Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 23 χρόνων μέσα στις καύλες όλη μέρα την παίζω με όλες. το προηγμένο διάστημα τραβιόμουν με μια γειτόνισσα μου, λίγο μικρότερη από μένα και παρθένα, η οποία δεν ήθελε τίποτα άλλο εκτός από φιλία και χάδια όπως καταλαβαίνετε είχα βαρέσει κόκκινο.

Είχα ξενερώσει με το όλο θέμα όποτε και άρχιζα να παίζω μπάλα με τη μουνάρα μάνα της. Έμπαινα στο δωμάτιο της και έψαχνα τα συρτάρια της, μύριζα τα καλσόν, τα στρινγκάκια της ως και στο μαξιλάρι της είχα χύσει για να με μυρίζει το βράδυ που θα ξάπλωνε με τον άντρα της. Όταν άρχισαν οι τσακωμοί με την κόρη της, με κάλεσε στο σπίτι της να μιλήσουμε και της εξήγησα ότι εγώ ζητάω αλλά και αυτή δεν είναι έτοιμη κτλ. Μου είπε δώσε της χρόνο και αν περνάει κάτι από το χέρι να το κάνει και ότι έχει δει και έχει καταλάβει τι κάνω εγώ με τα εσώρουχα της και θα το πει στον άντρα της και στη μάνα μου.

Μετά από 2 μέρες με βρίσκει στο δρόμο και μ λέει ότι η κόρης της είναι χάλια και θέλει να μιλήσουμε και αν γίνει κάτι δε θα βγω εγώ χαμένος. Όπως και έγινε… πήγα από το σπίτι της, ανέβηκα πάνω, αρχίσαμε να φιλιόμαστε κλπ και μόλις κατέβηκα κάτω να τη γλείψω δεν ήθελε και με έδιωξε. Κατέβηκα κάτω και με περίμενε η μάνα της στο σαλόνι. Μου είπε "μην πεις τίποτα, έχεις απόλυτο δίκιο. Της είπα ότι θα τον χάσεις αν δεν το ικανοποιείς".

Πήγα έκατσα δίπλα της και με ρώτησε γιατί έπαιρνα τα καλσόν της και τα στρινγκάκια της και της εκμυστηρεύτηκα ότι ένιωθα ότι την έγλειφα ολόκληρη. "Ποσό χαζή είναι η κόρη μου… και εγώ παρακαλάω τον πατέρα της να μου τα κάνει αυτά". Τότε πέφτω στα γόνατα πιάνω την πατούσα της και τη βάζω στο στόμα μου. "Αχ σταματά… θα μπλέξουμε μη μου το κάνεις αυτό η στερημένη". Με έδιωξε κακήν κακώς αλλά κατάλαβα ότι γούσταρε πολύ το πουτανάκι.

Την επόμενη μέρα ήξερα πως το πρωί ήταν μόνη και πήγα σπίτι της. Μου ανοίγει και μου λέει ότι ένιωθε τύψεις και ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει. Χωρίς να μιλήσω ξανά πέφτω κάτω και βάζω στο στόμα μου της πατούσες της. Άρχισε να αναστενάζει "θα είναι το μικρό μας μυστικό". Με το ένα χέρι της έπιανα το μουνί. Κατεβάζει την πιτζάμα και όπως ήμουν κάτω κάθεται πάνω μου και μου γαμάει το στόμα. Εγώ με τη γλώσσα το μουνί της που στάζει μέλι.

Αυτό το μυστικό βεβαίως συνεχίστηκε. Το καλύτερο μου ήταν όταν γυρνούσε από γυμναστήριο και με έβαζε και της έγλειφα τα ιδρωμένα πόδια της και τη μουνάρα της και όταν έβγαινε από την τουαλέτα που της έπαιρνα την πικρίλα από την καλότροπα της. Έχυνα στα παπούτσια της και με κουβαλούσε συνέχεια μαζί της. Βλέπεις ο άντρας δεν την έγλειφε ποτέ, όποτε χώρεσα εγώ σε αυτή την σχέση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να της κάνω εγώ την προετοιμασία των προκαταρκτικών για να πάει να γαμηθεί με τον άντρα της.
Copyright protected OW ref: 164299Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).