Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Στέλλα 54 ετών και θα σας διηγηθώ μια ιστορία η οποία έγινε πριν 2 μήνες.

Ζω μόνη μου. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να φιλοξενήσω τον ανιψιό μου, 21 ετών για 2 μέρες. Αποφασίσαμε να φάμε κάτι βρώμικο και παραγγείλαμε. Στο μέσο διάστημα μιλούσαμε. Τον ρώτησα αν έχει κάποια κοπέλα και μου είπε όχι. Μου είπε ότι δεν έχει κάνει πολλές σχέσεις γιατί ντρέπεται και ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ. Με παραξένεψε μιας και στις μέρες μας είναι σπάνιο φαινόμενο.

Αφού σηκώθηκα να στρώσω το τραπέζι, τον έπιασα να χαζεύει τον κώλο και τα πόδια μου. Του λέω δε ντρέπεσαι;

- Για ποιο πράγμα;

- Να κοιτάς τον κώλο μου. Είμαι θεία σου.

- Συγγνώμη…

είπε κατά κόκκινος από ντροπή. Κοίταξα το Παντελόνι του και είχε ανάψει. Έφυγα από το σπίτι για 10 λεπτά να κατέβω στο περίπτερο. Αγόρασα προφυλακτικά και ξανά γύρισα. Προφανώς πήγε στο μπάνιο και άδειασε διότι δε θύμιζε σε τίποτα το παιδί που άφησα φεύγοντας. Αφού φάγαμε του είπα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και να μείνω εγώ στον καναπέ. Δεν ήθελε αλλά εν τέλει πήγε. Πάνω στο μαξιλάρι του είχα αφήσει τα προφυλακτικά. Του φώναξα γδύσου και έρχομαι. Πριν συνειδητοποιήσει πολλά, μπήκα μέσα γυμνή. Λέω "μη μιλάς, αφού το θες".

Τον γδύνω και γονατίζω. Τον παίρνω όλο στο στόμα μου και αρχίζω να τον πιπιλάω. Είχε τρελαθεί. Είχε τεράστιο εργαλείο, ίσα με 19 cm περίπου. Δεν του το είχα. Άρχισα να τον μαλακίζω δυνατά μέχρι που άδειασε. Τον ξάπλωσα και του έβαλα τα πόδια μου στο στόμα του. Άρχισε να τα γλείφει. Τρελάθηκε. Τον γύρισα στα 4 και του έβαλα δάχτυλο. Αμέσως ξανά άναψε. Δεν ήθελα να τον βασανίσω άλλο. Φόρεσε το προφυλακτικό και άρχισε να μπαίνει στο μουνί μου. Πόνεσα είναι η αλήθεια. Σα μανιασμένος έκανε, μέσα έξω καρφωτές κινήσεις για κάνα 15λεπτο.

- Σκίσε με την πουτάνα, όλος μέσα, ναι, έλα...

Έχυσε. Πολλά τα υγρά του. Κάναμε ένα διάλειμμα μέχρι που ξανά πήρε μπρος. Έκατσε ανάσκελα κι εγώ κάθισα πάνω στο εργαλείο του. Καρφώθηκε μέσα στον κώλο μου με τόση δύναμη που τρελάθηκα στην ηδονή και τον πόνο (δε φόραγε προφύλαξη). Άρχισα μανιωδώς τα πάνω κάτω με τρελή ταχύτητα για τουλάχιστον 25 λεπτά ώσπου δεν άντεξα άλλο από το πόνο. Δεν είχε χύσει ακόμα. Του έριξα μια ποδομαλακία και έχυσε στα πόδια μου. Αμέσως του καθάρισα το καυλί με το στόμα από το σπέρμα και τα υγρά του κώλου μου. Πλυθήκαμε και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε αγκαλιά σαν μην έγινε τίποτα το προηγούμενο βράδυ. Έφυγε αφού με ευχαρίστησε.

Δεν το ξανά κάναμε από τότε αλλά το συζητάμε να ξανά γίνει.
Copyright protected OW ref: 180520Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy