Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019, σε γνωστό παραλιακό σημείο της Κύπρου...

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019, σε γνωστό παραλιακό σημείο της Κύπρου.
 
Ένα καυτό μεσημέρι του Αυγούστου, μαζί με την κολλητή μου, μετά το μπανάκι μας στην παραλία αποφασίζουμε να συνεχίσουμε σε παραθαλάσσιο μπαράκι της περιοχής. Το πρώτο ποτό έφερε το δεύτερο, το τρίτο και στη συνέχεια τα σφηνάκια, χορός, γνωριμίες με αγνώστους και φλερτ είχαν πάρει φωτιά.
 
Σε κάποια στιγμή βλέπω στο ίδιο μαγαζί το Γιώργο. Ήταν ένας τύπος που παίχτηκε κάτι για λίγο καιρό στο παρελθόν. Από τα πιο μεγάλα καυλιά που είχα ποτέ και ήξερε να με γαμήσει ακριβώς όπως ήθελα. Τον δείχνω στην κολλητή και της λέω πως θα πάω να του μιλήσω. Ήμουν ήδη ψιλομεθυσμένη και εννοείται μέσα στην καύλα.
 
Πήρα 2 σφηνάκια και πήγα να τον χαιρετήσω. Φορούσα το μαγιό μου, από κάτω μπραζίλ μαύρο και το πάνω τριγωνάκι βρεγμένο, οι ρώγες μου διαγράφονταν ξεκάθαρα. Του λέω "στην υγεία σου ", χαμηλώνει στο αυτί μου και μου λέει "καύλα είσαι". Φεύγω και μέχρι να πάω πίσω στη φίλη μου, βλέπω μήνυμα στο κινητό μου εάν θέλω να πάμε μαζί μέσα στην θάλασσα να τα πούμε.
 
Το λέω στη φίλη μου και φεύγω. Μπήκαμε στο νερό και κολυμπάμε μέχρι λίγο πιο βαθιά. Μιλούσαμε στην αρχή και μου λέει "μόλις σε είδα καύλωσα". Του είπα πως δεν τον πιστεύω και αυτός με μια κίνηση πέρνει το χέρι μου κάτω από το νερό και το ακουμπάει στον πούτσο του έξω από το μαγιό.
 
Πήγα κοντά του και του και συνέχισα να τον χαϊδεύω. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και γρήγορα τα χέρια του χάιδευαν τις ρώγες μου. Έκανε το μαγιό μου στο πλάι και φιλούσε και πιπιλούσε τις ρώγες μου. Εγώ έσπρωξα το μαγιό του να κατεβεί και τον πήρα στα χέρια μου (να μην τον χάσουμε) και ξεκίνησα να τρίβομαι στον πούτσο του.
 
Ευτυχώς ήταν ήδη βράδυ και δε φαινόμασταν. Οι ανάσες μας όμως φανέρωναν μια κατάσταση που μόνο φρόνιμη δεν ήταν. Του είπα ότι θέλω να τον γλείψω, τον πήρα από το χέρι και τον οδήγησα έξω σε ένα κρεβατάκι της παραλίας. Ξάπλωσε και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του. Ξεκίνησα να τον γλείφω με τον τρόπο που μόνο εγώ ξέρω. Σε 3 λεπτά ήμουν ήδη πάνω του και έτριβα το καυλωμένο μου μουνί στο καυλί του. Ανέβηκα πάνω και ξεκίνησα να ανεβοκατεβαίνω γρήγορα. Το κρεβατάκι ήταν απομονωμένο αλλά η καύλα μου δε με βοήθησε να συγκρατήσω μικρές κραυγούλες ηδονής. Μου είπε ότι θα χύσει και κατέβηκα, γονάτισα μπροστά του, ξεκίνησα να παίζω με το καυλί του και στο τέλος μου έχυσε σχεδόν όλο του το σπέρμα στο στόμα.

Στάθηκα και πριν προλάβω να ντυθώ, με τράβηξε κοντά του, έβαλε το πρόσωπο του ανάμεσα στα πόδια μου και μου έγλειφε την κλειτορίδα ενώ ταυτόχρονα μου έβαζε δάχτυλο, έχυσα στο στόμα του.
 
Ντυθήκαμε και ανεβήκαμε πίσω στο μπαράκι. Η κολλητή μου με περίμενε με καινούριο ποτό.
 
Σε όλες τις διακοπές με γαμούσε κάθε μέρα, πείτε μου αν θέλετε να σας πω την συνέχεια...


Copyright Ref Number: 16151300422S003Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.