Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας είμαι ο Νίκος και από μικρός θέλω να κάνω έρωτα με τον πατέρα μου.

Εγώ είμαι 22 και αυτός 50. Έρχεται πρωί από την δουλειά πέφτει στο κρεβάτι να κοιμηθεί σηκώνεται μεσημέρι έρχεται και η μάνα μου από την δουλειά. Το μεσημέρι που πέφτουν για ύπνο κλείνουν την πόρτα και κάνουν έρωτα.

Μια μέρα τους πήρα μάτι.. την γαμούσε στο μουνί.  Μια μέρα ρώτησα την μάνα μου:

-    «Μαμά σε ικανοποιεί;»

-    «Τι λες;», μου λέει. «Και φυσικά παιδί μου!»

Αφού μου είπε έτσι κυκλοφορούσα γυμνός. Πήγα στο μπάνιο που κατουρούσε. Κλείνω την πόρτα του μπάνιου και πήρα λίγο κάτουρο. Μου λέει:

-    «Τι κάνεις; Πλύνε το χέρι σου που έχει κάτουρο».

-    «Μπαμπά, θέλω μια χάρη…», του λέω.

-    «Τι χάρη;», μου λέει.  

Το σκεφτόταν.

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα να δεις τι θα σου κάνω…»

Κλείνει την πόρτα, με φιλάει στο στόμα, μου τον δίνει τσιμπούκι με ρίχνει στο κρεβάτι και βάζει την πούτσα του μέσα στον κώλο μου. Με γαμούσε όπως την μάνα.  

Κάθε μέρα πρωί όμως με γαμάει σαν την μάνα και σαν γυναίκα. Του φοράω και φούστα και άλλα γυναικεία αν βγαίνω έξω στρινγκάκι σουτιέν από μέσα και πάντα παντελόνι.

(Copyright protected OW ref: 25559)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.