Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον γνώρισα μετά τη δημοσίευση μιας ιστορίας.

Μιλούσε τόσο επιβλητικά και φαινόταν τόσο έμπειρος τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες. Λογικό αφού είχε τον τρόπο να επιβληθεί στον οποιονδήποτε. Από την αρχή της συνομιλίας μας ήθελα να τον γνωρίσω και να αφεθώ πάνω στα στιβαρά του χέρια. Δεν είχα καμία ανάλογη εμπειρία αλλά δε με ένοιαζε. Ήθελα μόνο να τον ικανοποιήσω.

Μετά από λίγο καιρό πήγα στην πόλη του. Νοίκιασα ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μου υπέδειξε. Τον περίμενα γυμνός και γονατιστός για ώρα. Κάποια στιγμή χτύπησε την πόρτα. Δεν τον είχα ξαναδεί από κοντά. Κοίταγα χαμηλά στα πόδια του. Κατέβασε το παντελόνι και πέταξε την μεγάλη του πούτσα. Ήταν πολύ χοντρή. Ξεκίνησα να τον πιπώνω. Πρώτη φορά στη ζωή μου. Προσπαθούσα να τον ικανοποιήσω. Πνιγόμουν αλλά συνέχιζα. Μου έδινε οδηγίες συνέχεια. Κάποια στιγμή κατάφερα να βρω ένα ρυθμό. Τόσο χοντρή πούτσα πως να χωρέσει σε ένα στόμα. Μετά από αρκετή ώρα έχυσε. Φυσικά τα ήπια όλα και τον καθάρισα καλά.

Έφυγε κατευθείαν στην τουαλέτα για μπάνιο. Δεν κουνήθηκα από το σημείο. Βγήκε… «στήσου στο κρεβάτι» μου είπε. Πηγαίνοντας στο κρεβάτι τον είδα. Άγριος και επιβλητικός. Φοβήθηκα λίγο ότι θα με πονέσει αλλά έπρεπε να υπομένω τον ρυθμό που ήθελε να δώσει. Η πούτσα του πάλι κατάρτι. Τόσο γρήγορα σκέφτηκα. Με ακουμπάει πίσω και ηλεκτρίζομαι ολόκληρος. Η τρύπα μου είναι παρθένα και φοβάμαι μην με σκίσει ενώ ταυτόχρονα νοιώθω την προσμονή για ολοκλήρωση. Σπρώχνει, νοιώθω να κόβομαι στα δύο και ουρλιάζω. Σκάσε μου φωνάζει. Αν ξαναμιλήσεις θα φύγω, μου λέει.

Λίγο υγρό αφέντη μου να γλίστρησει σε παρακαλώ του απαντάω. Ξέχνα το φεύγω μου φωνάζει. Σε παρακαλώ μείνε και δωσ' το μου όπως θες. Με ακουμπάει ξανά και σπρώχνει άγρια. Είναι τεράστια. Η τρύπα μα αντιστέκεται αλλά μάταια. Με μια σπρωξιά μπαίνει όλος. Βογκάω από πόνο αλλά έχει βάλει το εσώρουχο του στο στόμα μου και δεν μας ακούει όλη η γειτονιά. Ξεκινάει ένα ανελέητο σφυροκόπημα. Ο πόνος μεγάλος αλλά τον αντέχω. Ο αφέντης μου με γαμάει, είμαι δικός του. Ευτυχώς δε με έχει σκίσει. Γαμάει έμπειρα και δυνατά. Σε γκαστρώνω μου φωνάζει. Χύνει μέσα μου. Νοιώθω καυτό σπέρμα να δροσίζει την τρύπα μου.

Γυρνάει και μου τον δίνει στο στόμα. Τον καθαρίζω και ξεκινάει να με κατουράει. Με πνίγει. Μην σου φύγει σταγόνα μου φωνάζει. Τα ήπια όλα. Ολοκληρώθηκε. Δύο ώρες μαζί και είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ. Δεν θα κοιμηθώ εδώ μου είπε. Θα ξαναέρθω αύριο. Ότι θέλεις αφέντη μου. Θα περιμένω όσο χρειαστεί.

Μια καινούργια ζωή ξεκίνησε.
Copyright protected OW ref: 184953Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).