Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια. Με λένε Πέτρο, είμαι δεκαοκτώ χρονών και είμαι σχετικά όμορφος, 1.86. 72 κιλά. Ο Φυσικός μου ο Χρήστος, είναι 1.90, 38 χρονών, πολύ όμορφος, αδύνατος και έχει μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι του.

Μια φορά πήγαινα στο γραφείο του Φυσικού μου (είναι απομονωμένο από τα άλλα γραφεία) να του δώσω ένα φυλλάδιο. Πήγα μέσα και μου είπε ότι θέλει να δει τους γονείς μου για να τους πει για τις εξετάσεις. Τον ρώτησα αν θέλει να έρθει σπίτι μου να τους δει. Μου είπε ότι θα με περιμένει στην πόρτα να φύγουμε μαζί (εγώ μέχρι τότε δεν είχα νιώσει τίποτα για κανέναν άντρα).

Τελείωσα την τελευταία ώρα και πήγαμε σπίτι μου, όμως είχα ξεχάσει ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου θα έλειπαν γιατί θα πήγαιναν σε ένα μνημόσυνο (του θείου μου) και είπα στον κύριο Χρήστο να κάτσει μέχρι να έρθουν. Κάτσαμε στον καναπέ και ανοίξαμε τηλεόραση, κάναμε ζάπινγκ ώσπου πετύχαμε μια τσόντα. Εγώ επειδή ντράπηκα το άλλαξα το κανάλι αλλά ο Φυσικός μου, μου είπε:

-    «Βάλτο αν θες, άντρες είμαστε!»

Εγώ την έβαλα την τσόντα και κατευθείαν καύλωσα αλλά είχα βάλει μπροστά τα χέρια μου για να μην το δει ο κύριος Χρήστος. Αλλά και ο Χρήστος καύλωσε τελικά γιατί τον είδα που κράταγε τον πούτσο του απ’ έξω από το παντελόνι του. Αυτός με ρώτησε αν μπορεί να βγάλει έξω την πούτσα του να την παίξει. Εγώ τον κοίταζα για δυο λεπτά και λέω από μέσα μου: «Όνειρο είναι. Ο δάσκαλος μου να θέλει να την παίξει μπροστά μου…;». Εγώ μετά του είπα ότι μπορεί να την παίξει.

Αυτός την έβγαλε έξω και την έπαιζε. Είχε 19-20 πόντους πούτσα. Τότε την βγάζω κι εγώ έξω χωρίς να υπολογίζω τίποτα και αρχίζω να την παίζω κι εγώ. Ο κύριος όταν με είδε να την παίζω, άρχισε να μου την πιάνει και να μου την παίζει. Μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει κι εγώ του απάντησα ναι. Ο κύριος άρχισε να μου παίρνει πίπα και μου έγλειφε το πουτσοκέφαλο μου, τα αρχίδια μου κι εγώ είχα αρχίσει να φωνάζω και να βογκάω. Ήταν τέλεια.

Μετά του πήρα κι εγώ πίπα. Ήταν τόσο μεγάλη που κόντεψα να πνιγώ. Του έγλειφα τα πάντα… τα τριχωτά του αρχίδια, το πουτσοκέφαλο του που μύριζε αντρίλα. Μετά μου είπε να γυρίσω. Έτσι και έκανα. Γύρισα και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και μετά άρχισε να μου την χώνει με πολύ δύναμη. Με πονούσε αλλά μετά το συνήθισα. Πάνω από δέκα λεπτά μου την έχωνε.

Τελικά μετά έχυσε στο στόμα μου και τα έφαγα όλα. Ήταν γλυκά τα χύσια του. Μετά άρχισα να την παίζω ξανά για να τελειώσω και έχυσα στην κοιλιά του. Της επόμενες μέρες στο σχολείο αυτό γινόταν στις τουαλέτες, στο γραφείο του κλπ. Ήταν τέλεια! Έχω ρίξει μαλακίες για πάρτι του.

(Copyright protected OW ref: 14741)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).