Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Κώστα είμαι 22 ετών και είμαι Bi. Η αδερφή μου είναι η Αθηνά, 21 ετών και έπαιξε σοβαρό ρόλο σε όλο αυτό που έχω γίνει. Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν φοιτητής πριν 2 χρόνια. Είχα μια δύσκολη περίοδο, είχα χωρίσει και για ένα μήνα δεν έβρισκα θηλυκό.

Έτσι μια μέρα που είχα τρελές καύλες άρχισα και έπαιζα με τον κώλο μου, είπα να δοκιμάσω, έτσι έβαλα ένα δάχτυλο... βασικά επιχείρησα να το βάλω άλλα έβρισκε πολύ αντίσταση, έτσι πήρα το λιπαντικό και μου έβαλα μπόλικο και μετά το πήρε κατευθείαν χωρίς κάποια αντίσταση. Μετά από λίγο που είχα καυλώσει αρκετά έβαλα και δεύτερο. Έπαιξα για αρκετή ώρα και έβαλα και τρίτο. Εκεί πόνεσε λίγο, βασικά έτσουξε και μετά από λίγο μου άρεσε. Είχα καυλώσει για τα καλά πλέον.

Εκείνη την ώρα σκέφτηκα να βάλω κάτι μακρύ μέσα μου. Έψαχνα όλο το σπίτι και κατέληξα στην αρχή με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Πόναγε λίγο αλλά μου άρεσε αρκετά. Όταν έβρισκαν και τα κουμπιά στη σούφρα ήταν όλα τα λεφτά. Αργότερα δεν με κάλυπτε και έψαχνα κάτι μεγαλύτερο. Πήρα από το ψυγείο ένα λουκάνικο και άρχισα να με γαμάω με αυτό έντονα. Τέλος πάντων τότε ήταν η πρώτη μου φορά και πρώτη μου εμπειρία.

Τώρα που σας είπα πως είχα αρχίσει ήρθε η ώρα να σας πω πως με γάμησε η αδερφή μου σίγουρα θα σας αρέσει. Ήταν όταν ήμουν στα 20 και αυτή ήταν όπως σας είπα ένα χρόνο μικρότερη. Είχε έρθει στο χωριό αφού είχαν κλείσει οι σχολές για Χριστούγεννα. Οι γονείς μας είχαν πάει σε ένα τραπέζι που ήταν καλεσμένοι και η αδερφή μου ήταν έτοιμη να βγει. Πράγματι βγήκε, εγώ είχα έντονες καύλες και για κάποιο λόγο ήθελα κάτι να βάλω στον κώλο μου και όχι να τραβήξω μαλακία σκέφτηκα πως κάτι θα έχει η αδερφή μου στο δωμάτιο της, "σίγουρα θα έχει κάποιο δονητή" είπα... και πήγα να ψάξω. Πράγματι βρήκα ένα στραπον και άρχισα να το σαλιώνω για να το βάλω μέσα μου. Μόλις το σάλιωσα αρκετά, τον έβαλα και μπήκε αεράτος χωρίς δυσκολία.

Εκεί που έπαιζα¨, μετά από λίγο ακούω την αδερφή μου και τη βλέπω ταυτόχρονα στην πόρτα να λέει:

- Τι κάνεις εκεί ρε ανώμαλε;...

και πλησιάζοντας συνεχίζει να λέει...

- Εσύ θα την πληρώσεις τώρα! Έλα εδώ να σε κάνω πουτανάκι αφού σου αρέσει...

Αρχίζει να μου σφίγγει τα αρχίδια έντονα και να μου παίρνει πίπα χωρίς να μου την ακουμπάει. Με το άλλο της χέρι έπαιζε με το στραπον. Εκεί έχυσα... δεν άντεξα άλλο.

(Να ξέρετε μέχρι τότε δε με είχε δει άλλος να τον παίρνω και δεν είχα κάνει τίτοτα με κάποιον. Μόνο με κοπέλες είχα σχέση)

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 165504Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).