Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Η μόνη λύση στο πρόβλημα σου αγαπητέ μου είναι να πείσεις την κοπέλα σου να έρθει σε μια συνεδρία. Αν όπως λες σε αγαπάει θα είναι για καλό και των δυο σας.

Τρεις βδομάδες μετά...

- Εφόσον πραγματικά αγαπιέστε και αποδέχεστε ο ένας τον άλλο και εκατέρωθεν, υπάρχει μόνο μια λύση. Για να μπορέσει και ο φίλος μας από εδώ να απολαύσει τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει είτε να βρείτε ένα έμπιστο άτομο ή ζευγάρι που θα σας παρατηρεί κατά τη διάρκεια ή δημόσια. Μόνο που το δεύτερο ενέχει κινδύνους και όχι μόνο από την άποψη της αιδούς, αλλά και της πιθανής συμπεριφοράς των τρίτων. Επίσης υπάρχει πάντα και η ανωνυμία του ίντερνετ webcaming όπως είναι ο ορισμός. Βέβαια και αυτό ενέχει κινδύνους με τους νόμους της Ελλάδας. Τέλος πάντων! Το θέμα είναι ο φίλτατος να επικεντρωθεί στη σκέψη ότι σας παρακολουθούν. Αν το ζήσει αρκετές φορές είτε μπορεί να το αποβάλει ή να το αφομοιώσει και να μπορέσετε να χαίρεστε ελεύθερα τις συμπτύξεις σας. Και όχι. Εγώ δε μπορώ να σας βοηθήσω. Τα εργαλεία, σας τα έδωσα! Στο χέρι σας είναι να εργαστείτε και να χτίσετε αυτό που χρειάζεστε και οι δύο.

Ένα μήνα μετά...

- Γιατρέ είχες δίκιο. Τα καταφέραμε. Πλέον μπορώ να ολοκληρώσω χωρίς να χρειάζεται να με παίρνουν μάτι. Και το σεξ μαζί της είναι απίθανο. Με θεράπευσες.

- Έκανα το καθήκον μου.

- Να σου πω λεπτομέρειες;

- Δε χρειάζεται. Καλό απόγευμα...

Όταν έφυγε έκλεισα τα μάτια μου και συγκεντρώθηκα.

Ο άντρας δε μπορούσε να τελειώσει αν δεν τον παρακολουθούσε κάποιος. Βασικά τελείωνε αλλά ήταν περισσότερο αγγαρεία παρά απόλαυση. Τελικά οι λύσεις που τους έδωσα εισακούστηκαν. Είμαι εκατό τα εκατό σίγουρος ότι η κοινή φίλη τους και χρόνια κολλητή της κοπέλας (που τύγχανε και αμφισεξουαλική) θα συμμετείχε στο σκηνικό.

Πρώτα θα την προσκαλούσαν σπίτι τους όπου θα την τραπεζώνανε. Το κρασί θα έρεε άφθονο. Θα της είπαν τα προβλήματά τους κι εκείνη θα συμφώνησε πιο πολύ από περιέργεια (και λόγω του αλκοόλ στις φλέβες της), παρά για το καλό τους.

Τα φώτα στο σαλόνι έσβησαν. Η κολλητή κάθισε σε μια απομακρυσμένη πολυθρόνα, ενώ το ζευγάρι άρχισε να φιλιέται με πάθος στον καναπέ. Στο ημίφως του νυχτερινού ουρανού διακρίνονταν οι λεπτομέρειες των σωμάτων. Όταν τα ρούχα αφαιρέθηκαν και η κοπέλα άρχισε το στοματικό σεξ στον άντρα, εκείνος βόγκηξε και κοίταξε προς την πολυθρόνα. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει δυνατά στο στόμα της αγαπημένης του και το σώμα του έτρεμε από τον εκρηκτικό οργασμό. Εκείνη ένοιωθε χαρούμενη που επιτέλους είχε καταφέρει να τον ολοκληρώσει έτσι. Οι θέσεις άλλαξαν και αυτός ξεκίνησε στοματικό σε αυτήν. Η πούτσα του σκλήρυνε ξανά στη σκέψη της γυναίκας που τους παρακολουθούσε. Έβαλε τα δυνατά του για να χαρίσει ότι είχε δεχθεί προηγουμένως.

Όταν το αιδοίο της συσπάστηκε και άρχισε να εκλύει υγρά, με μια αυτόματη κίνηση μπήκε μέσα της. Η κοπέλα για πρώτη φορά ένοιωσε γεμάτη. Ο ανδρισμός του ήταν σκληρός. Πιο σκληρός από κάθε άλλη φορά. Αφέθηκε στην έντονη κίνηση του και άρχισε να κραυγάζει από ηδονή. Πολύ σύντομα αντιλήφθηκε το σιδερένιο πέος να πάλλεται και να εκλύει το σπέρμα μέσα της.

Συνέχισαν να το κάνουν σε όλες τις στάσεις, ενώ που και που άκουγαν βογκητά καύλας από την πολυθρόνα. Το θέαμα που πρόσφεραν στη φίλη τους δεν περνούσε απαρατήρητο.

Για αρκετές μέρες ήταν προσκεκλημένη τους. Και μετά από λίγο άρχισε να φεύγει από το σαλόνι σε άλλο δωμάτιο, και εν τέλη εκτός σπιτιού. Πλέον το ζευγάρι μπορούσε να ολοκληρώσει χωρίς την ξένη παρουσία. Όλα πήγαν καλά!
Copyright protected OW ref: 180954Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).