Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Δημήτρης, 1.76, 78 κιλά, 22χρονων. Θα σας πω τι έζησα τις προάλλες με την πρώτη μου ξαδέρφη τη Ζωή.

Η Ζωή είναι 1.75 περίπου, 60 κιλά, με ένα πεταχτό κωλαράκι, μικρό στήθος και να προσθέσω ότι είναι χορεύτρια 26 χρόνων. Είχα πάει σπίτι της επειδή ήμουν κοντά και είπα να περάσω για καφέ. Μου άνοιξε, φόραγε μια μακριά μπλούζα και ψηλές κάλτσες. Όταν την είδα μου πέρασαν πολλά από το μυαλό, καθώς με καυλώνει παρά πολύ σαν κοπέλα. Κάτσαμε στον καναπέ, παραγγείλαμε καφέδες και είχε βάλει τα πόδια της πάνω μου, λέγοντας μου ότι την πονάγανε από το χορό. Τι ήθελε και μου το έλεγε! Αμέσως προσφέρθηκα να της κάνω μασάζ και δέχτηκε.

Πήγε στο μπάνιο και έφερε μια κρέμα για να την τρίψω. Έβγαλε τις κάλτσες και είχε βαμμένα μαύρα τα νυχάκια της. Χωρίς καν να τα ακουμπήσω άρχισα και καύλωνα. Γύρισε μπρούμυτα και σήκωσε τα πόδια. Άρχισα να την τρίβω και άκουγα τους αναστεναγμούς που άφηνε από τη χαλάρωση. Όταν έφτασα στις πατούσες άρχισε να βαριανασαίνει. Είχα πάθει πλάκα γιατί δεν τις είχα ξανά ακουμπήσει! Μου είχε σηκωθεί για τα καλά και δυστυχώς αλλά αποδέχθηκε καλό τελικά φόραγα φόρμα όποτε φαινόταν ξεκάθαρα το φούσκωμα. Έτριβα, έτριβα ώσπου κατέβασε το ένα πόδι και ακούμπησε τον πούτσο μου. Γύρισε και μου ζήτησε συγνώμη κατευθείαν. Εννοείτε πως εγώ εκείνη την ώρα έγινα πύραυλος αλλά δεν μίλησα.

Όταν τελείωσα με το τρίψιμο γύρισε και μου έδωσε ένα ρουφηχτώ φιλί στο μάγουλο και μου είπε ευχαριστώ. Ε… αυτό ήταν! Πήγα στην τουαλέτα να πλύνω τα χέρια μου, έκλεισα την πόρτα, έκατσα στην τουαλέτα και ξεκίνησα να τον παίζω σα μανιακός. Μετά από κάνα 5λεπτο ανοίγει ξαφνικά η πόρτα και βλέπω τη Ζωή μόνο με το βρακάκι της. Έπαθα σοκ! Μου λέει «το ήξερα ότι θα τον παίζεις. Είδα πόσο καυλωμένος ήσουν πριν». Δε μίλησα! Μου είπε να πάω στον καναπέ, ήρθε, έκατσε δίπλα μου και άρχισε να μου τον τρίβει με τα πατουσάκια της και να μου ψιθυρίζει στο αυτί πόσο πολύ της αρέσει αυτό που γίνεται.

Με είχε πιάσει από το λαιμό και με ρώταγε αν μ' αρέσουν τα πόδια της. Εγώ πάνω στη μέθη μου από την καύλα της έλεγα παρά πολύ και να κάνει ότι θέλει εκείνη. Τότε έφερε το ένα πόδι στα χείλια μου. Άρχισε να μου λέει ψιθυριστά να ανοίξω το στόμα μου και τότε μου το έβαλε με μια σχεδόν όλο μέσα και άρχισε να το βάζει και να το βγάζει γρήγορα. Μετά από λίγο έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τον παίζει, στην αρχή σιγά και μετά γρήγορα. Σε κάποια φάση ψιθύρισα ότι χύνω και τότε ξεκίνησε ένα footjob και έχυσα στα ποδαράκια της.

Γέλασε λίγο και μου είπε ότι την επόμενη φορά θα το κάνουμε πιο οργανωμένα. Θέλω πως και πως να πάω σπίτι της για να δω τι έχει σκεφτεί. Πήγα, πλύθηκα, έκανα ένα τσιγάρο και μου έλεγε ότι της αρέσει πολύ να της γλείφουν τα πόδια.

Αν σας άρεσε πείτε μου να σας γράψω και την επόμενη… όταν γίνει επιτέλους με το καλό.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151030122S015
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).