Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι αρχές 90, καλοκαιράκι, και είμαστε στην πλατεία αραχτοί με μια παρέα και τα λέμε. Κάποια στιγμή είδαμε δύο τουρίστριες, δύο κορίτσια που με την εμφάνιση τους τραβούσαν την προσοχή. Η μία είχε ξυρίσει το μισό της κεφάλι, ενώ η άλλη είχε πολύχρωμα μαλλιά που θύμιζαν ουράνιο τόξο. Το νησί μας είναι μικρό, οπότε δυο τέτοιες παρουσίες δεν περνούν απαρατήρητες, ούτε ασχολίαστες. Μετά από δυο μέρες που άκουγα ιστορία για τις δυο... ιδιαίτερες κοπέλες που βρίσκονταν στο νησί, αλλά δεν τις είχα δει ακόμα, τελικά είχα την τύχη να τις πετύχω στην ταβέρνα ενός φίλου.

Καθώς μπαίνω μέσα μετά από τη δουλειά, βλέπω τον αδερφό μου με τα δύο κορίτσια στο τραπέζι να χαμογελάνε και να είναι έτοιμοι για φαγητό. Σοκαρίστηκα, καθώς οι δυο κοπέλες, πέρα από το ιδιαίτερο παρουσιαστικό τους, ήταν πανέμορφες. Το μωράκι με το πολύχρωμο μαλλί ήταν αθλήτρια και το κορμί της ήταν απίστευτο, ενώ τα πόδια της, ατελείωτα.

Εγώ το ίδιο βράδυ και για 4 μέρες «έμπλεξα» με τη φίλη της. Εκείνη με το μισοξυρισμένο κεφάλι, η οποία είχε ένα στήθος τεράστιο και απίστευτα σφιχτό. Σαν να είχε βάλει σιλικόνη, μόνο που ήταν 100% φυσικό. Το πρόσωπο της έβγαζε μια αθωότητα και σε συνδυασμό με το ξυρισμένο το μαλλί ήταν απόλαυση να την βλέπεις να σε ρουφάει. Τις περισσότερες φορές έχυνα στο στοματάκι της, αφού της άρεσε. Την έπιανα από τα μαλλιά, τα μισά δηλαδή, αφού τα υπόλοιπα ήταν ξυρισμένα, και της τον έβαζα μέσα, ενώ αυτή με την γλώσσα της με έπαιζε όπως ήθελε. Να θέλω να την χύσω και να μη μπορώ. Τον έκανε ό,τι ήθελε από την στιγμή που τον είχε στο στόμα της.

Αυτό όμως που δε θα ξεχάσω είναι ότι με έβαζε πάντα από κάτω. Ήθελε, όπως μου έλεγε, να έχει τον έλεγχο. Δε με έχει ξαναπηδήξει άλλη όπως αυτό το τουριστάκι εκείνο. Τα κουνήματα που έκανε ήταν ανεπανάληπτα και ήθελα να τη χύνω συνέχεια. Τρώγαμε κάτι για μεσημέρι και μετά ανεβαίναμε στο βουνό, βγάζαμε τα ρούχα μας και συμπεριφερόμασταν λες και ήμασταν οι μοναδικοί άνθρωπο στο νησί. Αυτές ήταν οι καλύτερες τέσσερις μέρες τις ζωής μου.
Copyright protected OW ref: 181621Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.