Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γλυκό απόγευμα του Γενάρη. Είχαμε το αμάξι στο συνεργείο για μικρή επισκευή κι έτσι κατέβηκα στη δουλειά της για να γυρίσουμε παρέα με το λεωφορείο.

Φεύγοντας το πρωί για τις δουλειές μας, με αποχαιρέτησε με μια μαύρη φόρμα παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και μια μαύρη μπλούζα, με πολύ ανοιχτό μπούστο, που αποκάλυπτε τα θεσπέσια στήθια της... και ένα μπουφανάκι από πάνω.

Το παλιό και ημισκότεινο μακρύ λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο. Μόνο ένας παππούς και μια γιαγιά στα μπροστινά καθίσματα και ένας νεαρός μαυριδερός στο τελευταίο, πριν τα παράθυρα των όρθιων, ο οποίος κρατούσε και κοιτούσε το κινητό του πάνω στην προστατευτική μπάρα του.

Μου ζήτησε να σταθούμε όρθιοι στη μπάρα, σε εκείνα τα παράθυρα. Πιάσαμε την κουβέντα και όταν πια ξεκίνησε το λεωφορείο, προσπαθούσαμε να κρατηθούμε καλά, από το γκάζι που πατούσε ο οδηγός. Κάποια στιγμή, ο οδηγός ξεκίνησε απότομα σε ένα φανάρι, και εκείνη τραβήχτηκε με ορμή πάνω στα χέρια του, ακουμπώντας με τα κωλομέρια της. Αμέσως γύρισε αγγίζοντας απαλά τα χέρια του και του ζήτησε συγνώμη. Της χαμογέλασε. Όμως δεν απομακρύνθηκε από κοντά του.

Πάνω στη διαδρομή, σύντομα σηκώθηκε από τη θέση του και στάθηκε όρθιος πίσω της. Εκείνη χαμογέλασε κι έκανε ένα βήμα μπροστά για του αφήσει χώρο. Όταν ξαφνικά, ένιωσε το χέρι του να την αγγίζει από πίσω. Δεν αντέδρασε. Όχι μόνο τον άφησε, αλλά άγγιξε το δικό μου καυλί. Τότε κατάλαβα. Μου ψιθύρισε ότι τη χουφτώνει κανονικά. Μου άρεσε. Όπως και σε εκείνη το χέρι του. Δεν άργησε να το περάσει μέσα από τη φόρμα, και να αγγίζει τη μεταξένια επιδερμίδα της. Άφησε το δικό μου καυλί, και έβαλε χέρι στο δικό του.

Χωρίς δισταγμό, έβγαλε έξω ένα υπέροχο και λαχταριστό καυλί, της κατέβασε λίγο τη φόρμα, κάθισε πάνω στη μπάρα ασφαλείας και την τράβηξε να καθίσει πάνω του. Γλίστρησε μέσα της. Άρχισε να λικνίζεται απαλά πάνω του, βυθίζοντας όλο το εργαλείο. Είχα αρχίσει να μαλακίζομαι έντονα, κοιτώντας τη να τον πηδάει. Τον είχε κρύψει ολόκληρο κάτω από τη λεκάνη της και κουνιόταν αργά και υπέροχα πάνω του.

Πολύ γρήγορα, κόντευαν να τελειώσουν. Πέρασε τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα της, και χούφτωσε τα αφράτα στήθια της. Μόλις τα χάιδεψε λίγο, δεν άντεξε άλλο. Εκείνη δεν τραβήχτηκε. Είχε έρθει στο ζενίθ και ήταν έτοιμη κι εκείνη να τελειώσει. Έμειναν και οι δύο με το στόμα ανοιχτό και με απόλυτη έκφραση ηδονής. Τον είχε κάνει να τελειώσει μέσα της.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, βλέποντας αυτή την ηδονή και το πάθος μεταξύ τους, άφησα και το δικό μου σπέρμα να τιναχτεί επάνω στο τζάμι του παραθύρου.

Σε λίγο φτάναμε στη γειτονιά μας. Σηκώθηκαν ο ένας μετά τον άλλο και σταθήκαμε στην έξοδο, χωρίς μιλιά.
Copyright protected OW ref: 176244Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).