Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ερωτική διάθεση στα ύψη και κάπου έπρεπε να εκτονωθεί. Η ανάγκη να πραγματοποιηθούν οι κρυφές επιθυμίες έντονες και οι αναστολές πέφτουν. Έπρεπε κάπου να εκτονώσω αυτή την υπέρμετρη καύλα που ένιωθα.

Παντρεμένος και με παιδιά το σεξ είχε γίνει συνήθεια "όταν" γινόταν. Και βέβαια χωρίς καμία πρωτοτυπία. Ίσα ίσα για να ξεκαυλώνουμε. Το chat έδωσε την λύση. Μπήκα και άμεσα βρήκα το κατάλληλο άτομο για να καυλαντίσω.

20αρης με ωραίες φώτο μέσα στην καύλα και ότι πρέπει για την πρώτη φορά. Είχα πάντα "περιέργεια" να εξερευνήσω το σεξ με το ίδιο φύλο και χρειαζόταν η αφορμή.

Αφού πιάσαμε κουβέντα για 2-3 μέρες και στείλαμε και φώτο εκατέρωθεν είπαμε να πραγματοποιήσουμε μια κατ' ιδίαν συνάντηση.

Το ραντεβού δόθηκε σε άσχετη περιοχή της Αθήνας σε ένα καφέ.

Λίγο η ένταση από το chat, λίγο η καύλα που είχε συσσωρευθεί η κατάσταση προχώρησε γρήγορα. Έκατσε ο μικρός δίπλα μου και έβαλε το μπουφάν πάνω στην αγκαλιά μου. Έχωσε το χέρι του από κάτω και μου κατέβασε το φερμουάρ. Άρχισε κατευθείαν να μαλάζει την ήδη σηκωμένη μου ψωλή και με έστειλε στα ουράνια.

Δε μπορούσα να περιμένω άλλο. Φύγαμε άμεσα και βρεθήκαμε σε ένα ερημικό ξενοδοχείο που πολλά έχουν δει τα μάτια του. Μπήκαμε στο δωμάτιο και κατευθείαν μείναμε γυμνοί. Είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δε θέλαμε φιλιά και αγκαλιές, μόνο ώμο πήδημα.

Κατευθείαν ξαπλώσαμε και ο μικρός πήρε στο στόμα το πρησμένο μου καυλί που ήταν έτοιμο να σκάσει. Έγλειφε υπέροχα κι ας ήταν πρώτη του φορά και αυτού. Ήθελα να τον γευτώ και εγώ και γυρίσαμε σε 69. Η ψωλή του είχε υπέροχη γεύση και με κάρφωνε μέχρι το λαρύγγι όπως και εγώ.

Ταυτόχρονα έπαιζα με την τρυπούλα του και μετά από λίγο τον γαμούσα με 3 δάχτυλα κάνοντας τον να μουγκρίζει. Τον γύρισα στα 4 και του κάρφωσα τον πούτσο μου και άρχισα να τον σφυροκοπάω σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η στενότητα της τρύπας του αλλά και η απίστευτη καύλα του απαγορευμένου με έστειλε στα ουράνια.

Μετά από 15 λεπτά κατάλαβα ότι θα χύσω. Βγήκα από την κωλάρα του και του τον έδωσα στο στόμα. Άρχισε ένα τρελό γλείψιμο και λίγο πριν το τέλος κάρφωσα την ψωλή μου βαθιά στο λαρύγγι του και άρχισα να χύνω κύματα ολόκληρα. Αυτός τα κατάπιε με λαχτάρα και μου καθάρισε τον πούτσο και τα αρχίδια.

Ήθελα κι εγώ να γευτώ την ολοκλήρωση του και έτσι έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τον γλείφω με μανία. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι θα χύσει, έτσι τον πήρα βαθιά στο στόμα και ένιωσα το καυτό του σπέρμα να χτυπάει τον ουρανίσκο μου και να γλιστράει προς το λαιμό μου.

Αφού τα κατάπια και τον καθάρισα και αυτόν κάναμε ένα τσιγάρο και ανανέωσαμε το ραντεβού μας.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number:16151110122S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.