Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας ξεκινάει το καλοκαίρι του 2021 όταν εγώ και ο πρώην συγκάτοικος και συμφοιτητής μου αποφασίζουμε να πάμε μαζί διακοπές. Εδώ να σημειωθεί ότι η συγκατοίκηση κράτησε περίπου 1 χρόνο λόγο του ότι ένας από τους δυο πήρε μεταγραφή για άλλη τοποθεσία και να σημειώσω ότι δεν είχε παιχτεί ποτέ τίποτα ερωτικό ανάμεσα μας.

Αφού μιλάμε και κανονίζουμε να επισκεφτούμε ένα μικρό κυκλαδίτικο νησί και να μείνουμε περίπου 10 μέρες έρχεται η μέρα που συναντιόμαστε σε εκείνο το νησί. Έρχεται, με παίρνει από το λιμάνι με το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει με σκοπό να με πάει στο δωμάτιο για να αφήσω τα πράγματα και να χαλαρώσω λίγο.

Ήρθε η ώρα να μας κάνετε εικόνα. (Ονόματα θα μεταβληθούν για ευνόητους λόγους)

Είμαι ο Κώστας, 24 χρονών, 1.82 ύψος και περίπου 100 κιλά. Ο συγκάτοικος μου Αντώνης 23 χρονών γύρω στα 1.95-2.00μετρα ύψος και από εμφάνιση… γεμάτο κοιλιακούς ηλιοκαμένο κορμί, ωραίο πρόσωπο, γενικά βρε παιδί μου ένα μανάρι που αν ήσουν γκόμενα θα ήθελες να το φας από αυτόν.

Οι διακοπές φτάνουν προς το τέλος τους. Δεν υπάρχει ένα βράδυ που να μην έχουμε μεθύσει. Δεν υπάρχει ένα βράδυ που να μην φορτώσουμε από ένα μουνί ο κάθε ένας μας στο δωμάτιο του ξεχωριστά. Έρχεται η τρίτη που αναχώρηση είχαμε παρασκευή.

Πίνουμε τον κώλο μας. Κυριολεκτικά. Πίνουμε σε σημείο που δε μπορούμε να κάνουμε πρόταση. Μας φέρνει σπίτι ταξί εγώ με τον Αντώνη στο πίσω κάθισμα να τραγουδάμε κι εγώ να έχω γείρει στον όμως του και ταυτόχρονα το χέρι μου να το έχω ακουμπήσει στο μπούτι του, μέχρι εκεί. Μας αφήνει στο δωμάτια μας από έξω. Του λέω θα έρθω σε σένα. Μου λέει εντάξει. Καθώς γδυνόμασταν για να ξαπλώσουμε βλέπω για ακόμα μια φορά το καυλί του, 11-12 πόντους ακαύλωτος. Αυτό με καύλωσε τέρμα.

Του προτείνω πριν ξαπλώσουμε να μπούμε λίγο στο τζακούζι να χαλαρώσουμε. Το σχέδιο μου είχε μπει σε δράση. Ήθελα να τον βιάσω κυριολεκτικά. Μπαίνουμε στο τζακούζι. Χαλαρώνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον γυμνοί. Λίγο το τζακούζι, λίγο η μουσική στο ηχείο, πολύ το ποτό κοιμήθηκε. Εδώ ξεκινάει ολοκληρωτικά τ σχέδιο μου. Δεν ήθελα να με γαμήσει. Ήθελα απλά να τον γευτώ. Έτσι μεθυσμένος όπως κοιμάται με το χέρι μου του πιάνω το πούτσο. Πρώτη φορά πιάνω αντρικό πούτσο στη ζωή μου πέρα από τον δικό μου.

Όπως τον έχω στην χούφτα μου αρχίζω σιγά σιγά και τον μαλακίζω. Στην αρχή σιγά γιατί φοβόμουν μην ξυπνήσει και έπειτα δεν ήθελα να τον τραβήξω απότομα και πονέσει. Καθώς το έκανα αυτό έβλεπα κι εγώ τον πούτσο μου να μεγαλώνει. Εκεί κατάλαβα ότι είχα ένα καυλί στο δεξί μου χέρι 20-21 πόντους και το δικό μου στο αριστερό γύρω στους 17. Η καύλα; Απερίγραπτη. Τότε ξεκίνησα μαζί με το καυλί του φίλου μου να τραβάω κι εγώ μαλακία ταυτόχρονα μέσα στο τζακουζι.

Στην αρχή πήγαινα και τις δυο πούτσες με τον ίδιο ρυθμό, μετά λίγο πιο έντονα την δική μου και μετά όταν ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω έπιασα τα αρχίδια του και εκεί ήταν που τελείωσα. Εκεί πέταξα καυτά χύσια μέσα στο νερό και ένιωσα την απόλυτη ηδονή χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα παραπάνω.

Η συνέχεια σε επόμενο στόρι. Ελπίζω να σας καύλωσα…
Copyright protected OW ref: 185603Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.