Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συνέβη λίγες μέρες πριν, ήταν τόσο ξαφνικό και καυλωτικό.

Είμαι έγκυος στον 9ο με έναν άντρα αδιάφορο και οι καύλες στο φουλ. Αποφάσισα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, βρήκα γιατρό, ο οποίος αργότερα έφυγε και με ανέλαβε ένας άλλος. Και τι γιατρός… κούκλος, μου έπεσε το σαγόνι, αλλά ούσα έγκυος και μάλιστα «πολύ έγκυος» έβγαλα το σεξ από το μυαλό μου εντελώς. Ότι θα σας αφηγηθώ συνέβη μόλις εχτές.

Πήγα για παρακολούθηση απλή και μόλις με είδε ο γιατρός πήγα στο δίπλα δωμάτιο για τον υπέρηχο. Κλειδώνουν πάντα την πόρτα για να μη μπαίνουν άκυροι ή και κλέφτες. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο μου και ξάπλωσα. Ξεκίνησε την εξέταση και ενώ μου εξηγούσε, μου έριχνε κλεφτές ματιές στο στήθος. Και εγώ όμως ένιωθα ότι υπήρχε χημεία. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα και με βοήθησε να σταθώ και να περπατήσω για να συνέλθω.

Συνέχισα να ζαλίζομαι όμως ήρθε κοντά μου και μου έβγαλε τη μάσκα. Γύρισα να τον ευχαριστήσω και άρχισε να με φιλάει χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο. Γρήγορα τα ρούχα μου βρέθηκαν παρατημένα κάπου όπως και του γιατρού μου. Μου έβγαλε το σουτιέν και μου έγλειφε πολύ αργά και αισθησιακά το στήθος. Είχα παραλύσει, ο κόσμος είχε χαθεί και υπήρχαμε μόνο εμείς. Εγώ ανεβασμένη με ανοιχτά τα ποδιά στο γραφείο κι εκείνος ανάμεσα τους, να φιλιόμαστε σαν να έχουμε καιρό να νιώσουμε έτσι.

Γρήγορα έβγαλα το εσώρουχό μου και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο γλειφομούνι. Ο τύπος εκτός από κούκλος είχε και τρομερό ταλέντο. Ανασηκώθηκα για να του βγάλω τον πούτσο έξω. Με βοήθησε τραβώντας έξω τον τεντωμένο πούτσο του και αφού με φίλησε λίγο ακόμα με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει. Δεν του άφησα αμφιβολία.

Μπήκε πολύ απαλά μέσα μου κι εγώ γαντζωμένη από πάνω του τον φιλούσα στο λαιμό και έψαχνα τα χείλη του. Έσταζα από καύλα, το στήθος μου πρησμένο από την εγκυμοσύνη τον καύλωνε πολύ. Δεν είχαμε πολλές επιλογές στη στάση αλλά δε μας χάλαγε. Ήξερε πως να με καυλώσει, ίσως και λόγω επαγγέλματος. Ήταν πολύ προστατευτικός. Δεν αργήσαμε να χύσουμε όσο κοιταζόμασταν στα μάτια.

Με βοήθησε να σηκωθώ και να ντυθώ, με φίλησε απαλά στα χείλη και μου είπε ότι θα με δει την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ μας… ανυπομονώ.
Copyright protected OW ref: 182640Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.