μη σταματάς καθόλου".

Γονατίζω μπροστά της, τραβάω την κιλότα της, ανοίγω τα πόδια της και με τη γλώσσα μου της κάνω ένα γλειφομούνι όσο καλύτερα μπορώ. Με φυλακίζει ξαφνικά και τα υγρά της πλημμυρίζουν τον καναπέ και το στόμα μου.

Σηκώνομαι και τη φιλάω δίνοντας της τα υγρά της. Όλο αυτό το διάστημα έχω βγάλει τον πούτσο μου έξω και είναι φουλ καυλωμένος. Χωρίς προειδοποίηση όπως φιλιόμαστε τον βάζω μέσα της. Δεν το περίμενε, πόνεσε αλλά της άρεσε.

Το φιλί μας συνεχίζεται όσο εγώ μπαινόβγαινα μέσα της. Τη διάρκεια δεν τη θυμάμαι. Θυμάμαι ότι ήμασταν σε μια έκσταση μοναδική για εμένα και ίσως και για εκείνη. Όλο και πιο έντονα και από τους 2 ώσπου ξαφνικά αρχίζει να χύνει κοιτώντας με στα μάτια και να με σφίγγει με το μουνί της μέσα της, κάνοντας με να αρχίζω να χύνω και εγώ μέσα της.

Χαμόγελα ικανοποίησης και από τους δύο, που όμως διακόπηκαν ξαφνικά με το κουδούνι της εξαδέλφης μου που γύριζε από το σχολείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανα έρωτα με τη γυναίκα του αδελφού του πατέρα μου.


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.