Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Μάνο και είμαι παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα την κατάξανθη Φαίη. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη μόλις πριν λίγους μήνες.

Ήταν βράδυ Σαββάτου και η ζέστη είχε χτυπήσει κόκκινο. Εμείς στο σπίτι παρέα με τον κουμπάρο μας στο μπαλκόνι για φαγητό και παρέα. Η ώρα προχωρούσε όμορφα με μπίρες και αστεία. Έχουν περάσει αρκετές ώρες, έχει φτάσει η ώρα 2 και η Φαίη ζαλισμένη από το ποτό αλλά και κουρασμένη από τη ζέστη μας αφήνει για να κοιμηθεί.

Εμείς αποφασίζουμε με τον Άλκη, έτσι λένε τον κουμπάρο μας να παρατείνουμε την παρέα μας αλλάζοντας και το ποτό με κάτι που θα ταίριαζε με την ώρα. Διαλέγω ουίσκι από το μπαρ και το φέρνω στο μπαλκόνι ξεχνώντας όμως τον πάγο. Εδώ να σας περιγράψω λίγο το πώς είμαστε εμφανισιακά. Ο κουμπάρος μου μελαχρινός, 1.85, γυμνασμένος κι εγώ ξανθός 1.78 με αρκετά όμορφο σώμα. Ξαναγυρνώ στην ιστορία μας.

Φεύγω και μπαίνω στην κουζίνα για να φέρω πάγο. Καθώς είμαι σκυφτός στην κατάψυξη νιώθω τον Άλκη να τρίβεται πίσω μου ακουμπώντας το καυλί του στον κώλο μου χωρίς βέβαια να έχει βγάλει το παντελόνι. Μια ανατριχίλα διαπέρασε όλο το κορμί μου και πριν προλάβω να αντιδράσω ο Άλκης σκύβει πάνω μου και μου ψιθυρίζει στο αυτί:

- Σκύψε μωρό μου και γλείψ' τον.

Σαν υπνωτισμένος βρίσκομαι τώρα στα γόνατα με το καυλί του Άλκη να είναι μες στο στόμα μου. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα έβλεπα σεξουαλικά κάποιον άνδρα και τώρα ήμουν εκεί γονατιστός να γλείφω και να ρουφάω λαίμαργα το καυλί του. Απαλά με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Μου κατέβασε το σορτσάκι και ακούμπησε το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου. Χωρίς να πει κάποιος από τους δύο μας κάτι μου τον έχωσε όλο. Νόμιζα ότι με σκίζουν στα δύο. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά τα πόδια μου δε με ακολουθούσαν. Ευτυχώς που το υπνοδωμάτιο μας είναι κάπως μακριά από την κουζίνα και δεν ακούστηκα.

Έμεινε λίγο ακίνητος μέσα μου μέχρι να το συνηθίσει λίγο η τρύπα μου και μετά ξεκίνησε απαλά να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Σε λίγο άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά ενώ εγώ δαγκώνουν για να μην φωνάξω από καύλα. Μετά από κάμποση ώρα σφυροκοπήματος με τράβα με δύναμη από τη μέση, καρφώνει με ταχύτητα το καυλί στον κώλο μου και μου λέει στο αυτί:

- Σε γκαστρώνω καυλιάρα μου.

Νιώθω τα χύσια του να πλημμυρίζουν την τρύπα μου και εγώ να τρελαίνομαι από καύλα.

Τη συνέχεια θα σας την αφηγηθώ σε άλλο.
Copyright protected OW ref: 185741Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.