Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χθες είχα βγάλει το σκύλο για περπάτημα και να ξελαμπικάρουμε λίγο. Ξαφνικά βλέπω ένα γκομενάκι καυτό να μας κοιτά και να κρατά και αυτή ένα σκυλάκι. Της χαμογελάσα και μου χαμογέλασε. Είπα δεν χάνω κάτι ας πάω να της μιλήσω. Μιλήσαμε και γελάσαμε οπότε άρχισα λίγο τα πρόστυχα υπονοούμενα. Την είδα να γελάει και να δαγκώνει κάθε τόσο τα χείλη της, κάτι μου με καύλωνε αφάνταστα.

Της άρχισα τον πρόλογο και τα αγγίγματα και αυτή ήταν άνετη. Της πρότεινα να αφήσουμε τα σκυλιά να παίξουν στον κήπο μου και να πιούμε εμείς κάτι. Μου είπε μετά τις 9 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, αλλά της είπα ότι θα την κρατήσω σπίτι, κάτι που είδα στα μάτια της ότι την ενθουσίασε.

Με το που μπήκαμε σπίτι αφήσαμε τα σκυλιά και αμέσως αρχίσαμε το χαμούρεμα και τα χουφτώματα. Είχε τόσο ωραία και φρέσκια γεύση, είχα καιρό να παίξω με 20χρονο γκομενάκι. Τόσο ωραίο δέρμα σφιχτό και απαλό. Την έγδυσα και της έπιασα το κεφάλι να την κάνω να γονατίσει μπροστά μου και της πέταξα το μεγάλο μου καυλί έξω. Τον πήρε στο στόμα και τον ρουφούσε σαν μανιακή. Αρχικά έπαιζε το κεφαλάκι με μια κυκλική κίνηση και μετά το ρουφούσε όλο βαθιά.

Συνέχισα να της γαμάω το στόμα αλλά ξέφευγε η κατάσταση και τη σταμάτησα. Της είπα «δε θέλω πρώτη φορά να χύσω στο στόμα σου, προτιμώ να χύσω το μουνί σου. «Μ…», μου λέει, «το θέλω σαν τρελή, είμαι πολύ πουτάνα και θέλω να με σκίζεις μέχρι το πρωί». Τη γάμησα στα 4, από πάνω, από κάτω, στο πλάι, στα όρθια, μπρούμυτα, ανάσκελα. Έχυσα στο πρόσωπο της, στο στόμα της, στο μουνί της, πάνω στο μουνί της, στα κωλομέρια της. Το 20χρονο γκομενάκι είχε τόσες αντοχές που ακολουθούσε την κάθε μου επιθυμία με άνεση. Με καύλωνε τόσο που γαμούσα όλο το βράδυ χωρίς να μου πέφτει καθόλου. Την επόμενη μέρα της έκανα πρωινό και της λέω:

«Φεύγουμε τώρα, πάμε να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας και να ξαναφέρεις το σκυλάκι σου να παίξει με το δικό μου όποτε θέλεις».
Copyright protected OW ref: 181186Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.