Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Η μόνη λύση στο πρόβλημα σου αγαπητέ μου είναι να πείσεις την κοπέλα σου να έρθει σε μια συνεδρία. Αν όπως λες σε αγαπάει θα είναι για καλό και των δυο σας.

Τρεις βδομάδες μετά...

- Εφόσον πραγματικά αγαπιέστε και αποδέχεστε ο ένας τον άλλο και εκατέρωθεν, υπάρχει μόνο μια λύση. Για να μπορέσει και ο φίλος μας από εδώ να απολαύσει τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει είτε να βρείτε ένα έμπιστο άτομο ή ζευγάρι που θα σας παρατηρεί κατά τη διάρκεια ή δημόσια. Μόνο που το δεύτερο ενέχει κινδύνους και όχι μόνο από την άποψη της αιδούς, αλλά και της πιθανής συμπεριφοράς των τρίτων. Επίσης υπάρχει πάντα και η ανωνυμία του ίντερνετ webcaming όπως είναι ο ορισμός. Βέβαια και αυτό ενέχει κινδύνους με τους νόμους της Ελλάδας. Τέλος πάντων! Το θέμα είναι ο φίλτατος να επικεντρωθεί στη σκέψη ότι σας παρακολουθούν. Αν το ζήσει αρκετές φορές είτε μπορεί να το αποβάλει ή να το αφομοιώσει και να μπορέσετε να χαίρεστε ελεύθερα τις συμπτύξεις σας. Και όχι. Εγώ δε μπορώ να σας βοηθήσω. Τα εργαλεία, σας τα έδωσα! Στο χέρι σας είναι να εργαστείτε και να χτίσετε αυτό που χρειάζεστε και οι δύο.

Ένα μήνα μετά...

- Γιατρέ είχες δίκιο. Τα καταφέραμε. Πλέον μπορώ να ολοκληρώσω χωρίς να χρειάζεται να με παίρνουν μάτι. Και το σεξ μαζί της είναι απίθανο. Με θεράπευσες.

- Έκανα το καθήκον μου.

- Να σου πω λεπτομέρειες;

- Δε χρειάζεται. Καλό απόγευμα...

Όταν έφυγε έκλεισα τα μάτια μου και συγκεντρώθηκα.

Ο άντρας δε μπορούσε να τελειώσει αν δεν τον παρακολουθούσε κάποιος. Βασικά τελείωνε αλλά ήταν περισσότερο αγγαρεία παρά απόλαυση. Τελικά οι λύσεις που τους έδωσα εισακούστηκαν. Είμαι εκατό τα εκατό σίγουρος ότι η κοινή φίλη τους και χρόνια κολλητή της κοπέλας (που τύγχανε και αμφισεξουαλική) θα συμμετείχε στο σκηνικό.

Πρώτα θα την προσκαλούσαν σπίτι τους όπου θα την τραπεζώνανε. Το κρασί θα έρεε άφθονο. Θα της είπαν τα προβλήματά τους κι εκείνη θα συμφώνησε πιο πολύ από περιέργεια (και λόγω του αλκοόλ στις φλέβες της), παρά για το καλό τους.

Τα φώτα στο σαλόνι έσβησαν. Η κολλητή κάθισε σε μια απομακρυσμένη πολυθρόνα, ενώ το ζευγάρι άρχισε να φιλιέται με πάθος στον καναπέ. Στο ημίφως του νυχτερινού ουρανού διακρίνονταν οι λεπτομέρειες των σωμάτων. Όταν τα ρούχα αφαιρέθηκαν και η κοπέλα άρχισε το στοματικό σεξ στον άντρα, εκείνος βόγκηξε και κοίταξε προς την πολυθρόνα. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει δυνατά στο στόμα της αγαπημένης του και το σώμα του έτρεμε από τον εκρηκτικό οργασμό. Εκείνη ένοιωθε χαρούμενη που επιτέλους είχε καταφέρει να τον ολοκληρώσει έτσι. Οι θέσεις άλλαξαν και αυτός ξεκίνησε στοματικό σε αυτήν. Η πούτσα του σκλήρυνε ξανά στη σκέψη της γυναίκας που τους παρακολουθούσε. Έβαλε τα δυνατά του για να χαρίσει ότι είχε δεχθεί προηγουμένως.

Όταν το αιδοίο της συσπάστηκε και άρχισε να εκλύει υγρά, με μια αυτόματη κίνηση μπήκε μέσα της. Η κοπέλα για πρώτη φορά ένοιωσε γεμάτη. Ο ανδρισμός του ήταν σκληρός. Πιο σκληρός από κάθε άλλη φορά. Αφέθηκε στην έντονη κίνηση του και άρχισε να κραυγάζει από ηδονή. Πολύ σύντομα αντιλήφθηκε το σιδερένιο πέος να πάλλεται και να εκλύει το σπέρμα μέσα της.

Συνέχισαν να το κάνουν σε όλες τις στάσεις, ενώ που και που άκουγαν βογκητά καύλας από την πολυθρόνα. Το θέαμα που πρόσφεραν στη φίλη τους δεν περνούσε απαρατήρητο.

Για αρκετές μέρες ήταν προσκεκλημένη τους. Και μετά από λίγο άρχισε να φεύγει από το σαλόνι σε άλλο δωμάτιο, και εν τέλη εκτός σπιτιού. Πλέον το ζευγάρι μπορούσε να ολοκληρώσει χωρίς την ξένη παρουσία. Όλα πήγαν καλά!
Copyright protected OW ref: 180954Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy