Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λοιπόν γεια σας και από εμένα. Πρώτη φορά γραφώ, είμαι καινούργιο μέλος και θέλω επιείκεια. Θα σας πω μια ιστορία με τη θεια μου, την αδελφή του πατέρα μου. 35 χρονών τότε η θεία, 22 εγώ, παντρεμένη, αλλά πουτάνα κι εγώ το ήξερα αυτό, και φυσικά το εκμεταλλευτικά. Ζούσαμε τότε όλοι στην ιδία πόλη στη Λακωνία. Δε μπορώ να πω περισσότερα για τον τόπο καταγωγής, γιατί θα μας καταλάβουν.

Εμένα με λένε Γιώργο, αλλαγμένο φυσικά και τη θεία Νίκη. Η τύχη με βοήθησε και την έπιασα μια μέρα που γαμιότανε με το γκόμενο και από τότε την είχα του χεριού μου. Τράβηξα φώτο πολλές εκείνη τη στιγμή και όταν ήρθε η ώρα της τις έδειξα. Την εκβίασα μια μέρα που ήμασταν σπίτι της οι δυο μας. Τότε αρνήθηκε να μου κάτσει και την πήρα με το ζόρι, αφού πρώτα της έριξα μερικά χαστούκια. Για την ιστορία, έχω ένα καυλί 30 πόντους και χοντρό αρκετά.

Όπως λοιπόν τις έδειξα τις φωτό και της είπα να μου κάτσει για να μην το μάθει ο άντρας της αλλά και ο πατέρας μου τσαντίστηκε και μου είπε όχι. Την άρπαξα από το μαλλί και τη γονάτισα μπροστά μου, έβγαλα έξω το καυλί μου και τις το πέταξα στα μούτρα. Μόλις το είδε τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Την ανάγκασα να το βάλει στο στόμα της. Αν και στην αρχή αρνήθηκε, μόλις έφαγε 2 χαστούκια, άρχισε να τον γλείφει. Πραγματικά απίστευτο τσιμπούκι, χωρίς πολλά-πολλά. Μόλις σηκώθηκε το κοντάρι, την έστησα κάτω και κατευθείαν της κάρφωσα τη μουνάρα που ήδη ήταν υγρή. Τότε άρχισε να σκούζει και να φωνάζει, πραγματικά, όπως δεν έχω ξανά ακούσει γυναίκα να φωνάζει.

Κάθε φορά τον έβαζα και τον έβγαζα μέχρι που τον πήρε όλο. Έκλαιγε και με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη και φώναζε ότι πονάει. Φυσικά εγώ συνέχιζα απτόητος, γιατί όταν ακούω τις γυναίκες να φωνάζουν ότι πονάνε, καυλώνω απίστευτα. 20 λεπτά την πήγαινα γαμιώντας ασταμάτητα. Την έχυσα ίσα με 7 φορές. Το μουνί της είχε ανοίξει πολύ, αλλά δε με ένοιαζε. Μόλις την έχυσα την τελευταία φορά στα μούτρα, πήρα το κινητό και έβγαλα φωτογραφία το ξεσκισμένο της μουνί.

Αυτό ήταν. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω κάνει τη μεγαλύτερη πουτάνα του νομού. Την έχω δώσει και την έχουν γαμήσει όλοι οι φίλοι μου και οι γνωστοί και φυσικά με το ζόρι, γιατί δεν ήθελε να πάει με κανέναν. Την έχουν πάρει εκτός από τους φίλους μου και αλβανοί, ρουμάνοι και κυρίως πακιστανοί… κι έτσι βγάζω και φράγκα πολλά.Copyright protected OW ref: 140998Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.