Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στο αμάξι και βρέχει καταρρακτωδώς. Έχω κάτσει επίτηδες δίπλα στο σπίτι περιμένοντας να τη δω έστω για λίγο, τυχαία. Εύχομαι να περάσει με το νυχτικό της μπροστά από το παράθυρο. Να πιάσει τις κουρτίνες με το ένα χέρι για να αφήσει το φως να μπει μέσα στο δωμάτιο. Αυτή η κίνηση να δώσει ώθηση στο πλούσιο στήθος της να κουνηθεί. Κι έτσι όπως κοιτάζω αυτό το απίστευτο θέαμα, να μείνω απλά με το στόμα ανοιχτό. Θα γεμίσει το στέρνο μου με εκείνο το «υγρό» και σιγά-σιγά θα απλώνεται σε όλο μου το σώμα.

Το πέος μου δεν θα μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στη θέα της μεγάλης, ερεθισμένης, σκληρής, καφέ θηλής της. Είμαι τόσο καυλωμένος μαζί της. Θα ‘θελα αυτή τη στιγμή να της στείλω ένα μήνυμα το οποίο θα λέει «πάντα θαύμαζα τα μεγάλα βυζιά σου, τώρα μπορώ να τα κοιτάζω και να τρελαίνονται και τα μάτια μου». Κοιτάζεις το κινητό σου, διαβάζεις το μήνυμα, χαμογελάς με ένα βλέμμα πονηριάς κι υπόσχεσης και ξαφνικά... βγάζεις το νυχτικό σου. Μένεις γυμνή. Τα μεγάλα σου μαστάρια πέφτουν τόσο ερεθιστικά κάτω από την επιρροή της βαρύτητας. Προσπαθώ να «πιάσω» με το μάτι μου την «πέρα δώθε» κίνησή τους... αυτό το «χορό» απίστευτων συναισθημάτων για μένα. Κι εκείνη τη στιγμή, ακουμπάς πάνω στο τζάμι τα βυζιά σου πιέζοντας τα!

Μένω άφωνος. Το κορμί μου καίει! Σκέφτομαι ότι θέλω να χύσω χωρίς να με ακουμπήσω κι αμέσως εκσπερματώνω μέσα στο παντελόνι μου. Όσο νιώθω να βγαίνουν τα καυτά χύσια μου, εσύ αρπάζεις όπως μπορείς το αριστερό σου στήθος και βάζεις τη ρώγα στο στόμα σου. Την πιπιλίζεις, έτσι όπως φαντάζομαι να έκανα εγώ. Να είμαι μικρό παιδί και να με ταΐζεις γάλα. Δε φαντάζεσαι πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι θέλω να βυζάξω δυο τόσο μεγάλα βυζιά! Δυο βυζιά που προεξέχουν τόσο πολύ από το σώμα μιας γυναίκας και δε μπορώ με τίποτα να αντισταθώ. Πόσο μαλάκας νιώθω. Με την έννοια της καύλας! Γουστάρω να παίζω μαλακία για αυτά τα βυζιά. Θέλω να τα λατρεύω. Να νιώθω τόσο σκληρό τον πούτσο μου και να αισθάνομαι δέος μπροστά τους.

Σταματάς τις κινήσεις σου και μου στέλνεις μήνυμα.

«Είμαι σίγουρη ότι έχεις ικανοποιηθεί, αγόρι! Πήγαινε σπίτι σου τώρα και κάτσε σαν καλό παιδί να με σκέφτεσαι με τις ώρες! Να σου "γαμάω" το μυαλό με την απουσία μου. Αυτό δε θες; Ε; Ανίκανο και γεμάτο ανήθικες σκέψεις αγόρι; Πήγαινε και στο internet και θαύμασε όλες αυτές τις βυζαρούδες που μου μοιάζουν! Έχω τα ίδια βυζιά με αυτές ή μήπως τα δικά μου σε καυλώνουν περισσότερο; Ε αγόρι; Σε έχω δει πως με κοιτάζεις... κάνω λάθος; Ε, αγόρι;»
Copyright protected OW ref: 154532Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).