Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βραδάκι με τον άντρα μου, πίνουμε ποτάκι και χαζεύουμε τηλεόραση.

- Μωρό μου σου έχω μια έκπληξη, μου λέει.

- Τι αγάπη μου, κανένα φίλο σου πουτσαρά;

- Όχι μωρό μου, κάτι νέο να δοκιμάσουμε γουστάρεις;

- Ρωτάς καυλιάρη μου;… αφού ξέρεις κάνω τα πάντα για καύλα.

- Γδύσου και ξάπλωσε

Σε λίγο είμαι γυμνή στο σαλόνι. Ανοίγει μια τσάντα και βγάζει από μέσα μια φούσκα από χοντρό πλαστικό. Μου ανοίγει τα μπούτια και μου λέει:

- Θέλω να ανοίξεις τα μουνόχειλα σου πολύ.

Σε λίγο η μουνάρα μου έχει ανοίξει σαν σπηλιά. Παίρνει τη φούσκα και με λίγο λιπαντικό μου τη χώνει μέσα στο μουνί. Έξω έμεινε μόνο ένα κομμάτι σαν λαιμός από μπαλόνι. Σηκώνεται και φέρνει μια τρόμπα, την ενώνει και αρχίζει να φουσκώνει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η μουνάρα μου ήταν γεμάτη με τη φούσκα σαν να είχα μέσα τη μεγαλύτερη ψωλή του κόσμου. Η καύλα μου με έκανε να ουρλιάζω και να βρίζω.

- Μαλάκα τη μου κάνεις, θα σκιστεί το μουνί μου!

- Αυτό θέλω μωρή καργιόλα. Εσύ;

- Ναι ρε πούστη, ναι, σκίσε το μουνί της πουτάνας της γυναίκας που έχεις.

- Γαμημένη και στον κώλο θα στη βάλω.

- Όχι, όχι εκεί, θα σπάσει το κωλάντερο μου… βάλε να με γαμήσουν παρτούζα όσοι θέλεις αλλά όχι αυτό στο κώλο μου. Φούσκωσε τη κι άλλο καργιόλη, μ' αρέσει. Ξεχείλωσε τη μουνάρα μου…

- Πάρε την τρόμπα μωρή πουτάνα και φούσκωνε όσο θέλεις, εγώ θα σε γαμάω από τον κώλο.

- Πούστη άντρα, γουστάρω…

Μπροστά η φούσκα πίσω ο άντρας μου. Ξεσκίστηκα η γαμιόλα. Μου έβαλε και δάχτυλα στο στόμα, μου έδωσε και τα πρόστυχα μπινελίκια μου και ένιωσα πουτανάρα, πόρνη ξεκωλιασμένη.

- Άντρα μου θέλω να γίνω η πιο πουτάνα γυναίκα που υπάρχει, κάνε με ότι γουστάρεις, θέλω να δοκιμάσω όλα τα γαμήσια και τις ανωμαλίες. Όλα... τα πάντα, ότι έχει πούτσα!

Με έκανε και έχυσα πολλές φορές κι αυτός στην κωλάρα μου μέσα και στο στόμα μετά.
Copyright protected OW ref: 183305Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.