Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία αυτή είναι αληθινή και έγινε πριν λίγες ημέρες. Φιλοξενούμε στο νησί μας ένα ζευγάρι φίλων που οι γυναίκες μας είναι κολλητές. Έτσι γίναμε και οι άντρες φίλοι. Η σχέση τους είναι ανύπαρκτη και ο φίλος μου εξομολογήθηκε ότι έχουν να το κάνουν 5 με 6 χρόνια. Βέβαια αυτός ξενογαμάει. Η τύπισσα είναι κυριλάτη, κλασσάτη και κάνει μπαμ ότι είναι αγάμητη. Έχει απίστευτο σώμα για τα 55 της χρόνια και ειδικότερα η κωλάρα της είναι θεϊκή.

Πολλές φορές και στο παρελθόν ερχόταν κοντά μου, με πλησίαζε κι εγώ τραβιόμουν διακριτικά για να μην την ακουμπήσω. Αυτές τις ημέρες που τους φιλοξενούμε έχω αρρωστήσει. Τη φαντασιωνόμουν συνέχεια και χάιδευα τον πούτσο μου που ήταν συνεχώς σε στύση. Προχθές πήγαμε μια μακρινή εκδρομή και καταλήξαμε σε μια καταπληκτική παραλία πολλών χιλιομέτρων. Εγώ έχω πάει πολλές φορές και ξέρω ότι στο τελείωμα της έχει γυμνιστές. Πάντα πάω και κάνω τζόκινγκ και όταν φτάνω εκεί γδύνομαι κι εγώ.

Υπολογίζοντας ότι θα τσιμπήσει, ενημέρωσα την παρέα ότι μετά από λίγο θα πάω για τρέξιμο. Ο άντρας της τα ζώα μου αργά, η γυναίκα μου δεν ακολουθεί ποτέ και η Έλλη (έτσι τη λένε) μου πρότεινε να με ακολουθήσει. Φυσικά και δέχτηκα. Αφού φύγαμε λίγο πιο μακριά της έσκασα το παραμύθι για τους γυμνιστές και το "γεγονός" ότι είναι ντροπή όταν φτάσουμε εκεί εμείς να είμαστε ντυμένοι. Μάλιστα η φράση μου ήταν ακριβώς: "Δεν πιστεύω εσύ, μια γυναίκα της εποχής μας, να έχεις τέτοιες αναστολές". Το ποτάμι είχε μπει στο αυλάκι.

Πράγματι, όταν έφθασε η ώρα τα κατέβασα και κοιτώντας την κυριολεκτικά την ανάγκασα χωρίς δεύτερη σκέψη να τσιτσιδωθεί. Έπαθα ζημιά. Μουνάκι όμορφα ξυρισμένο με μια φουντίτσα από πάνω, καμιά σχέση με το "δάσος" της δικιάς μου. Η κωλάρα της υπερήφανα στητή με καύλωσε απότομα. Της είπα να περάσει μπροστά και έβλεπα όλο το θέαμα μπροστά μου. Όταν φτάσαμε στο τέλος, της πρότεινα να κάνουμε σουηδική γυμναστική.

Κάνοντας κάποιες ασκήσεις την ακούμπησα και καλά κατά λάθος με το καυλί μου που είχε γίνει τούμπανο. Κάποια στιγμή δεν κρατήθηκα, την τράβηξα από πίσω απότομα επάνω μου και βάζοντας τον πούτσο μου στη χαράδρα της κωλάρας της άρχισα με το χέρι μου να τη μαλακίζω ενώ της γύρισα το κεφάλι δίνοντας της γλωσσόφιλο. Ήταν μούσκεμα. Δε μπορώ να περιγράψω το γαμήσι μας. Λες και γαμούσα πρώτη φορά. Της τον έβαλα σε όλες τις τρύπες, βόγκαγε γιατί είχε κλείσει το μουνί της.

Έφτασε τρεις φορές σε οργασμό κι εγώ στο τέλος την έχυσα στα καπούλια της. Γυρίσαμε και καλά εξουθενωμένοι από το τρέξιμο. Θα τη γαμάω οπότε μπορώ. Με έχει τρελάνει.
Copyright protected OW ref: 178768Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).