Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στην εταιρεία που εργάζομαι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είμαστε λίγοι εργαζόμενοι και υπάρχει καλή σχέση και με την εργοδότη. Εγώ συγκεκριμένα τη νιώθω φίλη μου, βγαίνουμε και για καφέ, για φαγητό, αράζουμε σπίτι της. Αυτή είναι 36 χρονών, χωρισμένη, ξανθό μαλλί, κοντούλα, με ωραίο λεπτό σώμα με σωστές καμπύλες.

Ένα βράδυ που αράζαμε σπίτι της και ενώ είχαμε πιει ένα μπουκάλι κρασί, τα θέματα της συζήτησης γύρισαν στα ερωτικά, αν έχω καμία σχέση, αν ενδιαφέρομαι για καμία και τέτοια. Της είπα ότι δεν είμαι σε φάση σχέσης, μου αρέσει απλά το σεξ χωρίς κάτι παραπάνω. Στο άκουσμα του σεξ, πέταξε την ατάκα "Υπάρχει ακόμα αυτό;". Τη ρώτησα πόσο καιρό έχει να γαμηθεί, και έμεινα παγωτό.

“2 χρόνια μου” λέει, από τότε που χώρισε. Την έπιασε το παράπονο ότι δεν θα βρει ποτέ ξανά κάποιον, ότι δεν είναι όμορφη και τέτοια. Την πήρα αγκαλιά, της είπα να μη λέει μαλακίες και ότι είναι καύλα σαν γυναίκα. Σήκωσε το κεφάλι, με κοίταξε, και άρχισε να με φιλάει. Ανταποκρίθηκα, άρχισα να της πιάνω βυζιά και κώλο, να χαϊδεύω το μουνί της πάνω από τη πιτζάμα, και αυτή το καυλί μου. Τον πέταξα έξω και τον πήρε αμέσως στο στόμα. Ξεκίνησε μια δαιμονισμένη πίπα, τον ρουφούσε λες και φοβόταν ότι θα φύγει. Έγλειφε και τις μπάλες, τις ρουφούσε, τον έφτυνε, τον έπαιζε, τον είχε ανάγκη!

Με τόσο δυνατό ρούφηγμα δεν κρατήθηκα και άδειασα μέσα στο στόμα της. Τα δέχτηκε με ευχαρίστηση και καύλα. Τα κατάπιε και συνέχισε να ρουφάει τον πούτσο μου. Ήθελε να τη γαμήσω και προσπαθούσε να με καυλώσει πάλι. Αφού ξανά έγινε πέτρα ο πούτσος, ήρθε από πάνω και άρχισε να με καβαλάει. Χοροπηδούσε πάνω μου και καρφωνόταν με δύναμη στο καυλί μου. Έπαιζε με τα βυζιά της, τσιμπούσε τα χείλη της και τις ρώγες της, ξεφώνιζε από καύλα. Μετά από λίγο έχυσε σαν τρελή, αλλά συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου. Έτρεμε ολόκληρη, αλλά συνέχιζε. Μου ζήτησε να τη χύσω στο μουνί, ήθελε να νιώσει το καυτό σπέρμα να τη γεμίζει.

Εννοείται ότι το δέχτηκα, ήξερα ότι παίρνει χάπια. Όταν ήταν να χύσω, άρχισα να γλείφω και να ρουφάω τις ρώγες της και να τη χύνω. Ξανά έχυσε κι αυτή και έτρεμε στην αγκαλιά μου. Μείναμε αγκαλιασμένοι στον καναπέ για όλο το βράδυ, με τον πούτσο μου ανάμεσα στα πόδια της.
Copyright protected OW ref: 182615Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.