Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 45 χρόνων παντρεμένος, ωραίος άντρας. Εδώ στο XStream είδα σε φωτογραφία έναν πολύ ωραίο άντρα γυμνό. Τον λιγουρεύτηκα αλήθεια. Ψηλός, μελαχρινός, με μια πούτσα...

Είμαι 45 χρόνων παντρεμένος, ωραίος άντρας. Εδώ στο XStream είδα σε φωτογραφία έναν πολύ ωραίο άντρα γυμνό. Τον λιγουρεύτηκα αλήθεια. Ψηλός, μελαχρινός, με μια πούτσα πανέμορφη και φέτες κοιλιακούς, λεπτός. Πρώτη φορά μου έτρεχαν τα σάλια με άντρα.

Τον πήρα τηλέφωνο και μιλήσαμε. Ήταν καλό παιδί και μου είπε ότι πάει με άντρες. Κλείσαμε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο, ήθελα να το γλεντήσω, για πρώτη φορά με έναν ωραίο άντρα. Πήγα νωρίς στο ξενοδοχείο, έκανα μπάνιο και περίμενα με το μπουρνούζι. Ήμουν αγχωμένος.

Χτύπησε η πόρτα, η καρδία μου έτρεμε, άνοιξα και είδα έναν ωραίο άντρα. Μπήκε και του πρόσφερα ένα κρασί που είχα πάρει.

Μου είπε ότι ήθελε ένα ντουζάκι και μπήκε. Περίμενα με το κρασί στο κρεβάτι. Ήρθε με το μπουρνούζι και κάθισε πίσω στο κρεβάτι ανοίγοντας τα πόδια του. Φάνηκε λίγο ένα όμορφο εργαλείο σκούρο. Πέταξε το μπουρνούζι και με κάλεσε με ένα νεύμα. Έτρεμα!

Μόλις είδα το καυλί του πεσμένο και τους υπέροχους κοιλιακούς, έτρεξαν τα σάλια μου. Έγειρα και ακούμπησα στην κοιλιά του, μια ανάσα δίπλα, του έπιασα τα αρχίδια. Έγειρα κι άλλο και τον φίλησα, όμορφο καυλί, υπέροχο. Το έβαλα στο στόμα και άρχισε να πάλλεται, τρελάθηκα. Αυτός άρχισε να βάζει χέρι στο κωλαράκι μου με τα δάχτυλα του.

Είχα πεθάνει από καύλα και τον έγλειφα σ' όλο το μήκος. Τον έβαζα στο στόμα, χαιρόμουν, ήταν τρέλα και είχε γίνει πέτρα, με φλέβες που πετούσαν, υπέροχο πράγμα η πούτσα στο στόμα.

Σηκώθηκε, με έστησε μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι από κάτω και ήρθε από πάνω μου. Τον ένιωσα πίσω ζεστό και έτρεμα. Έφτυσε στην τρύπα μου και τη χάιδεψε, ένιωσα το κεφάλι του καυλιού του στην τρύπα μου και ηλεκτρίστηκα. Πέθαινα από καύλα. Πέρασε τα χέρια του γύρω από το κεφάλι μου, με ακινητοποίησε και άρχισε να με ανοίγει, να με σκίζει, πονούσα αλλά γούσταρα. Συνέχιζε, ήθελε να τον βάλει όλο. Υπέφερα αλλά τρελαινόμουν.

Με σφίγγει και μου λέει "παρ' τον όλο τώρα πούστρα" και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Το πουλάκι μου πάλλονταν και έχυνε χωρίς να το ακουμπήσω. "Γάμα με, του έλεγα, γάμα με" και συνέχιζε μέχρι που βγήκε, ήρθε πλάγια και μου τον έβαλε στο στόμα. Του τον έγλειφα σαν τρελός και τον έπαιζα. Με έχυσε στο πρόσωπο, με ξεφτίλισε, πολλά χύσια τα έτρωγα, είχα τρελαθεί, τον έγλειφα σαγηνεμένος.

Θα τον ξανακαλέσω, ωραίος άντρας και ωραίος εραστής.
Copyright protected OW ref: 180235Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy