Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξύπνησα το πρωί όλο καύλες, σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα, μετά την προαγωγή που πήρα, σήμερα θα ερχόταν οι υποψήφιες για τη θέση της ιδιαιτέρας μου.

Φτάνω λοιπόν στο γραφείο και ήδη με περιμένουν οι πρώτες κοπέλες, οι οποίες δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο ούτε στα εμφανή "προσόντα" ούτε στο βιογραφικό τους. Λίγο πριν το μεσημέρι θα ερχόταν η τελευταία της οποία το βιογραφικό ήταν τουλάχιστον λιτό. Μπαίνει στο γραφείο και ήταν υπερμούναρος. Μια στενή φούστα που διαγραφόταν οι καμπύλες της και ένα στενό πουκάμισο που το κουμπί ανάμεσα στις βυζάρες τις νόμιζες θα σπάσει.

Κάθεται απέναντι μου και αρχίζω τις τυπικές ερωτήσεις. Φαίνεται ότι δε σκαμπάζει και πολλά, αλλά είχα ήδη καυλώσει.

- Δαχτυλογράφηση πως πάμε;

- Γράφω γρήγορα, πολύ γρήγορα.

- Θα πρέπει επιτόπου να κάνουμε έναν έλεγχο.

- Έλα εδώ, κάθισε…

και της κάνω νόημα να κάτσει πάνω μου. Στην αρχή δίστασε αλλά τελικά κάθισε.

Αρχίζω να τις υπαγορεύω και όπως της τα λέω αρχίζω να χαϊδεύω το πόδι της. Το πουτανάκι καύλωσε γιατί άρχισε να κουνιέται διακριτικά πάνω στον πούτσο μου. Γυρίζει σε εμένα.

- Θέλω πολύ αυτή τη δουλεία... και ταυτόχρονα ξεκουμπώνει το πουκάμισο της.

- Μουνάρα μου αν είσαι καλό κορίτσι θα σε προσλάβω να μου γλείφεις το καυλί κάθε πρωί.

Έχω πέσει με τα μούτρα στις βυζάρες της και αυτή μου χαϊδεύει τον πούτσο. Πάνω στην ώρα μας χτυπάνε την πόρτα οπότε τη βάζω κάτω από το γραφείο και φωνάζω να μπουν. Η πουτάνα από κάτω με τσιμπουκώνει και έχει μπει ο διευθυντής μου μέσα να με ρωτήσει για της προσλήψεις. Τον ενημερώνω πως βρήκα και φεύγει.

Βάζω την καινούρια γραμματέα στα 4 με τα βυζιά της να ακουμπάνε πάνω στο γραφείο μου και της κατεβάζω το στρινγκάκι της το οποίο ήταν μούσκεμα και της τον καρφώνω με δύναμη.

Βγάζει μια πνιχτή κραυγή και της βάζω τα δάχτυλα στο στόμα μην ακουγόμαστε.

Όσο τη γαμούσα της ανακοίνωσα τα νέα της καθήκοντα.

- Σου αρέσει ο πούτσος μου; Θα έρχεσαι τα πρωινά να μου τον παίζεις και ότι άλλο προκύψει, ανάλογα τη μέρα.

- Ναι… θέλω να με γαμάς.

- Θα έρχεσαι όπως χωρίς εσώρουχα, θέλω να σε φαντάζομαι γυμνή.

Όσο της τα έλεγα αυτά, το μουνάκι της είχε ήδη χύσει μια φόρα και έτρεμε από καύλα.

- Τελειώνω κι εγώ καυλιάρα μου, γύρνα να χύσω τα βυζιά σου.

Τελείωσα στα βυζιά της, ντύθηκε και έφυγε.

Από αύριο ξεκινά και επίσημα.
Copyright protected OW ref: 181002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.