Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 45 χρόνων παντρεμένος, ωραίος άντρας. Εδώ στο XStream είδα σε φωτογραφία έναν πολύ ωραίο άντρα γυμνό. Τον λιγουρεύτηκα αλήθεια. Ψηλός, μελαχρινός, με μια πούτσα...

Είμαι 45 χρόνων παντρεμένος, ωραίος άντρας. Εδώ στο XStream είδα σε φωτογραφία έναν πολύ ωραίο άντρα γυμνό. Τον λιγουρεύτηκα αλήθεια. Ψηλός, μελαχρινός, με μια πούτσα πανέμορφη και φέτες κοιλιακούς, λεπτός. Πρώτη φορά μου έτρεχαν τα σάλια με άντρα.

Τον πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε. Ήταν καλό παιδί και μου είπε ότι πάει με άντρες. Κλείσαμε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο, ήθελα να το γλεντήσω, για πρώτη φορά με έναν ωραίο άντρα. Πήγα νωρίς στο ξενοδοχείο, έκανα μπάνιο και περίμενα με το μπουρνούζι. Ήμουν αγχωμένος.

Χτύπησε η πόρτα, η καρδία μου έτρεμε, άνοιξα και είδα έναν ωραίο άντρα. Μπήκε και του πρόσφερα ένα κρασί που είχα πάρει.

Μου είπε ότι ήθελε ένα ντουζάκι και μπήκε. Περίμενα με το κρασί στο κρεβάτι. Ήρθε με το μπουρνούζι και κάθισε πίσω στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια του. Φάνηκε λίγο ένα όμορφο εργαλείο σκούρο. Πέταξε το μπουρνούζι και με κάλεσε με ένα νεύμα. Έτρεμα!

Μόλις είδα το καυλί του πεσμένο και τους υπέροχους κοιλιακούς, έτρεξαν τα σάλια μου. Έγειρα και ακούμπησα στην κοιλιά του, μια ανάσα δίπλα, του έπιασα τα αρχίδια. Έγειρα κι άλλο και τον φίλησα, όμορφο καυλί, υπέροχο. Το έβαλα στο στόμα και άρχισε να πάλλεται, τρελάθηκα. Αυτός άρχισε να βάζει χέρι στο κωλαράκι μου με τα δάχτυλα του.

Είχα πεθάνει από καύλα και τον έγλειφα σ' όλο το μήκος. Τον έβαζα στο στόμα, χαιρόμουν, ήταν τρέλα και είχε γίνει πέτρα, με φλέβες που πετούσαν, υπέροχο πράγμα η πούτσα στο στόμα.

Σηκώθηκε, με έστησε μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι από κάτω και ήρθε από πάνω μου. Τον ένιωσα πίσω ζεστό και έτρεμα. Έφτυσε στην τρύπα μου και τη χάιδεψε, ένιωσα το κεφάλι του καυλιού του στην τρύπα μου και ηλεκτρίστηκα. Πέθαινα από καύλα. Πέρασε τα χέρια του γύρω από το κεφάλι μου, με ακινητοποίησε και άρχισε να με ανοίγει, να με σκίζει, πονούσα αλλά γούσταρα. Συνέχιζε, ήθελε να τον βάλει όλο. Υπέφερα αλλά τρελαινόμουν.

Με σφίγγει και μου λέει "παρ' τον όλο τώρα πούστρα" και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Το πουλάκι μου πάλλονταν και έχυνε χωρίς να το ακουμπήσω. "Γάμα με, του έλεγα, γάμα με" και συνέχιζε μέχρι που βγήκε, ήρθε πλάγια και μου τον έβαλε στο στόμα. Του τον έγλειφα σαν τρελός και τον έπαιζα. Με έχυσε στο πρόσωπο, με ξεφτίλισε, πολλά χύσια τα έτρωγα, είχα τρελαθεί, τον έγλειφα σαγηνεμένος.

Θα τον ξανακαλέσω, ωραίος άντρας και ωραίος εραστής.
Copyright protected OW ref: 180235Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).