Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Με λένε Δημήτρη και θα σας διηγηθώ τις φαντασιώσεις που είχα και πως πραγματοποιήθηκαν.

Είμαι 38 ετών και τώρα είμαι με ένα μωρό σε μια πολύ καλή, ερωτική και καυλιάρικη σχέση. Όταν ήμουν ελεύθερος είχα παίξει πολλές φορές με τον πούτσο μου σκεφτόμενος ότι ταυτόχρονα μια γλυκιά γυναικεία γλωσσίτσα έπαιζε με το κωλαράκι μου. Έγλειφα μόνος μου το δάχτυλο μου και έπαιζα τρελαίνοντας τις αισθήσεις μου. Η απόλαυση και η καύλα ήτανε μεθυστικές αλλά κάτι έλειπε.. έλειπε η πραγματικότητα.. έλειπε αυτό που γούσταρα.
Δεν άργησε όμως…

Είχα γνωρίσει μια κοπέλα μέσω του σάιτ και μετά από αρκετές συνομιλίες αποφασίσαμε να βρεθούμε από κοντά. Κανονίσαμε λοιπόν και βρεθήκαμε σε ένα καφέ της Δάφνης. Η έλξη ήτανε άμεση.. δεν χρειαστήκαμε και πολλά, πολλά. Αφού ήπιαμε από δυο ποτά πήγαμε στο σπίτι της. Η ανάσα της, το κορμί της, τα πάντα μύριζαν έρωτα πάνω της.

Όταν πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της αισθάνθηκα μια καυτή λάβα να τυλίγεται γύρω του. Τα χάδια της ήτανε τόσο καυλιάρικα που τα πόδια μου άρχισαν να λυγίζουν. Με ξάπλωσε κάτω και άρχισε ένα γλείψιμο που ήτανε τέλειο. Με έγλειφε παντού.. στα αρχίδια, στον πούτσο παντού! Η αποθέωση όμως ήρθε όταν έβαλε την καυλιάρικη γλώσσα της στην τρυπούλα μου! Αμέσως άρχισα να χύνω και να κουνάω το κωλαράκι μου από καύλα.

-    «Σου αρέσει μωρό μου;», με ρώτησε.

Εγώ βέβαια από την καύλα δεν μπορούσα να πω λέξη. Και τότε σαλιώνει το δάχτυλο της και το σπρώχνει με δύναμη στον κώλο μου ενώ ταυτόχρονα μου έκλεισε το στόμα με ένα καυλιάρικο φιλί για να μην ακουστούν τα βογκητά μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει και ταυτόχρονα να μου δαγκώνει τις ρώγες μου και τον λαιμό. Η καύλα ατέλειωτη και όσο καύλωνα εγώ άλλο τόσο πιο παθιάρικα με γαμούσε με το δάχτυλο της.

Τα χύσια μου έτρεξαν παντού.. στο στόμα της, στο λαιμό της... Άρχισε να με φιλάει και να παίζει με το δάχτυλο της στο κωλαράκι μου ώσπου μου ξανασηκώθηκε. Έκατσε πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου και άρχισε να λικνίζεται ηδονικά γαμώντας με, με το μουνί της. Μου τσίμπαγε τις ρώγες μου και μου ρούφαγε τον λαιμό ενώ το μουνί της ανεβοκατέβαινε μανιασμένα στον πούτσο μου.

Με είχε πλημμυρίσει με τα χύσια της που έτρεχαν παντού. Είχε καυλώσει αφάνταστα και έχυνε, έχυνε ατέλειωτα. Στην αποκορύφωση, ενώ ούρλιαζε από καύλα, μου χώνει το δάχτυλο της απότομα και άρχισα να χύνω μαζί της...

Ήτανε η αρχή μιας τέλειας σχέσης η οποία κρατάει και σήμερα μετά από έξι χρόνια. Τα γαμήσια μας ανεπανάληπτα! Τα παιχνίδια ατέλειωτα…

Την επόμενη φορά θα σας πω για το ξεπαρθένεμα που μου έκανε…

(Copyright protected OW ref: 22933)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).