Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χριστούγεννα 2014. Εγώ 18 ετών και στο σχολείο κάνουμε πάρτι οι μαθητές της τρίτης λυκείου για να ξεσκάσουμε και λίγο από το διάβασμα των πανελληνίων. Όχι όλοι μιας και ορισμένοι είχαν παρατήσει εδώ και καιρό το σπορ που λέγεται διάβασμα και έριξαν την προσοχή τους σε άλλα σπορ όπως το γυμναστήριο οι γκόμενες και το χόρτο. Εγώ ανήκα στην πρώτη κατηγορία μιας και από μικρός ήθελα πολύ να περάσω ιατρική. Ο Δημήτρης, ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων ανήκε στη δεύτερη κατηγορία. Παρτάκιας, άξεστος και παρ’ όλα αυτά πάντα χτυπούσε τις καλύτερες γκόμενες. Ίσως έπαιζε ρόλο και η αντικειμενικά ωραία του εμφάνιση και το ακριβό αμάξι που παράνομα οδηγούσε.

Εκείνη την μέρα σε εκείνο το πάρτι ακούστηκαν φωνές από το προαύλιο. Πανικοβληθήκαμε όλοι λίγο πολύ παρά τη μέθη μας. Αργότερα μάθαμε ότι ο διευθυντής απέβαλε τον Δημήτρη και ομολογώ ήταν μια ανακούφιση για εμένα. Ποτέ δεν έμαθα την αιτία αλλά φημολογείται ότι τον έπιασαν να κάνει σεξ με μια καθηγήτρια την κυρία Ουρανία η οποία ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Βασικά αυτό μου είπε ο κολλητός μου που ήταν ο μόνος που μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

6 χρόνια μετά και αφού εγώ έχω αρχίσει να βγάζω αρκετά λεφτά είπα να πάρω το αίμα μου πίσω. Πήγα στο εστιατόριο που δούλευε γκαρσόνι ντυμένος στην πένα. Όταν ήρθε να μου πάρει παραγγελία αναγνώρισε ποιος ήμουν. Χαμογέλασα περιμένοντας να παγώσει. Κι όμως. Αυτός φόρεσε πάλι αυτό το τρομακτικό και εγωκεντρικό του χαμόγελο, παγώνοντας έτσι το δικό μου. Έσκυψε στο αυτί μου και μου ψιθύρισε "την άξιζε την αποβολή". Και τότε ήρθαν όλα.

Εκείνη την μέρα ο Δημήτρης είχε πάει έξω για να καπνίσει στην είσοδο σε ένα κρυφό στέκι που είχαν όλοι οι καπνιστές. Η κυρία Ουρανία δεν είχε έρθει εκείνη την μέρα αφού είχε πάει στην τριήμερη της 1ης Λυκείου. Εγώ είχα στείλει μήνυμα στην αδερφή μου να περάσει από το σχολείο να με πάρει καθώς θα γυρνάει από την καφετέρια που ήταν. Μου είπε ότι θα έρθει με ταξί. Πληρώσαμε στο ταξί 30€ γιατί είπε περίμενε πολύ και τότε δεν το συνέδεσα. Το ότι το στόμα της μύριζε τσιγάρο τότε το δικαιολόγησα πιστεύοντας ότι ήταν από την καφετέρια που βρισκόταν. Τελικά αυτήν ήταν το περίφημο «γαμήσι αποβολής» που κοροϊδευτικά ακόμα και εγώ έλεγα στην τρίτη λυκείου συνέχεια. Σηκώθηκα και έφυγα αμέσως ενώ αυτός γελούσε.

Αργότερα την νύχτα μου έστειλε μήνυμα. Στο μήνυμα έλεγε ότι επειδή δεν πρόλαβε να μου τα πει από κοντά και επειδή όλοι οι φίλοι μου το έχουν δει δεν θέλει να μείνω στην απέξω. Ανοίγω το συνημμένο και βλέπω την αδερφή μου να τσιμπουκώνει το Δημήτρη με τα σαρκώδη χείλη της ενώ οι βυζάρες της κρεμόντουσαν. Να σημειώσω ότι από μικρός άκουγα για τις υπέρ ανεπτυγμένες βυζάρες της αδερφής μου και τα τσιμπουκόχειλα της. Στο βίντεο τον δείχνει να τελειώνει πάνω της ενώ της φωνάζει τι πουτάνα είναι και αυτή επιτακτικά να ζητάει τα χύσια του. Και όταν εν τέλει της τα πέταξε μέσα στο στόμα αυτή χαμογελάει υπέρ ευχαριστημένη και τα καταπίνει.

Στη συνέχεια μου έστειλε ότι ακολούθησαν πολλά γαμήσια ώσπου μια μέρα τη βαρέθηκε και της το είπε έτσι ψυχρά. Μάλλον γι’ αυτό θυμάμαι ότι ήταν οι πρώτες και μοναδικές αποκριές που η αδερφή μου δεν είχε όρεξη να ντυθεί. Προς απογοήτευση πολλών, αφού όταν ντυνόταν δεν έκρυβε πολλά στις αποκριές.
Copyright protected OW ref: 181063Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.