Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιώργο και αυτό ήταν το πρώτο μου μάθημα. Όταν η μαμά μου έμεινε χήρα τι θέση του μπαμπά πήρε γρήγορα ο θείος Ηρακλής. Ένα πρωί που η μαμά ήταν στην δουλειά κι εγώ είχα σχολείο το απόγευμα, με ξύπνησε ο θείος και μου είπε να του φτιάξω καφέ. Εγώ νυσταγμένος του είπα να με αφήσει ήσυχο και τότε άκουσα μια φράση που την θυμάμαι ακόμα.  

-    «Σήκω μωρή καριόλα να φτιάξεις καφέ που νυστάζεις κιόλας! Ούτε η πουτάνα η μάνα σου δεν μου το έχει πει αυτό!»

Με μια κίνηση με σηκώνει από το κρεβάτι και με ξεγυμνώνει σε μια στιγμή. Με σέρνει από τα μαλλιά στην κουζίνα και με βάζει γυμνό να του φτιάξω καφέ.

-    «Μωράκι μου λέει έχεις ωραίο κωλαράκι αλλά δεν μου αρέσεις έτσι…»

Με τραβάει στην κρεβατοκάμαρα, με στήνει μπροστά στον καθρέφτη της μαμάς μου και μου χώνει το πρώτο μου κωλοδάχτυλο.

-    «Βάλε κραγιόν μωρή πουτάνα!»

Και βάζω.

-    «Βάψε τα μάτια σου!», μου λέει.

-    «Μα δεν ξέρω…»

-    «Βάψτα όπως μπορείς. Μου αρέσουν οι φτηνές πουτάνες και τώρα θα έχω δυο, εσένα και την μάνα σου. Τι κοιτάς ρε μαλάκα;», μου λέει. «Από κοριτσάκι μου παίρνει πίπες και την γαμάω με τα φιλαράκια μου. Ούτε αυτή δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας σου».

Είχα παγώσει, δάκρυσα αλλά η πουτσούλα μου είχε ψιλοσηκωθεί.  Τι έλεγε ο θείος; Μου μίλαγε σαν να ήμουν κοριτσάκι και ότι η μάνα μου γαμιόταν ασύστολα.  Ήμουν χαμένος.

-    «Άνοιξε το συρτάρι και φόρεσε ένα στρινγκάκι ένα σουτιέν και καλτσούλες της μαμάς».  

Το δάχτυλο του ακόμα στον κώλο μου για κάποιον περίεργο λόγο μου άρεσε όπως και τα μπινελίκια και που έλεγε τη μάνα μου πουτάνα. Τα φόρεσα. Μου έβγαλε φωτογραφίες.

-    «Αυτές είναι για το σχολείο σου να μάθουν όλοι τι πουτανάκι είσαι. Μου σηκώθηκε λίγο ακόμα. Γουστάρεις μωρή ε; Σε λίγο θα πεταχτεί έξω από το κιλοτάκι σου. Θα σε κάνω την μεγαλύτερη πουστάρα!», είπε και κατέβασε το παντελόνι του.

Το εξόγκωμα στο σλιπάκι του ήταν κιόλας πολύ μεγάλο.

-    «Φίλησε το!»

-    «Όχι».

Δυο δυνατά χαστούκια. Το φίλησα.

-    «Γλείψε μου τα αρχίδια βρωμόμουνο!»

Τα έγλειψα. Μου τον έχωσε στο στόμα και άρχισε να μου το γαμάει.

-    «Εδώ θα χύσω σήμερα όπως με την μάνα σου την πρώτη φορά. Αύριο θα σε ξεκολιάσω!»

Και άρχισε να χύνει. Τα πρώτα τα κατάπια με το ζόρι. Δεν άντεξα.. τραβήχτηκα. Πλέον έλουζαν το πρόσωπο μου και τα εσώρουχα της μαμάς κι αυτός βόγκαγε και έβριζε:

-    «Οικογένεια από πουτσοθήκες είσαστε! Θα βγάλω πολλά για πάρτη σας!»

Με φωτογράφισε χυμένο, άναψε τσιγάρο και πήρε τηλέφωνο.

-    «Την Γεωργία παρακαλώ. Το πουστράκι που έχεις για γιο έκανε το πρώτο του τσιμπούκι. τσακίσου τώρα και έλα από το σπίτι να πάρω την μουνάρα σου. Α! Το ξέχασα.. μερικά εσώρουχα σου θέλουν πλύσιμο…»

(Copyright protected OW ref: 24556)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).