Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πήγα προχθές να αγοράσω ρούχα από κάποιο κατάστημα στην Λεμεσό. Πηγαίνοντας προς το δοκιμαστήρια είδα μια γριά να είναι ημίγυμνη με την κουρτίνα λίγο ανοικτή και έξω μια άλλη γριά να τη βλέπει (ήταν φίλες).

Το στήθος πολύ μικρό, εμφανή τα σημάδια της ηλικίας. Μόλις με είδε τα έχασε αλλά δεν έκανε κίνηση να κλείσει την κουρτίνα. Μπήκα στο δοκιμαστήριο και όταν κατάλαβα τι είδα μόλις πριν καύλωσα (έχω αδυναμία στις γριές). Σκεφτούν ότι δεν είδα το υπόλοιπο κορμί, είδα 2 βυζιά μικρά πεσμένα, αλλά 2 θηλές μεγάλες και καυλωμένες. Βγήκα όπως όπως από το δοκιμαστήριο για να δω που πήγε η γριά. Την πέτυχα να συζητάει με τη φίλη της και κρύφτηκα πίσω από ένα ράφι με ρούχα να ακούσω τι έλεγαν. Ακούω τη γριά που είχα ήδη δει να λέει:

- Τι σε νοιάζει εσένα αν είναι σαν εγγονός μου; Θέλω πολύ να το κάνω, το έχω ανάγκη, θα μείνω εδώ να δω τι θα γίνει. Εσύ αν είσαι ικανοποιημένη με τον άνδρα σου φύγε, εγώ είμαι χήρα και έχω ανάγκες. Οι γέροι που μου γνωρίζεις δεν τους σηκώνεται.

Τότε η φίλη της λέει:

- Κάνε ότι θέλεις σιγά μην σε δει εσένα και δεν έφυγε.

Εγώ απομακρύνθηκα και έκανα πως δεν ήξερα τίποτα. Πήγα προς το δοκιμαστήριο κοιτώντας λίγο τη γριά. Με είδε και της έγνεψα να έρθει. Ήρθε, την έβαλα μέσα, έκλεισα την κουρτίνα, έσκυψα στο αυτί της και της είπα:

- Δεν έχω προφυλακτικό αλλά θέλω να σε γαμήσω! Θέλεις κάτι στα γρήγορα;

- Ναι θέλω, το έχω ανάγκη!

Της κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο. Το μουνί της ήταν μούσκεμα αλλά είχε τρίχες. Δε με ένοιαζε. Τον έβγαλα έξω, την έσκυψα και μπήκα μέσα της. Σιωπηλά τη γαμούσα μέχρι που τελείωσα μέσα της. Βγήκαμε και τη βοήθησα να αγοράσει ρούχα. Της έχω ζητήσει να ντυθεί πουτάνα όπως μου αρέσει. Συστηθήκαμε… τη λένε Γεωργία, 74 ετών, το κορμί της εκτός από τα βυζιά καμία σχέση με την ηλικία της, χήρα εδώ και 10 χρόνια, από ότι μου είπε έχει πάει με άλλους αλλά ηλικιωμένους. Της είπα ότι από τώρα και στο εξής μόνο εγώ θα τη γαμάω και να πάει σπίτι της να ξυρίσει τις τρύπες της και να με ειδοποιήσει να πάω να τη γαμήσω.

Έφυγε, πήγε σπίτι και από τότε πέρασαν 2 ημέρες. Ακόμη δε με πήρε… ας ελπίζουμε να με πάρει, θέλω πολύ να τη σκίσω!
Copyright protected OW ref: 185589Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.