Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας ξεκινάει το καλοκαίρι του 2021 όταν εγώ και ο πρώην συγκάτοικος και συμφοιτητής μου αποφασίζουμε να πάμε μαζί διακοπές. Εδώ να σημειωθεί ότι η συγκατοίκηση κράτησε περίπου 1 χρόνο λόγο του ότι ένας από τους δυο πήρε μεταγραφή για άλλη τοποθεσία και να σημειώσω ότι δεν είχε παιχτεί ποτέ τίποτα ερωτικό ανάμεσα μας.

Αφού μιλάμε και κανονίζουμε να επισκεφτούμε ένα μικρό κυκλαδίτικο νησί και να μείνουμε περίπου 10 μέρες έρχεται η μέρα που συναντιόμαστε σε εκείνο το νησί. Έρχεται, με παίρνει από το λιμάνι με το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει με σκοπό να με πάει στο δωμάτιο για να αφήσω τα πράγματα και να χαλαρώσω λίγο.

Ήρθε η ώρα να μας κάνετε εικόνα. (Ονόματα θα μεταβληθούν για ευνόητους λόγους)

Είμαι ο Κώστας, 24 χρονών, 1.82 ύψος και περίπου 100 κιλά. Ο συγκάτοικος μου Αντώνης 23 χρονών γύρω στα 1.95-2.00μετρα ύψος και από εμφάνιση… γεμάτο κοιλιακούς ηλιοκαμένο κορμί, ωραίο πρόσωπο, γενικά βρε παιδί μου ένα μανάρι που αν ήσουν γκόμενα θα ήθελες να το φας από αυτόν.

Οι διακοπές φτάνουν προς το τέλος τους. Δεν υπάρχει ένα βράδυ που να μην έχουμε μεθύσει. Δεν υπάρχει ένα βράδυ που να μην φορτώσουμε από ένα μουνί ο κάθε ένας μας στο δωμάτιο του ξεχωριστά. Έρχεται η τρίτη που αναχώρηση είχαμε παρασκευή.

Πίνουμε τον κώλο μας. Κυριολεκτικά. Πίνουμε σε σημείο που δε μπορούμε να κάνουμε πρόταση. Μας φέρνει σπίτι ταξί εγώ με τον Αντώνη στο πίσω κάθισμα να τραγουδάμε κι εγώ να έχω γείρει στον όμως του και ταυτόχρονα το χέρι μου να το έχω ακουμπήσει στο μπούτι του, μέχρι εκεί. Μας αφήνει στο δωμάτια μας από έξω. Του λέω θα έρθω σε σένα. Μου λέει εντάξει. Καθώς γδυνόμασταν για να ξαπλώσουμε βλέπω για ακόμα μια φορά το καυλί του, 11-12 πόντους ακαύλωτος. Αυτό με καύλωσε τέρμα.

Του προτείνω πριν ξαπλώσουμε να μπούμε λίγο στο τζακούζι να χαλαρώσουμε. Το σχέδιο μου είχε μπει σε δράση. Ήθελα να τον βιάσω κυριολεκτικά. Μπαίνουμε στο τζακούζι. Χαλαρώνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον γυμνοί. Λίγο το τζακούζι, λίγο η μουσική στο ηχείο, πολύ το ποτό κοιμήθηκε. Εδώ ξεκινάει ολοκληρωτικά τ σχέδιο μου. Δεν ήθελα να με γαμήσει. Ήθελα απλά να τον γευτώ. Έτσι μεθυσμένος όπως κοιμάται με το χέρι μου του πιάνω το πούτσο. Πρώτη φορά πιάνω αντρικό πούτσο στη ζωή μου πέρα από τον δικό μου.

Όπως τον έχω στην χούφτα μου αρχίζω σιγά σιγά και τον μαλακίζω. Στην αρχή σιγά γιατί φοβόμουν μην ξυπνήσει και έπειτα δεν ήθελα να τον τραβήξω απότομα και πονέσει. Καθώς το έκανα αυτό έβλεπα κι εγώ τον πούτσο μου να μεγαλώνει. Εκεί κατάλαβα ότι είχα ένα καυλί στο δεξί μου χέρι 20-21 πόντους και το δικό μου στο αριστερό γύρω στους 17. Η καύλα; Απερίγραπτη. Τότε ξεκίνησα μαζί με το καυλί του φίλου μου να τραβάω κι εγώ μαλακία ταυτόχρονα μέσα στο τζακουζι.

Στην αρχή πήγαινα και τις δυο πούτσες με τον ίδιο ρυθμό, μετά λίγο πιο έντονα την δική μου και μετά όταν ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω έπιασα τα αρχίδια του και εκεί ήταν που τελείωσα. Εκεί πέταξα καυτά χύσια μέσα στο νερό και ένιωσα την απόλυτη ηδονή χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα παραπάνω.

Η συνέχεια σε επόμενο στόρι. Ελπίζω να σας καύλωσα…
Copyright protected OW ref: 185603Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).