Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε αστικά στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ότι το 54 εξυπηρετεί μια περιοχή λίγο πιο κακόφημη, αυτή της δομής προσφύγων στα Διαβατά.

Ένα ωραίο μεσημέρι λοιπόν κι εγώ μετά από μια βόλτα στο κέντρο πήγα στο σταθμό να πάρω το λεωφορείο να γυρίσω σπίτι. Η στάση του 17 είναι δίπλα στο 54 και έτσι έπεσα μούρη με μούρη με έναν καύλαρο. Μαυριδερός με καταγωγή από το Πακιστάν, ένας κούκλος. Έμεινα να τον κοιτάω με ανοιχτό στόμα. Αν και η όλη φάση ίσως προκαλεί αηδία σε κάποιους, ο Αχμέτ ήταν κάτι το διαφορετικό. Καθαρός, περιποιημένος με ωραίο ντύσιμο και ευγενική συμπεριφορά.

Με κοιτούσε και τον κοιτούσα για αρκετή ώρα, άφησα 2 λεωφορεία να φύγουν για να μείνω να τον κοιτάω ώσπου μου μίλησε σε άπταιστα αγγλικά:

- Συμβαίνει κάτι;

Σάστισα... δεν ήξερα τι να πω! Να πω ότι θέλω να με γαμήσεις τώρα; ή να κάνω την πάπια; Και τελικά τόλμησα! Του είπα ότι είναι κούκλος κι αν θέλει να πάμε μια βόλτα μαζί. Ήξερα ότι αυτόν τον υπέροχο τύπο τον θέλω στο κρεβάτι μου. Δέχτηκε και άλλαξε βλέμμα αμέσως. Σαν να του άρεσε η ιδέα να βρεθούμε μόνοι αν κι εγώ δεν το είπα έτσι ξεκάθαρα.

Περπατήσαμε λίγο στην πόλη και μου μίλησε για τον εαυτό του. Είχε σπουδάσει οικονομικά στη Συρία και ήρθε από εκεί μαζί με Σύριους πρόσφυγες. Δεν έμοιαζε σε τίποτα τους υπόλοιπους Πακιστανούς. Τον κάλεσα σπίτι μου. Μόλις μπήκαμε με φίλησε. Φιλούσε με πάθος. Μου δάγκωνε τα χείλη. Η γλώσσα του μου βίαζε το στόμα. Ήταν υπέροχο το φιλί του. Δεν άντεξα. Του έπιασα τον πούτσο. Ήταν τεράστιος και με τεράστιο πουτσοκέφαλο. Με κατέβασε κάτω. Του έγλειφα την πούτσα με μαεστρία. Μύριζε υπέροχα και ήταν περιποιημένη.

Έγλειφα με πάθος και ρουφούσα σαν λυσσασμένος τα αρχίδια του. Έχυσε στο στόμα μου. Ή πούτσα του πέτρα. Δεν έπεσε καθόλου. Με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε. Ξαπλώσαμε στον καναπέ και με έγδυσε. Με φίλησε σε όλο το σώμα και μου έγλειψε την τρύπα. Του έδωσα προφυλακτικό και μπήκε. Με γαμούσε πάνω από μια ώρα ασταμάτητα και με πάθος. Τρελάθηκα στην καύλα. Έχυνα συνέχεια χωρίς να πιάνω την πούτσα μου. Όταν έχυσε μετά από ώρα, έπεσε πάνω μου και με φιλούσε.

Κάναμε ντουζάκι μαζί, ντύθηκε και έφυγε. Ανταλλάξαμε κινητά και social. Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούμε πάλι.
Copyright protected OW ref: 184325Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.