Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βράδυ στο σπίτι στην αγκαλιά του άντρα μου και του Κώστα μου. Βλέπουμε τσόντα, γαμήσι σε σινεμά.

Βράδυ στο σπίτι στην αγκαλιά του άντρα μου και του Κώστα μου. Βλέπουμε τσόντα, γαμήσι σε σινεμά.

- Μ... μ’ αρέσει, λέω.

- Ποιο;

- Αυτό… στο σινεμά.

- Θα το έκανες;

- Μ... ναι, όχι όμως γαμήσι. Ίσως μια πίπα σε σας.

- Γουστάρεις να πάμε σε τσοντάδικο και να πάρεις μια πίπα σε άλλον;

- Τι λες ρε μωρό μου; Είσαι καλά; Αν γίνει θα με ξεσκίσουν εκεί μέσα όλοι όσοι είναι!

- Θα είμαστε πίσω σου ακριβώς. Μόνο αυτόν που θα έρθει θα αφήσουμε να σου δώσει πίπα.

- Δεν ξέρω, με καυλώνει αλλά φοβάμαι. Αν είστε δίπλα μου ok.

Την άλλη μέρα στον εξώστη του τσοντάδικου. Είμαι καθισμένη ανάμεσα τους με ανοιχτό το πουκάμισο και τα βυζιά μου στα χέρια τους. Σκοτάδι και με χαμουρεύουν ο Κώστας και ο άντρας μου. Ξαφνικά βλέπω έναν να πλησιάζει.

- Φιλαράκια να μπω στο παιχνίδι με τη μουνάρα σας;

- Όχι φίλε, λέει ο Κώστας, αυτό το πουτανάκι είναι δικό μας. Αλλά μια πίπα θα στην κάνει γιατί της αρέσει εδώ μέσα.

Έρχεται μπροστά μου και βγάζει το καυλί του. Δεν περίμενε λεπτό, τον έχωσε κατευθείαν στο στόμα μου.

- Ρουφά μωρή ψωλού… άρχισε να λέει.

Έγλειφα σαν τρελή από καύλα και φόβο μη μας δούν κι άλλοι.

- Γαμιόλα, τσιμπουκλού, έλεγε, παρ’ τον μωρή πουτανα όλο μέσα, ρούφα!

- Μ… με πνιγείς, είναι μεγάλη. Πρόσεχε!

- Σκάσε μωρή καργιόλα και γλείφε.

Τον έβγαλα και λέω του Κώστα:

- Μη με χύσει μέσα, δε θέλω.

- Άσ’ τον μωρό μου, λέει ο άντρας μου. Άσ’ τον, πάρ’ τα μέσα να τα καταπιείς. Κάν’ το να ευχαριστήσουμε το γαμιά σου.

- Ναι μωρή γαμημένη, άκου τι λένε οι άντρες σου.

Μου τον χώνει πάλι και φτάνοντας στο λάρυγγα. Άρχισε να μου τον γαμάει άγρια, γρήγορα, με μουγκρητό.

- Θα χύσω ψωλού, θα χύσω…

και αφήνει όλο το σπέρμα του μέσα μου. Τεράστια ποσότητα, πηχτή και ξινή. Κατάπινα γλείφοντας το καυλί του.

- Σ’ άρεσε;… τον ρωτάω.

- Πολύ μωρή πουτανα. Πες μου, κάθε πότε έρχεσαι εδώ; Να σε γαμάω θέλω.

- Ασ’ το φίλε, για μια φορά ήταν. Την πίπωσες, στα ήπιε, τέλος.

Κούμπωσα τα κουμπιά στο πουκάμισο μου και με πήραν και φύγαμε. Έτρεμα από φόβο και καύλα.

- Σ’ άρεσε μωρό μου;… ρώτησε ο άντρας μου.

- Πολύ, ναι, καύλωσα φοβερά και ήπια πολλά χύσια.

- Θέλεις να το κάνεις πάλι; Με γαμήσι αυτή τη φορά!

- Με καυλώνει ρε μωρό μου αλλά φοβάμαι! Βρείτε μου κάτι λιγότερο επικίνδυνο και θα το κάνω.

Μου έδωσαν από ένα γλωσσόφιλο, με πήγαν σπίτι και με ξέσκισαν στο γαμήσι μέχρι το πρωί.

ΥΓ. Δοκιμάστε κορίτσια να έχετε δύο άντρες. Είναι φοβερή η καύλα που θα ζείτε. Αρκεί να είναι καυλιάρηδες σαν τους δικούς μου.

Δεχόμαστε προτάσεις

Φιλάκια
Copyright protected OW ref: 182159Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).