Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Στέλλα 54 ετών και θα σας διηγηθώ μια ιστορία η οποία έγινε πριν 2 μήνες.

Ζω μόνη μου. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να φιλοξενήσω τον ανιψιό μου, 21 ετών για 2 μέρες. Αποφασίσαμε να φάμε κάτι βρώμικο και παραγγείλαμε. Στο μέσο διάστημα μιλούσαμε. Τον ρώτησα αν έχει κάποια κοπέλα και μου είπε όχι. Μου είπε ότι δεν έχει κάνει πολλές σχέσεις γιατί ντρέπεται και ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ. Με παραξένεψε μιας και στις μέρες μας είναι σπάνιο φαινόμενο.

Αφού σηκώθηκα να στρώσω το τραπέζι, τον έπιασα να χαζεύει τον κώλο και τα πόδια μου. Του λέω δε ντρέπεσαι;

- Για ποιο πράγμα;

- Να κοιτάς τον κώλο μου. Είμαι θεία σου.

- Συγγνώμη…

είπε κατά κόκκινος από ντροπή. Κοίταξα το Παντελόνι του και είχε ανάψει. Έφυγα από το σπίτι για 10 λεπτά να κατέβω στο περίπτερο. Αγόρασα προφυλακτικά και ξανά γύρισα. Προφανώς πήγε στο μπάνιο και άδειασε διότι δε θύμιζε σε τίποτα το παιδί που άφησα φεύγοντας. Αφού φάγαμε του είπα να ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και να μείνω εγώ στον καναπέ. Δεν ήθελε αλλά εν τέλει πήγε. Πάνω στο μαξιλάρι του είχα αφήσει τα προφυλακτικά. Του φώναξα γδύσου και έρχομαι. Πριν συνειδητοποιήσει πολλά, μπήκα μέσα γυμνή. Λέω "μη μιλάς, αφού το θες".

Τον γδύνω και γονατίζω. Τον παίρνω όλο στο στόμα μου και αρχίζω να τον πιπιλάω. Είχε τρελαθεί. Είχε τεράστιο εργαλείο, ίσα με 19 cm περίπου. Δεν του το είχα. Άρχισα να τον μαλακίζω δυνατά μέχρι που άδειασε. Τον ξάπλωσα και του έβαλα τα πόδια μου στο στόμα του. Άρχισε να τα γλείφει. Τρελάθηκε. Τον γύρισα στα 4 και του έβαλα δάχτυλο. Αμέσως ξανά άναψε. Δεν ήθελα να τον βασανίσω άλλο. Φόρεσε το προφυλακτικό και άρχισε να μπαίνει στο μουνί μου. Πόνεσα είναι η αλήθεια. Σα μανιασμένος έκανε, μέσα έξω καρφωτές κινήσεις για κάνα 15λεπτο.

- Σκίσε με την πουτάνα, όλος μέσα, ναι, έλα...

Έχυσε. Πολλά τα υγρά του. Κάναμε ένα διάλειμμα μέχρι που ξανά πήρε μπρος. Έκατσε ανάσκελα κι εγώ κάθισα πάνω στο εργαλείο του. Καρφώθηκε μέσα στον κώλο μου με τόση δύναμη που τρελάθηκα στην ηδονή και τον πόνο (δε φόραγε προφύλαξη). Άρχισα μανιωδώς τα πάνω κάτω με τρελή ταχύτητα για τουλάχιστον 25 λεπτά ώσπου δεν άντεξα άλλο από το πόνο. Δεν είχε χύσει ακόμα. Του έριξα μια ποδομαλακία και έχυσε στα πόδια μου. Αμέσως του καθάρισα το καυλί με το στόμα από το σπέρμα και τα υγρά του κώλου μου. Πλυθήκαμε και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε αγκαλιά σαν μην έγινε τίποτα το προηγούμενο βράδυ. Έφυγε αφού με ευχαρίστησε.

Δεν το ξανά κάναμε από τότε αλλά το συζητάμε να ξανά γίνει.
Copyright protected OW ref: 180520Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).