Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είναι η πρώτη ιστορία μου και είναι αληθινή.

Από μικρός ήθελα να παίρνω μάτι η να στήνω αυτί. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μου αρέσει τόσο η γιατί με έφερνε σε αυτή την υπερδιέγερση καθώς τα είχα και με κοπέλες και τα έκανα κι εγώ, αλλά με τρέλαινε να ακούω άλλους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αδερφή μου άρχισε να φέρνει αγόρια σπίτι μας. Το αγόρι της ήταν πολύ καλό παιδί και κάναμε παρέα. Ήταν πολύ ωραίος τύπος και ερχόταν συχνά σε μας μιας και η μάνα μου είναι πολύ ανοιχτόμυαλη. Μια μέρα εκεί που κοιμάμαι ακούω να παίζουνε μεταξύ τους, γελάκια και σπρωξίματα. Σπάστηκα στην αρχή που με ξύπνησαν αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι έσφαλα.

Τα δωμάτια μας είναι κολλητά οπότε άκουγες ξεκάθαρα το τι γινόταν. Πλέον είχαν αρχίσει να σιωπούν και να πέφτουν τα πρώτα φιλιά και χουφτώματα. Είπα στο εαυτό μου να ηρεμίσω και ότι είναι κάτι νορμάλ άλλα είχα καυλώσει πολύ. Μη μπορώντας να ακούσω τίποτα άλλο τον έπαιζα σαν τρελός και περίμενα να ακούσω το παραμικρό.

Έπρεπε κάτι να κάνω και όντως έκανα. Βγήκα στο μπαλκόνι μας, άνοιξα το παντζούρι της ίσα-ίσα να βλέπω και έμεινα μαλάκας. Η αδερφούλα μου γυμνή με ανοιχτά τα πόδια να τρώει δάχτυλα. Ήταν τόσο παραστατικό που πραγματικά είχα την καλύτερη θέα για μάτι που θα μπορούσα να έχω. Ήταν τέλειο. Ο τύπος τη φιλούσε και βύθιζε τα δάχτυλά του στο υγρό ροζ μουνάκι της, πότε σιγά-σιγά και πότε βίαια και γρήγορα.

Φυσικά ήταν υπεραρκετό για να χύσω σαν τρελός. Και ενώ πίστευα ότι είδα αρκετά για σήμερα, ο φίλος μας πιάνει την αδελφούλα μου από τα μαλλιά και χώνει την ψωλή του στο στόμα της. Η πούτσα του ήταν μεγάλη, πολύ όμορφα ξυρισμένη άλλα το εντυπωσιακό της υπόθεσης ήταν ότι το στόμα της αδερφής μου, ή καλύτερα το λαρύγγι της δεν έφερνε καμία αντίσταση. Ο τύπος της γάμαγε το στόμα λες και είναι ξεχειλωμένο μουνί.

Με τα δακρυσμένα ματάκια της αδερφής μου και την πούτσα του να χύνει τη γλώσσα της αδερφής μου έχυσα κι εγώ έξω στο μπαλκόνι.

Αυτή ήταν η πρώτη ιστορία μου και έχω κάνα δυο ακόμα που θα ήθελα να σας διηγηθώ στο μέλλον.
Copyright protected OW ref: 179523Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy