Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιάννη και ζω σε ένα μικρό χωριό στην επαρχία. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ πέρα να μένουν μόνιμα σαν εμένα. Άλλά κάποια έρχονται για βόλτα σαν τον φίλο μου το Γιώργο.

Με λένε Γιάννη και ζω σε ένα μικρό χωριό στην επαρχία. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ πέρα να μένουν μόνιμα σαν εμένα. Άλλά κάποια έρχονται για βόλτα σαν τον φίλο μου το Γιώργο.
 
Με το Γιώργο κάναμε καλή παρέα, δεν μπορώ να πω, βόλτες σε πίστες, θάλασσα, γκόμενες και δε συμμαζεύεται. Μια μέρα λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε θάλασσα. Ο Γιώργος ξέχασε να φέρει μαγιό και μπήκε με το εσώρουχο. Διαγραφόταν τέλεια μία πούτσα στο εσωτερικό του αλλά και τι πούτσα! Ένα 17αποντο καυλί κρεμόταν και πήγαινε πέρα δώθε καθώς έμπαινε στη θάλασσα. Μια πρωτόγνωρη αίσθηση ξύπνησε μέσα μου ήθελα να την καταβροχθίσω. Έτσι τού κάνω:
 
- Τι εργαλείο έχεις ρε φίλε, δε μας τα έλεγες αυτά!
 
- Γιατί μωρή ενδιαφέρεσαι;
 
- Κοίτα...
 
- Ασ' το κατάλαβα... θα τα πούμε μετά στο σπίτι... και μου έκλεισε το μάτι.
 
Φτάνοντας στο σπίτι μπήκα πρώτος για μπάνιο. Ήθελα να φύγει η αλμύρα από πάνω μου. Ακούω χτύπους στην πόρτα. Ήταν ο Γιώργος.
 
- Τελειώνεις; θέλω να πάω τουαλέτα.
 
- Ναι μισό λεπτό...
 
- Ασε μπαίνω. δεν κρατιέμαι.
 
- Όχι περίμ...
 
- Επ... τι γίνεται εδώ;
 
Βαρουσα μαλάκια και με έπιασε στα πράσα.
 
- Για μένα βαράς έτσι;
 
- Όχι ρε, τι λες;
 
Με μία κίνηση κατεβάζει το εσώρουχο που φορούσε και έπαθα. Ήταν μεγαλύτερο από ότι το φανταζόμουν. Ήρθε δίπλα μου και με ανάγκασε να τού την πιάσω. Με γονάτισε με τη βία και μου κάνει "γλείψε μωρή καργιόλα". Έμεινα! Το καυλί τού συσπούνταν μπροστά στο πρόσωπο μου κι εγώ φοβόμουν για τη συνέχεια. Δεν ήθελα τίποτα από όλα αυτά, μόνο να του τη χαϊδέψω, όμως έπιασε το κεφάλι μου και ξεκίνησε να βάζει την πούτσα τού όλο ένα και πιο βαθιά.

Πνιγόμουν, δε με λυπόταν, απλά γάμαγε το στόμα μου άγρια. Προσπαθούσα να ξεφύγω από την όλη κατάσταση αλλά μάταια... ήταν δυνατότερος. Με μια κίνηση μου καρφώνει τον πούτσο του βαθιά στο λαιμό και άρχισε να χύνει το ζεστό του σπέρμα. Κατέκλυσε το λαιμό μου και πήγε όλο κατευθείαν κάτω. Ήταν δύσκολο να καταπιεί κάποιος τόσο σπέρμα, το έκανα όμως, δεν είχα και άλλη επιλογή.

Βγήκε μέσα από το στόμα μου και επιτέλους πήρα δύο ανάσες. Δεν πρόλαβα να τις χαρώ γιατί άρχισε να με ξεφτιλίζει κυριολεκτικά. Με έβαλε να του γλείφω τα πόδια και τη μασχάλη, με έφτυνε στη μάπα και πατούσε σκαμπίλια σε κώλο και αρχιδια. Τα είδα όλα μέχρι που με ξέπλυνε με τα κατουρά τού. Τότε απλά μου είπε:

- Αυτή ήταν μια ωραία φιλιά ώσπου μου ήρθαν χοντρές καύλες...

και απλά έφυγε παρατώντας με στη μπανιέρα, μέσα στην ξεφτίλα και την απογοήτευση!


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.