Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ήθελα να γαμηθώ μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει...

Με το Νίκο μιλάμε εδώ και πολύ καιρό στο τηλέφωνο. Καυλώνουμε και κάνουμε τρελά χυσίματα όποτε μπορούμε, καθώς είμαστε και οι δύο παντρεμένοι.
 
Γνωριστήκαμε πριν ένα χρόνο σχεδόν στο fb όταν και οι δύο είχαμε απίστευτες καύλες. Έτυχε να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο και κάναμε βιντεοκλήση. Από τότε το κάνουμε συχνά. Έχουμε βρεθεί αμέτρητες φορές μέσα στο απίστευτα άνετο και μεγάλο του τζιπ. Μια μέρα λοιπόν του ζήτησα να γνωρίσω κάποιο φίλο του και ότι θα ήθελα να παρτουζωθώ μαζί τούς. Έτσι κι έγινε. Βγήκαμε έξω για καφέ μαζί με το φίλο του το Χρήστο και καυλαντίζαμε. Ξαφνικά τους είπα πόσο πολύ θέλω να με γαμήσουν μέσα στο τζιπ του Νίκου ενώ οδηγούσε. Ο Νίκος τότε είπε παιδιά θα οδηγήσω μέχρι το ξενοδοχείο για το παρτούζωμα και μέχρι να φτάσουμε κάντε παιχνίδι εσείς στα πίσω καθίσματα.
 
Φεύγουμε μπαίνω με το Χρήστο στα πίσω καθίσματα και ξεκινάμε. Βγαίνει στην παραλιακή με προορισμό την Ανάβυσσο. Πλακωνόμαστε με τον Χρήστο στα γλωσσόφιλα και όπως τον έχω καβαλήσει και κάθομαι στα πόδια του βάζει το χέρι του κάτω από το φορεματάκι μου και αρχίζει να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου πάνω από το κιλοτάκι μου. Έχω πάρει φωτιά και αρχίζει να υγραίνεται το κιλοτάκι μου. Ξαφνικά χώνει τα δάχτυλα του μέσα στην υγρή πλέον μουνάρα μου. Αναστενάζω, μ’ αρέσει πολύ. Τουρλώνω την κωλάρα μου προς τα μπροστινά καθίσματα και την τοποθετώ ανάμεσα τούς. Λέω στο Νίκο όσο οδηγεί να μου βάζει στη μουνάρα δάχτυλα και ταυτόχρονα ανοίγω το φερμουάρ του Χρήστου και τον τσιμπουκώνω άγρια.
 
Βογκάμε από καύλα. Τρέχει η μουνάρα μου υγρά κι εγώ να έχω κάνει το Χρήστο να φωνάζει από καύλα. Χύνω ασταμάτητα το χέρι του Νίκου και το μουνόχυμα μου τρέχει από το μουνί μου στα μπουτάκια μου. Τρέμω από καύλα. Περνάνε από δίπλα τα άλλα αυτοκίνητα και να βλέπουν. Γυρίζω ανάποδα και κάθομαι πάνω στην ψωλάρα του Χρήστου. Αρχίζω να γαμιέμαι και να καρφώνομαι δυνατά καθώς φιλάω το Νίκο στο στόμα ενώ οδηγεί. Ο Χρήστος καυλωμένος αρχίζει και φωνάζει…
 
«Ναι μωρή γαμιόλα, έτσι, ξεσκίσου πάνω στην ψωλή μου βρε παντρεμένο βρωμοπούτανο, έτσι, ναι, το ξέρει ο άντρας σου πώς του ξενογαμιέσαι μωρή πατσαβούρα;».
 
«Όχι δεν το ξέρει, αλλά πολύ θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να ακούει τα γαμήσια τής γυναίκας του».
 
Τότε ήταν που ο Χρήστος τρελάθηκε και φωνάζοντας «πάρ' τα μωρή καργιόλα μέσα στο γαμιολόμουνο σου, πάρ' τα πουτανα, σού αδειάζω τ’ αρχίδια μου. ο ψωλαράς σου μέσα στη μουνάρα σου μαλακισμένη πουτάνα, παρ' τα όλα μέσα ψωλού μου… Ναι…»
 
Συνεχίζεται...
 
 
 
 
 
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).