Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως σας ανέφερα στις δύο προηγούμενες μου ιστορίες, με την κοπέλα μου την Ζωή είμαστε πολύ ερωτευμένοι και όσον αφορά στο σεξουαλικό κομμάτι περνάμε τέλεια.

Μια μέρα έτυχε να περνάμε από το Σέιχ Σου, ήταν βράδυ και καθόμασταν μέσα στο αμάξι και μιλούσαμε. Κάποια στιγμή είδα τρομαγμένη την κοπέλα μου.

- Δαμο πάμε να φύγουμε... φοβάμαι.

Είχε τρομάξει με την ιστορία του Δράκου του Σέιχ Σου, λογικό, το καταλαβαίνω αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει εκείνη την στιγμή κάποιος ηδονοβλεψίας. Αφού βεβαιωθήκαμε, η Ζωή ηρέμησε.

Την είδα πιο χαλαρή και με αγκάλιασε. Μου είπε ότι φοβόταν πολύ παρ’ όλο που πέρασαν σχεδόν 52 χρόνια από την ιστορία του Δράκου του Σέιχ Σου. Άρχισε να βγάζει την τιραντέ μπλούζα της , το σουτιέν της ήταν λεοπάρ και ένιωθα ότι οι ρώγες της ήταν τσιτωμένες, πράγμα που φάνηκε όταν έβγαλε το σουτιέν. Ήταν τόσο σκληρές που έσκυψα και άρχισα να τις φιλάω και να τις γλείφω. Πάλι έβγαζε εκείνες τις φωνούλες που με καύλωναν.

- Αχ Δάμο… σε αγαπώ.

- Παλιοκόριτσο, πόση ώρα είσαι καυλωμένη;

- Εδώ και αρκετή ώρα που με κοιτούσες καθώς έβγαζα το σουτιέν μου.

- Σου έχω πει ότι με καυλώνει το λεοπάρ σουτιέν που φοράς.

Ανέβηκε πάνω μου και κουνιόταν. Ένιωθα ότι θα προλάβω να τελειώσω πριν από εκείνη. Τελειώσαμε μαζί . Της φίλαγα τις ρώγες και το αιδοίο και της το έγλειφα με μανία σαν τρελός. Όταν τελειώσαμε καθίσαμε να ηρεμήσουμε και λίγο αργότερα το επαναλάβαμε.

Βογκούσε τόσο δυνατά που δεν άντεχα. Την πήδηξα άγρια ξανά και ξανά. Όταν φτάσαμε σπίτι το επαναλάβαμε μέχρι το πρωί.
Copyright protected OW ref: 181441Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.