Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η κοπέλα μου η Αθηνά όπως έχω πει και σε προηγούμενη ιστορία είναι μία κοπέλα κοντούλα, με ωραίο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά και κώλο. Με την Αθηνά το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά και είχαμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε. Ένα πρωί και βλέποντας κάτι σχόλια σε φωτογραφίες της στο instagram της έστειλα μήνυμα. Τσακωθήκαμε και έφτασα σε σημείο να της λέω πολύ άσχημα πράγματα. Ενώ η Αθήνα φαινόταν πολύ νευριασμένη με αυτά που έλεγα, μία ώρα μετά μου έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου αν θέλω να πάω από το σπίτι της να συζητήσουμε. Πράγματι μία ώρα αργότερα είχα ετοιμαστεί και πήγαινα προς το σπίτι της.

Φτάνοντας της έστειλα μήνυμα να έρθει να μου ανοίξει αλλά εκείνη μου απάντησε ότι είναι ανοιχτά και απλά να σπρώξω να μπω. Μπήκα μέσα και δεν την έβλεπα πουθενά ενώ ξαφνικά άκουσα μία φωνή να με φωνάζει και να μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο. Φτάνοντας στο δωμάτιο δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που βλέπω. Η Αθήνα ήταν γυμνή και ανάσκελα ξαπλωμένη και ένα παλικάρι, ο Πέτρος ο πώς τον λέγανε, ήταν ανάμεσα στα πόδια της και την έγλειφε. Βλέποντας το δε μπόρεσα να συγκρατηθώ και πήγα να του ορμήσω αλλά η Αθήνα πετάχτηκε και μου είπε να μην τολμήσω να τον αγγίξω.

Αθηνά: Αυτό δεν ήθελες;… δε μου έλεγες να στήσω την κωλάρα μου σε άλλους γαμιάδες και ότι είμαι το μεγαλύτερο πουτανάκι;

Σπύρος: Δεν το εννοούσα… το είπα πάνω στα νεύρα μου και το ξέρεις. Μην το κάνεις αυτό.

Αθηνά: Δε με νοιάζει πλέον, ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από το τι μπορώ να κάνω…

και με μία κίνηση σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα έχοντας την κωλάρα της μπροστά στο τεράστιο καυλί του Πέτρου.

Σπύρος: Μην το κάνεις αυτό Αθηνά!

Αθηνά: Τώρα θα δεις, θα κάνω ότι μου είπες. Πέτρο γάμα με… αυτή η κωλάρα είναι μόνο για εσένα στημένη, δειξ' του πως με γαμάνε οι γαμιάδες μου.

Ο Πέτρος με μία απότομη κίνηση κάρφωσε όλο το καυλί του μέσα της. Ήταν πραγματικά τεράστιο και πολύ σκληρό. Η Αθήνα τινάχτηκε ολόκληρη και έβγαλε μία δυνατή κραυγή.

Αθηνά: Αχ… τι πούτσα είναι αυτή μανάρι μου, πού ήσουν τόσο καιρό; Σκίσε με την καργιόλα, σκίσε με…

Πέτρος: Τι πουτανάκι είσαι εσύ μωρό μου;… με έχεις τρελάνει, με έχεις καυλώσει όσο δεν πάει, θέλω να σου σκίσω τη μουνάρα.

Εγώ πλέον δεν ήξερα τι να κάνω! Από τη μία ένιωθα σαν να μπορώ να αντιδράσω και από την άλλη με έχει καυλώσει πολύ το θέαμα. Η Αθήνα πια δεν καταλάβαινε τίποτα. Κουνιόταν συνέχεια μπρος-πίσω και γαμιόταν σα σκύλα πάνω στο καυλί του Πέτρου.

Αθηνά: Αχ, ναι… τι γαμιάς είσαι εσύ; Η ψωλάρα σου με πεθαίνει, άσε το μαλάκα να μας βλέπει να τού γαμάς το κοριτσάκι.

Πέτρος: Αχ καυλιάρα μου, θα χύσω, δεν αντέχω άλλο…

Αθηνά: Όχι ακόμα μωρό μου, μην πάνε χαμένα…

Γύρισε όπως ήταν στα τέσσερα και πήρε το καυλί τού Πέτρου στο στόμα ρουφώντας με μανία.

Αθηνά: Τώρα μωρό μου, τώρα δωσ' τα μου…

Πέτρος: Χύνω καργιόλα, χύνω, δεν αντέχω άλλο...

Αθηνά: Μ... έτσι ψωλαρά μου!

Η Αθηνά δεν άφησε πραγματικά σταγόνα. Τα κατάπιε όλα ενώ έδειχνε έτοιμη και για δεύτερο γύρο. Εγώ πλέον δεν άντεχα άλλο και σηκώθηκα και έφυγα.
Copyright protected OW ref: 185291Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.