Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φαντάσου ότι έχουμε πει να βγούμε για φαγητό, αποφασίζεις να βάλεις ένα στενό μαύρο φόρεμα, πολύ κοντό και στράπλες. Από κάτω βάζεις ένα μαύρο κορδόνι, ψηλοτάκουνες γόβες...

Φαντάσου ότι έχουμε πει να βγούμε για φαγητό. Αποφασίζεις να βάλεις ένα στενό μαύρο φόρεμα, πολύ κοντό και στράπλες. Από κάτω βάζεις ένα μαύρο κορδόνι, ψηλοτάκουνες γόβες και εννοείται χωρίς σουτιέν. Βάφεσαι και φτιάχνεις τα μαλλιά σου και είσαι μια υπέροχη καυλιάρα. Είναι από τις μέρες που θέλω να πιω οπότε κανονίζουμε να πάμε με ταξί.
 
Καθόμαστε και οι δύο πίσω κι εσύ με το που κάθεσαι, βάζεις σταυροπόδι και έχει ανέβει όλο το φόρεμα και φαίνονται οι μπουτάρες σου. Ο ταρίφας το 'χει πάρει χαμπάρι και προσαρμόζει τον καθρέφτη ώστε να έχει καλύτερη θέα στα μπούτια σου κι εσυ το καταλαβαίνεις αλλά δε μαζεύεις το φόρεμα. Με τα πολλά κι ενώ εγώ έχω καυλώσει με όλο αυτό το σκηνικό, φτάνουμε στο εστιατόριο. Εκεί είναι όλα τέλεια και υπέροχα, παραγγέλνουμε το φαγητό κι ένα μπουκάλι κρασί. Κατά τη διάρκεια του φαγητού σου αναφέρω για τον ταρίφα και το σκηνικό με τον καθρέφτη, και μου λες πως το κατάλαβες κι ότι επίτηδες δε μάζεψες το φόρεμα. Σου λέω ότι είχα καυλώσει που σε έπαιρνε μάτι και μου λες ότι το είχες καταλάβει κι αυτό.
 
Με το κρασί που έχουμε πάρει έχουμε κάνει κεφάλι και νιώθουμε όμορφα. Ζητάμε τον λογαριασμό, και παίρνουμε ταξί να έρθει να μας πάρει. Με το που μπαίνουμε γίνεται το ίδιο, σου ανεβαίνει το φόρεμα και κάνει το ίδιο κι αυτός ο ταρίφας, φτιάχνει τον καθρέφτη για να έχει καλύτερη θέα. Τότε εγώ αρχίζω να σε χαϊδεύω στα μπούτια και να σου δίνω μικρά φιλάκια στο μάγουλο, μετά στον λαιμό και ύστερα γλωσσόφιλα. Εσύ λίγο το κρασί, λίγο ότι δεν είμαστε μόνοι μας και λίγο ότι ο ταρίφας παίρνει μάτι τα μπούτια σου αρχίζεις και με φιλάς παθιασμένα και μου χαϊδεύεις το καυλί πάνω από το παντελόνι.
 
Τότε κάνω μια τολμηρή κίνηση και κατεβάζω το πάνω μέρος του στράπλες φορέματός σου. Εσύ κάνεις eye contact με τον ταρίφα απ' τον καθρέφτη και δαγκώνεσαι όταν βλέπεις ότι έχει καρφωθεί στα βυζιά σου. Εγώ όλη αυτή την ώρα στα γλείφω, στα φιλάω και στα τσιμπάω και παράλληλα έχω γίνει τούρμπο απο καύλα. Τότε χωρίς να μου πεις τίποτα με σπρώχνεις πίσω να ακουμπήσω στη θέση, σκύβεις και μου βγάζεις το καυλί έξω. Αρχίζεις ενα επαγγελματικό τσιμπούκι και βάζεις όλη σου την μαεστρία. Σε κάποια φάση κι ενώ ήσουν σκυμμένη δίπλα μου με τον κώλο να κοιτάει προς το παράθυρο, με βάζεις να κάτσω στην άκρη, στήνεις τον κώλο σου ανάμεσα απ' το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού και ανεβάζεις το φόρεμα. Συνεχίζεις το τσιμπούκι και μου κλείνεις το μάτι.
 
Δεν πέρασαν ούτε 5 δεύτερα κι ο ταρίφας απλώνει το χέρι του και σου βάζει δάχτυλο. Εκείνη τη στιγμή παίρνεις μια έκφραση όλο καύλα και αναστενάζεις. Έχω γίνει τούρμπο και ο πούτσος μου πάει να εκραγεί. Μετά μαζεύει υγρά από το μουσκεμένο σου μουνί και τα απλώνει στην κωλοτρυπίδα σου παραμερίζοντας το κορδόνι, για να σου βάλει δάχτυλο. Με το που στο μπήγει όλο μέχρι μέσα, βγάζεις μια κραυγή πόνου και καύλας και μην αντέχοντας άλλο κι εγώ σε χύνω στην μούρη.


Copyright Ref Number: 16151250522S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.