Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το βράδυ στο δείπνο η μητέρα μου ζήτησε από την αδερφή μου και εμένα να μείνουμε και να συζητήσουμε για ένα λεπτό. Βιαζόμουν να ανεβάσω κάποιες νέες φωτογραφίες της αδερφής μου στη σελίδα μου, αλλά...

Το βράδυ στο δείπνο η μητέρα μου ζήτησε από την αδερφή μου και εμένα να μείνουμε και να συζητήσουμε για ένα λεπτό. Βιαζόμουν να ανεβάσω κάποιες νέες φωτογραφίες της αδερφής μου στη σελίδα μου, αλλά μπορούσε να περιμένει. Η μαμά μας είπε ότι η οικογένειά μας θα φιλοξενούσε ένα πρόσφυγα για λίγο μέχρι να μπορέσει να σηκωθεί. Ζήτησε από την αδερφή μου Βάσια κι εμένα να φροντίσουμε να τον καλωσορίσουμε θερμά και να βεβαιωθούμε ότι αισθανόταν σαν στο σπίτι του.

Το επόμενο απόγευμα όταν μπήκαμε σπίτι, ακούσαμε φωνές και πήγαμε να δούμε τι συνέβαινε. Βρήκαμε τη μητέρα μας στην κουζίνα να μιλάει σε ένα νεαρό άνδρα περίπου στην ηλικία μου. Η αδερφή μου τα έχασε λίγο όταν η μαμά τον παρουσίασε.

- Καλώς ήρθατε Κένι! Το όνομα μου είναι Μιχάλης και από εδώ η Βάσια. Θα σε βοηθήσουμε να εγκατασταθείς εδώ.

Η αδερφή μου τον βοήθησε να ταχτοποιηθεί στο υπόγειο και εγώ πήρα την ευκαιρία να τοποθετήσω την κρυφή κάμερα που μόλις πήρα πάνω από τη ντουλάπα της μου για να πάρω νέα πλάνα.

Την επόμενη μέρα η δουλειά ήταν κουραστική. Αφού έφτασα στο σπίτι, βρήκα το σπίτι άδειο και μια σημείωση που έλεγε ότι βγήκαν έξω για δείπνο και θα ήταν αργά στο σπίτι. Ώρα για βίντεο λέω. Πήγα να ελέγξω τη φωτογραφική μου μηχανή και είδα ότι δεν είχε ανακαλυφθεί, έτσι άρχισα να βλέπω τα πλάνα μου. Ήταν καλή ποιότητα και κατάφερα να βγάλω πολλές φωτογραφίες της αδερφής μου, αλλά περίπου μια ώρα μετά είναι όταν τα πράγματα γίνονταν πολύ καλά. Η αδερφή μου και ο Κένι κάθονταν στο κρεβάτι της και του εξηγούσε για τα κλαμπ που έχουμε. Σε μια φάση τον ρωτά αν έχει κοπέλα και ο Κένι είπε πως δεν είχε δει ποτέ καμία γυναίκα γυμνή.

- Πλάκα κάνεις;…

ρώτησε η Βάσια έκπληκτη.

- Πραγματικά.

- Λοιπόν θα το διορθώσουμε τώρα…

του είπε καθώς σηκώθηκε και έβγαλε αργά το γκρι μπλουζάκι της, αποκαλύπτοντας τη μαύρη δαντέλα σουτιέν που κρατά ψηλά τα στήθη της. Ο Κένι κάθισε εκεί παγωμένος. Στη συνέχεια η Βάσια απελευθέρωσε τελικά το στήθος της και μπορούσα να δω τις μικροσκοπικές θηλές της να είναι κάγκελο. Ο Κένι έβγαλε το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το δυνατό στήθος και τους σφιχτούς κοιλιακούς του. Η αδερφή μου κατέβασε έπειτα το σορτς της. Το θέαμα ήταν απίστευτο και έγινε καλύτερο όταν έπεσε στα γόνατα και ξεκούμπωσε το παντελόνι του Κένι.

- Τελικά δεν είναι ψέμα…

είπε πριν ρουφήξει την ψωλή σας αχόρταγη πουτάνα. Ο Κένι έπαιζε με τα βυζιά της και της έλεγε τι πουτάνα είναι. Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα από τα σπαστά αγγλικά του αφού κυρίως έβγαζε κραυγές και μιλούσε στη μητρική του. Η αδερφή μου φτύνει την πούτσα του και να του τραβάει ισπανικά και μαλακία ενώ τον κοίταγε και του έλεγε πόσο πιο πουτσαράς είναι από το αγόρι της. Αυτός τη σταματήσε γιατί κόντευε. Τον ξαναρούφηξε και λίγα δεύτερα μετά ο φίλος μας έχυνε στο στοματάκι της.

- Θα έχουμε σίγουρα συνέχεια αλλά επειδή σε λίγο έρχεται η μάνα μου καλύτερα να κάνουμε μπανάκι. Κουβέντα σε κανέναν!

Ο Κένι κούναγε το κεφάλι σοκαρισμένος από την ανέλπιστη τσιμπουκάρα της αδερφή μου.
Copyright protected OW ref: 178278Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).