Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αφού την είδα να τρώει το σπέρμα μου που το μάζευε με τα δάχτυλά της από το πρόσωπό της, σηκώθηκε για να πάει στο μπάνιο. Τότε κοίταξε στον καθρέφτη την κωλάρα της που είχε κοκκινίσει από τα χαστούκια και παραπονέθηκε δήθεν με νάζι. Όσο έβγαινε από το δωμάτιο, παρατηρούσα την κωλάρα της και προσπαθούσα να πιστέψω ότι όντως πήδηξα τη Μ που είχα τραβήξει τόσες μαλακίες για εκείνη. Σε λίγο άκουσα το νερό να τρέχει και τη φανταζόμουν να χαϊδεύει την κορμάρα της με το νερό και τη σαπουνάδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκα για τη ντουζιέρα.

Όταν άνοιξα την πόρτα του μπάνιου την είδα να τρίβει με το ένα χέρι το μουνάκι της και με το άλλο να τσιμπάει τις ρώγες της, ενώ το νερό έτρεχε από ψηλά. Την πλησίασα και μπήκα κι εγώ στη ντουζιέρα. Την άρπαξα από την κωλάρα της και άρχισα να τη φασώνω και τα χέρια μου να κάνουν βόλτες στο κορμί της. Ο πούτσος μου είχε ήδη γίνει πέτρα. Με το ένα χέρι έτριβα τις ρώγες της και με το άλλο έπαιζα το μουνάκι της. Όταν άρχισα να τη δαχτυλώνω μου είπε στο αφτί ότι πριν σκεφτόταν εμένα να την πηδάω και τριβόταν. Με καύλωσε το γεγονός ότι με σκεφτόταν.

Τη γύρισα και την κόλλησα στον τοίχο. Έτριβα τον καυλωμένο πούτσο μου στον κώλο της και με το ένα χέρι μου έπαιζα με το στήθος της και με το άλλο το μουνάκι της. Ο στόχος μου όμως αυτή τη φορά ήταν άλλος. Είχα ήδη βάλει πλώρη για να της πηδήξω τον κώλο. Άρχισα τότε να της βάζω δάχτυλο στην τρύπα της με τη βοήθεια της σαπουνάδας. Το έβαζα και το έβγαζα και το γυρνούσα κυκλικά. Της άρεσε. Έτσι το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και τα δύο τρία. Όταν την ένιωσα έτοιμη, πήρα προφυλακτικό που είχα στο μπάνιο και άρχισα σιγά σιγά να μπαίνω μέσα της. Στην αρχή με δυσκολία, αλλά σιγά σιγά χαλάρωνε. Όταν είχα πλέον βάλει τον πούτσο μου μέσα της μέχρι τα αρχίδια της είπα: "Στο είχα πει ότι θα σε κάνω το πουτανάκι μου".

Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της και όσο ο πόνος έδινε τη θέση του στην καύλα, τόσο εγώ επιτάχυνα. Την κρατούσα από τη μέση ή από τα βυζιά και της έδινα σφαλιάρες στο κωλαράκι της. Όταν γύρισα ασυναίσθητα το κεφάλι μου προς το παράθυρο του μπάνιου, συνειδητοποίησα ότι η μιλφάρα της γειτονίας που το μπαλκόνι της έβλεπε στο μπάνιο μου μας άκουγε και προσπαθούσε να δει όσο περισσότερο μπορούσε τη φάση. Καύλωσα κι άλλο, αλλά ένιωσα ότι εκθέτω τη Μ. Έτσι αφού έκλεισα το παράθυρο για να καταλάβει το μιλφάκι ότι την αντιλήφθηκα, πήγα τη Μ χωρίς να βγω από μέσα της στο κρεβάτι μου.

Αφού την έστησα στα τέσσερα και της έσκισα λίγο ακόμη την κωλάρα της, άρχισα να νιώθω τον πούτσο μου να φουσκώνει και να είναι έτοιμος να χύσει. Μετά από 3-4 δυνατές σπρωξιές έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα πάνω στην κωλάρα της, σαν να έχυνα πρώτη φορά. Λίγο η ιδέα ότι σκίζω την κωλάρα που ήθελαν να σκίσουν όλα τα αρσενικά της σχολής, λίγο το ντουζάκι, λίγο το μάτι της μιλφάρας, έριξα τόσο σπέρμα που ένιωσα τα αρχίδια μου να αδειάζουν.

Να μην τα πολυλογώ και το μάθημα πέρασα με την εργασία και τη Μ πήδηξα και δρόμο για το μιλφάκι της γειτονιάς άνοιξα. Είχα πρόγραμμα!
Copyright protected OW ref: 185315Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.