Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Δ. Παντρεμένος 10 χρόνια με μια θεά, την Α, με 2 παιδιά. Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια με την προηγούμενη σχέση μου. Μια κοπέλα...

Είμαι ο Δ. Παντρεμένος 10 χρόνια με μια θεά, την Α, με 2 παιδιά. Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια με την προηγούμενη σχέση μου. Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά που δε σου γέμιζε το μάτι. Το σεξ μαζί της ήταν δυνατό και πολύ συχνό. Μια δύο φορές πάνω στην καύλα με έδενε με μια γραβάτα και με καβάλαγε σα μουρλή. Γενικά είχα το πάνω χέρι στη σχέση και την είχα στείλει κάποιες φορές, παρ' όλο που με παρακάλαγε και ξαναγύρναγε.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δεσίματα άρχισε και έπαιζε με την τρύπα μου με το δάχτυλο της. Μου το κάρφωσε μέσα και βέλαξα από τον πόνο. Όταν με έλυσε ήταν σα να είχε γυρίσει ένα διακόπτη. Απέκτησα μια παθητικότητα, μια υποταγή. Τα πράγματα συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό. Τα δάχτυλα αυξήθηκαν, αγόρασε ένα μαστίγιο, όργωνε τον πισινό μου και η σχέση μας άλλαξε πολύ. Είχε γίνει η αφέντρα μου κι εγώ ένα σκυλάκι.

Με οδήγησε σε μονοπάτια που δεν είχα ξαναζήσει αλλά που μου πρόσφεραν τεράστια καύλα. Τον κώλο μου τον είχε ξεσκίσει σαν να της είχε γίνει εμμονή, φθάνοντας στο σημείο να βάζει το χέρι της μέσα. Μετά από μερικά χρόνια με έστειλε καταλαβαίνοντας εκ των υστέρων και αφού είχαμε χωρίσει πως με είχε κάνει τάρανδο κυρίως στη δουλειά της. Μετά γνώρισα τη γυναίκα μου την Α. Μια πολύ όμορφη γυναίκα που μου επιβλήθηκε με την μάτια της. Είχα γίνει αλοιφή στα πόδια της. Στην πραγματικότητα της εξομολογήθηκα ότι είμαι υποτακτικός. Δεν είχε πρόβλημα αφού της αρέσει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

Με έβγαζε βόλτα με το λουράκι του σκύλου στο σπίτι, της έγλειφα τα πόδια και μαζί της γνώρισα την ουρολαγνεία. Φόρεσα και κάποιες φορές ένα κλουβάκι, αλλά η αλήθεια ήταν ότι δε μπορούσα να το αντέξω από τον πόνο. Της είχα πει πως έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με άντρες, αρκεί να μη με χωρίσει. Η αλήθεια είναι πως αυτή η απεριόριστη ελευθερία που έχει με έχει γλιτώσει από το κέρατο. Έχει ένα κόλλημα με τον πρώτο της, το Χάρη που είναι από το ίδιο χωριό και την είχε χωρίσει αυτός, αλλά όσες φορές τον έχει συναντήσει είμαι κι εγώ μπροστά και δε μπορεί αυτός να κάνει κίνηση. Που να ήξερε πόσο υποτακτικός είμαι και δεν έχω τη δύναμη να κάνω τίποτα.

Τα παιδιά μας τα μεγαλώνω στην πραγματικότητα εγώ κι αυτή ασχολείται με άλλα θέματα όπως τη γυμναστική της ή τα διαβάσματα της. Πολλές φορές φαντασιώνομαι να με κερατώνει μαζί του και χύνω με αυτή τη σκέψη. Έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να επικοινωνήσω μαζί του και να του πως αν θέλεις την γυναίκα μου εγώ δεν έχω πρόβλημα. Πως γίνεται αυτό στο μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω… να θέλω να μοιραστώ μια τέτοια γυναίκα. Ίσως ο εξευτελισμός δίνει τέτοια ικανοποίηση. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά θέλω να τα ζήσω όλα μαζί της μέχρι τέρμα και να την υπηρετώ μέχρι να πεθάνω.
Copyright protected OW ref: 175538Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).