Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι Σάββατο βράδυ, είμαστε με τον φίλο μου το Γιώργο αραχτοί στην πλατεία δίπλα από το σπίτι του και καθόμαστε στις καρέκλες μιας κλειστής καφετέριας. Κάποια στιγμή έχει πάει δύο ή ώρα και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να το σπάσουμε βλέπουμε από μακριά μια γυναίκα να έρχεται προς το μέρος μας. Αφού μας χαιρέτησε μας ζήτησε να κάτσει μαζί μας.

Μέσα σε λίγη ώρα μας έχει κάνει άνω κάτω. Ο φίλος είναι ντροπαλός, τον έχει πάρει γραμμή και να τον πειράζει συνέχεια. Είναι και πολύ ωραίο παιδί ο φίλος. Αφού μας έχει κόψει για τα καλά, μας ρίχνει πρόταση αν υπάρχει μέρος για πιο πριβέ. Ο χρόνος που πήγαμε στο σπίτι του φίλου πρέπει να ξεπέρασε και τον σούπερμαν. Με το που φτάσαμε σπίτι πήγα μια τουαλέτα. Όταν βγήκα βλέπω τον Γιώργο στα τέσσερα και από κάτω αυτό το υπέροχο πλάσμα να τον αρμέγει.

Χωρίς να χάσω χρόνο έχω πάει στη μουνίτσα της και έχω αρχίσει να την μυρίζω και να τη γλείφω. Όταν το μουνάκι της άρχισε να υγραίνεται, μου ζήτησε να μπω μέσα της. Αφού γδύθηκα αμέσως έκανα αυτό που μου είπε. Ήταν τόσο καυτή που χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να βγω και να τελειώσω πάνω στην κοιλίτσα της. Το φίλο τον είχε τελειώσει μια φορά και τον είχε στην πίπα συνέχεια. Αφού έχω κάτσει δίπλα λίγο, τους βλέπω και σηκώνονται. Κάθεται στα τέσσερα το μωράκι και να μπαίνει από πίσω της. Σηκώνομαι με τη μια και αφού της πιάνω το κεφάλι της το δίνω όλο μέσα. Εκεί που νόμιζα θα την πνίξω, έχει βγάλει και τη γλώσσα και μου πιπιλάει τα αρχίδια.

Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο καυλωμένο. Φωνάζω στο Γιώργο να ξαπλώσει και τη βάζω από πάνω του να την πάρει. Έχω πάει από πίσω, της γλείφω την κωλότρυπα και της βάζω το ένα δάκτυλο πίσω από το άλλο. Αφού βάζει το Γιώργο μέσα της έχω πάει από πάνω της και την καβαλάω. Δυσκολεύτηκα λίγο να μπω αλλά όταν μπήκα τρελάθηκα. Μου άρεσαν τα βογκητά της και πιο πολύ όταν μου έλεγε συνέχεια «πιο δυνατά, πιο δυνατά». Έχω φτάσει να κρατάω τα σίδερα του κρεβατιού από κάτω και να τη σπρώχνω όσο πιο δυνατά μπορώ. Το τελείωμα της μας έκανε και τους δύο να τελειώσουμε αμέσως μετά. Ο ένας πάνω στον άλλο.

Είχαμε κρεβάτι δίπλα και εμείς καθόμασταν στη φλοκάτη κάτω γυμνοί. Το τι σπέρμα έχει αυτή η φλοκάτη δεν περιγράφεται. Πηδιόμασταν μέχρι της 8.

Φεύγοντας το πρωί μας είπε: “Γεια σου γλύκα, γεια σου Χάρη”.

Ποιος είναι είναι ο γλύκας; Ποιος ο Χάρης; Έχουμε μείνει με την απορία.
Copyright protected OW ref: 181831Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.