Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, ας πούμε ότι με λένε Μαρία και είμαι 32 χρόνων. Παντρεμένη τον τελευταίο χρόνο όπου διαδραματίζεται και η ιστορία μου.

Γενικά ο άντρας μου είναι πολύ συντηρητικός στο σεξ, δε θέλει να μιλάει σε αντίθεση με εμένα που μ’ αρέσει να τον ακούω να μου μιλάει πρόστυχα, να με βρίζει και να μου χαστουκίζει την κωλάρα. Έχω ένα μεγάλο κώλο που γουστάρει απίστευτα να τον χαστουκίζουν και να τον κάνουν κατακόκκινο.

Αφού λοιπόν ο άντρας μου δεν το έχει και πολύ όλο αυτό, ένα βράδυ στις μεγάλες μου καύλες μπήκα σε ένα site γνωριμιών και εκεί γνώρισα το Νικόλα, ετών 48, παντρεμένος αλλά μόνιμα στο ψάξιμο. Κουβέντα στην κουβέντα είδαμε ότι έχουμε πολλά κοινά, ότι ψάχνουμε τα ίδια και με έπεισε να βρεθούμε. Μου ζήτησε να φοράω Μαύρα εσώρουχα και γόβες.

Ήρθε, με πήρε και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο. Από την στιγμή που μπήκαμε στο δωμάτιο ήμουν πλέον η σκλάβα τού.

Έμεινα με τα εσώρουχα και τις γόβες, με έβαλε στα γόνατα και ξεκίνησα να τον τσιμπουκώνω. Άρχισα να τον γλείφω και να παίζω το καυλί του αργά και ήρεμα, μέχρι που βρέθηκα να μου γαμάει το στόμα δυνατά. Τα σάλια μου να τρέχουν και να μου κοκκινίζει την κωλάρα (όπως του είχα ζητήσει).

Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τσιμπούκι σε κάποιον άγνωστο και όχι στον άντρα μου. Είχα τρελαθεί. Είχα καυλώσει απίστευτα και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω να τον γλείφω. Έχυσε στο στόμα μου και συνέχισα το τσιμπούκι μέχρι που έγινε πέτρα ξανά. Με έβαλε στα τέσσερα και έσκισε τη μουνάρα μου. Μου έλεγε πόσο καργιόλα και πουτάνα είμαι που με γαμάει ένας ξένος. Όσο τον άκουγα τόσο πιο πολύ καύλωνα. Έχυνα πάνω στον πούτσο του και δεν ήθελα να σταματήσει.

Όταν έφτασε η στιγμή να χύσει με έβαλε στα γόνατα και με έχυσε στο προσωπάκι μου (ήταν η πρώτη φορά που τα πήρα στο πρόσωπο). Ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει. Ανυπομονώ να μου ζητήσει να με γαμήσει ξανά.

Αν θέλετε, θα σας ενημερώσω για το τι έγινε.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151060122S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.