Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια τυχαία συνάντηση με την πρώην πεθερά μου θα μου αλλάξει τη ζωή!

Ήταν χειμώνας και είμαι στο κέντρο της πόλης ξαφνικά ακούω μια φωνή με φωνάζει. Γυρίζω και βλέπω τη Νίτσα, την πρώην πεθερά μου. Αφού μιλάμε για λίγο της προτείνω να πιούμε ένα καφέ. Δέχεται με χαρά. Πάντα με καύλωναν οι βυζάρες της!

Αφού καθίσαμε και αρχίσαμε την κουβέντα μου είπε πως χώρισε γιατί ο άντρας της την κεράτωνε. Άρχισε να κλαίει. Της πιάνω το χέρι και της λέω πως δεν κάνει να στεναχωριέται. Γέλασε και με πλησίασε. Μου είπε πως είναι χαρούμενη που με ξαναείδε και με κάλεσε στο σπίτι της το βράδυ για ποτό. Δέχτηκα και χωριστήκαμε.

Στις εννέα τις χτυπούσα το κουδούνι. Ανοίγει η πόρτα σε και μένω άφωνος. Η Νίτσα με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ένα ντεκολτέ κόλαση. Κοιτώντας προς τα κάτω βλέπω πως φοράει 12ποντα πέδιλα, έχει τα νύχια βαμμένα κόκκινα και με τρελαίνει. Ο πούτσος μου πάει να σπάσει από την καύλα. Καθόμαστε και έρχεται δίπλα μου.

Καθώς κοιταζόμαστε τα χείλη μας ενώνονται. Μου πιάνει τον πούτσο και μου λέει πως πάντα ήθελε να τη σκίσω. Της κατεβάσω το φόρεμα κι αυτή το παντελόνι. Φοράει μαύρο σουτιέν και μαύρο κορδόνι που χάνεται μέσα στην κωλάρα της. Μου κατεβάζει το μποξεράκι και μου κάνει τσιμπούκι. Φοβερή πίπα η Νίτσα.

«Θέλω να μου γαμήσεις μουνί και κώλο αγόρι μου…» μου είπε. Τη στήνω στα τέσσερα και αφού φοράω προφυλακτικό την καρφώνω παραμερίζοντας το κορδόνι. «Σκίσε με την πουτάνα» φωνάζει. Την καρφώνω και χύνω μέσα στην καπότα που για κακή μας τύχη σπάει. Το μουνί της είναι μέσα στα χύσια. Γυρίζει και μου λέει «μακάρι να με γκάστρωσες».

Αφού έκανα τσιγάρο την πήρα και από κώλο. Πονούσε αλλά το ήθελε. Την έχυσα κι εκεί και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Εκεί κατάλαβα πως τη γουστάρω τη Νίτσα! Τελικά την γκάστρωσα!

Τώρα θα φύγουμε τριήμερο στο Βόλο. Είναι 53, είμαι 39 και είμαι ερωτευμένος μαζί της!


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211221S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.