Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Έτσι πουτανάκι μου, όλο μέσα…

μου έλεγε ο Μάκης σπρώχνοντας μου το κεφάλι προς το καυλωμένο του πούτσο.

- Έτσι άνοιξε καλά το λαιμουδάκι σου.

Και προσπαθούσα να το χώσω όσο ποιο βαθιά στο λαιμό μου μπορούσα. Μου άρεσε να έχω ένα μεγάλο πούτσο βαθιά στο λαιμό μου. Θέλω να τον γλείφω από όταν είναι πεσμένος και να τον νοιώθω να φουσκώνει μέσα στο στόμα μου καθώς τον γλείφω. Σιγά σιγά να γίνεται σκληρός σαν από πέτρα. Και μετά να μου γαμάει το στόμα λες και είναι μουνί δυνατά και βαθιά. Τα σάλια να τρέχουν από τα φουσκωμένα χείλη μου κάνοντας τον να γλιστράει όλο και πιο γρήγορα. Έτσι και τώρα. Προσπαθούσα να τη σκληρύνω όσο πιο πολύ μπορούσα γιατί ήξερα ότι μετά θα μπει στο κωλαράκι μου και ήθελα να με γαμήσει δυνατά και σκληρά.

Ο Μάκης με σήκωσε απότομα και με έκατσε στα γόνατα του. Ανασήκωσα τον κώλο μου και ακούμπησα την κωλοτρυπίδα μου στον πούτσο του. Είχα κάνει καλή δουλειά με το στόμα μου και ήταν σκληρός σα σιδερόβεργα. Σιγά σιγά έκατσα πάνω σπρώχνοντας μέχρι να μπει όσο πιο βαθιά γινόταν. Ο Μάκης μούγκριζε από την καύλα.

- Έτσι πουτανάκι μου, βάλε το όσο πιο μέσα μπορείς.

Είχε μπει όλος μέσα και ένιωθα τα αρχίδια του στα κωλομάγουλα μου. Έκαστα λίγο ακίνητος να το συνηθίσω και μετά άρχισα να γαμιέμαι αργά και σταθερά μέχρι τη βάση του πούτσου του. Πήγα να ακουμπήσω το πουλάκι μου με τα χέρια μου αλλά ο Μάκης με σταμάτησε λέγοντας μου πως αν ήθελα να χύσω έπρεπε να χύσω μόνο από το γαμήσι της κωλοτρυπίδας μου.

Με πέταξε στα τέσσερα και μπήκε βίαια μέσα μου. Άρχισε να με γαμάει με ταχύτητα. Ένιωθα το κεφαλάκι της πούτσας του να χτυπάει τον προστάτη μου με δύναμη ξανά και ξανά. Ήμουν δικός του πια. Βογκούσα και του έλεγα να μη σταματήσει. Το πουτσάκι μου δεν είχε καυλώσει αλλά έσταζε υγρά. Με έπιασε με τα δύο χέρια από το λαιμό και με γάμαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε. Ξαφνικά ένιωσα τα πόδια μου να τρέμουν και χύσια έτρεξαν από το καυλάκι μου

- Χύνω ψιθύρισα.

- Ποιος σου είπε να χύσεις μωρή πουτάνα;… αποκρίθηκε ο Μάκης βαρώντας χαστούκια στα κωλομέρια μου, θα σε γαμάω όσο θέλω εγώ…

και συνέχισε να με γαμάει με την ίδια ταχύτητα. Το πουλάκι μου έσταζε ασταμάτητα. Είχα παραδοθεί. Όλο το κορμί μου έτρεμε. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε άνετα πια. Ο κώλος μου είχε ανοίξει για τα καλά. Ξαφνικά μπήκε όλος μέχρι τα αρχίδια και άρχισε να χύνει εκεί βαθιά. Ένιωθα να πλημμυρίζει τον κώλο μου με το σπέρμα του. Άνοιξε με τα δυο του χέρια τα κωλομέρια μου και κοίταξε την χυμένη ανοικτή κωλοτρυπίδα μου.

- Σε άνοιξα για τα καλά πουτανάκι. Τι όμορφη κωλοτρυπίδα που έχεις. Έτσι ανοικτή θα παραμείνει γιατί θα σε γκαστρώνω κάθε μέρα. Και δε θα ξανακουμπήσεις το πουλάκι σου. Θα χύνεις μόνο από το γαμήσι.

Από εκείνη τη μέρα δεν ξανάπιασα το πουτσάκι μου. Όποτε ήθελα να χύσω τον έπαιρνα τηλέφωνο και με γαμούσε. Όποτε δε μπορούσε, γαμιόμουν μόνος μου με δονητές μέχρι να χύσω.
Copyright protected OW ref: 183573Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.