Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ακούς αναστεναγμούς δίπλα μας.

Οι σύντροφοι μας στο διπλανό καναπέ γαμιούνται και αυτοί σαν σκυλιά, η Χριστιάνα είναι σκυμμένη με τον αγκώνα της να ακουμπάει το μπράτσο του καναπέ, έχει απλωμένα τα πόδια της. Το στήθος και τα μαλλιά της ταλαντεύονται καθώς ο Δημήτρης κρατώντας την από τους γοφούς, τη γαμάει με μανία από πίσω.

- Αχ… ξεφωνίζει η γυναίκα μου καθώς ο Δημήτρης τη γαμάει με όλο το μήκος του. Τα χέρια του κρατάνε το στήθος της καθώς οι γοφοί του χτυπούν ρυθμικά τον πάτο της.

Εσύ έχεις καυλώσει με το θέαμα και με κοιτάς με λαχτάρα...

- Θέλω αυτό, μου λες. Θέλω να με γαμήσεις στα τέσσερα!

- Η επιθυμία σου εντολή μου ξεκωλιάρα μου…

- Έλα, μωρό μου…

και παίρνοντας το χέρι μου στο δικό σου, με οδηγείς στην άκρη του καναπέ. Γέρνεις πάνω στο μπράτσο του καναπέ ανοίγοντας τα πόδια σου και τουρλώνοντας το κωλαράκι σου το κουνάς προκλητικά. Σε καβαλάω λυγίζοντας τα γόνατά μου, η κορυφή της ψωλής μου γλιστράει ανάμεσα στα μουσκεμένα μουνόχειλα σου. Με το χέρι σου αρπάζεις τα αρχίδια μου, τυλίγοντας τα με τα απαλά δάχτυλά σου και με οδηγείς μέσα σου.

- Ω, ναι… γάμα με, σκίσε με…

νιαουρίζεις καθώς διεισδύω στο μουνί σου. Τα χέρια μου ταξιδεύουν στη λεπτή μέση σου αγκαλιάζοντας το ταλαντευόμενο στήθος σου καθώς βυθίζομαι μέσα σου. Τον Αποσύρω σιγά -σιγά πριν ξαναμπώ μέσα σου με μανία. Η ψωλή μου βυθίζεται πλήρως, αγγίζοντας το πιο ευαίσθητο βαθύτερο σημείο σου.

Έτσι όπως γαμιόμαστε στα τέσσερα ξαφνικά κάνω την εξής ανακοίνωση:

- Οι τζόκεϊ είναι παραταγμένοι στις πύλες τους εδώ στον ιππόδρομο του Φαλήρου...

Τα χέρια μου τυλίγονται σφιχτά γύρω από τους γοφούς σου σηκώνοντάς σε ελαφρώς έτσι ώστε το μουνί σου να είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τον άξονα της ψωλής μου.

- Κυρίες και κύριοι, το Ντέρμπι ξεκινά!

Ο Δημήτρης μπαίνει και αυτός κατευθείαν στο παιχνίδι χτυπώντας την κωλάρα της Χριστιάνας. Το κράτημα του σταθερό καθώς τώρα την ιππεύει κανονικά.

- Γάμα με, γάμα με δυνατά, κάνε με τη φοράδα σου…

φωνάζεις και η Χριστιάνα συμφωνεί, στηρίζοντας τα χέρια της στο πλάι του καναπέ.

- Ναι, ναι, ναι… σκίστε μας τις πουτάνες!

Γαμάω το μουνί σου ενώ ρίχνω σφαλιάρες στα κωλομάγουλα σου που έχουν γίνει κατακόκκινα.

- Σου αρέσουν τα σκαμπιλάκια πουτάνα;… σε ρωτάω.

- Μ... μου αρέσουν πολύ, αχ έτσι νιώθω πιο πουτάνα.

Με τον αντίχειρά μου σου τρίβω την κωλοτρυπίδα. Με το που βλέπει την κίνηση αυτή ο άντρας σου, μου χαμογελάει.

- Έχω μια ιδέα, κλείνοντας μου το μάτι. Άσε με να στην προετοιμάσω εγώ για σένα.

- Με μεγάλη μου χαρά… κι εγώ θα κάνω το ίδιο για σένα, του απαντάω.

Διασταυρώνουμε τα χέρια μας φέρνοντάς τα στις κωλοτρυπίδες των γυναικών μας τρίβοντάς τες και σπρώχνοντας σιγά-σιγά τα δάχτυλά μας στις στενές τρυπούλες σας, ενώ παράλληλα σας καρφώνουμε τις ψωλές μας.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151290122S006Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.