Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαστε διακοπές στο νησί. Κάθεσαι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου μας όρθια και κοιτάς προς τη θάλασσα. Είναι η τελευταία μέρα δυστυχώς και σε βλέπω μόλις βγαίνω από το μπάνιο. Έρχομαι από πίσω σου και κολλάω πάνω σου, σε δαγκώνω ελαφριά στο λαιμό και τα χέρια μου χαϊδεύουν τις ρώγες σου και τις τσιμπάω. Κατεβάζω αργά το χέρι μου προς τα κάτω γρατζουνίζοντας την κοιλιά σου και αφήνοντας σου σημάδια. Μόλις φτάνω ανάμεσα στα πόδια, σε χουφτώνω και σε κολλάω πάνω μου απότομα, ακούγοντας την απότομη αναπνοή που παίρνεις την ώρα που νιώθεις τα δόντια μου να μπαίνουν στον λαιμό σου δυνατά και να σε πονάνε.

Σε γυρνάω απότομα στο μέρος μου και σε βάζω να γονατίσεις μπροστά μου και να με φιλήσεις στο πιο ευαίσθητο σημείο μου. Βγάζεις τη γλώσσα σου και αρχίζεις να γλείφεις την κλειτορίδα μου όπως φαίνεται πρησμένη ανάμεσα στα χείλια μου και με ακούς να βαριανασαίνω. Προσπαθείς να σηκωθείς αλλά σε κρατάω εκεί και πιέζομαι πάνω στη γλώσσα σου.

- Γλείψε με καύλα μου, ρούφα με δυνατά!

Με κοιτάς και ξεκινάς να με γλείφεις δυνατά. Τα πόδια μου τρέμουν και νιώθω να πέφτω.

- Δε θέλω να σε τελειώσω ακόμα, θέλω να με πηδήξεις όπως εσύ ξέρεις.

Με παίρνεις και με βάζεις να ξαπλώσω στο τραπέζι, μου ανοίγεις τα πόδια και με κοιτάς.

- Θες να σε πηδήξω μωρό μου; Να σε κάνω να χύσεις δυνατά και να σε ακούσουν όλοι;

Σε σπρώχνω να μπεις μέσα μου.

- Σε παρακαλώ, πήδα με, δεν αντέχω άλλο, δε με νοιάζει ποιος θα ακούσει, απλά πήδα με…

και μπαίνεις δυνατά μέσα μου. Με κάρφωσες χωρίς να το περιμένω. Άρχισα να βογκάω δυνατά, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Συνεχίζεις να με γαμάς δυνατά και με τρελό πάθος. Έχεις σηκώσει τα πόδια μου γύρω από τη μέση σου και είσαι ανελέητη. Οι φωνές μου δυναμώνουν, είμαι αλλού, δεν καταλαβαίνω τίποτε άλλο πέρα από εσένα μέσα μου.

- Πιο δυνατά καύλα μου, κάνε με να χύσω, είμαι το πουτανάκι σου, πήδα με σε παρακαλώ…

Σε ακούω να παίρνεις βαθιές ανάσα σαν να είσαι έτοιμη να τελειώσεις μαζί μου. Σκύβεις από πάνω μου και μου ψιθυρίζεις:

- Μας κοιτάει ένα ζευγάρι από δίπλα καύλα μου και μάλλον τους έχουμε καυλώσει πολύ.

Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω ότι πράγματι είναι δίπλα μας ένα ζευγάρι πίσω από τη μπαλκονόπορτα και πηδιούνται όρθια χωρίς να τους νοιάζει το ότι τους βλέπουμε. Αυτό με κάνει να φτάσω στο τέρμα. Να έχω εσένα να με ξεσκίζεις και να μας κοιτάνε και να ζηλεύουν την καύλα μας. Χώνω τα νύχια μου στην πλάτη σου σε σημείο να τρέχει το αίμα και να το νιώθεις.

- Χύσε μαζί μου γαμιά μου, χύσε μέσα στο μουνί μου δυνατά καργιόλα μου…

Ανεβάζεις ρυθμό αμέσως και νιώθω το κορμί να σου να τρέμει. Με πιάνεις από το μαλλί, με τραβάς κι εκείνη τι στιγμή σπάω.

- Παρ' τα, μωρό μου δυνατά, χύνω γαμώτο μου…

και σε ακούω να τελειώνεις σχεδόν ταυτόχρονα μαζί μου και ξέρω ότι τελειώνεις μέσα μου και αυτός ο οργασμός ήταν ο πιο μεγάλος χρονικά και δυνατός που έχω μέχρι τώρα, βγαίνεις από μέσα μου, μου δίνεις ένα φιλί στο μουνάκι μου που ακόμα τρέμει και συσπάται και με σηκώνεις να πάμε μέσα. Γυρνάμε και οι δύο όπως είμαστε αγκαλιά και τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί.
Copyright protected OW ref: 185353Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).